Nemkutya

Belépés
Ha sokat rázod, fehér és ragacsos levet lő ki... ;)

hozzászólás· 10,422 megtekintés · 22 pont

Ha egy kutyus kerül a házhoz, akkor az fenekestől felforgatja az életedet, mi most ezt szeretnénk bemutatni nektek egy kicsit vicces köntösbe bújtatva.

hozzászólás· 29,505 megtekintés · 30 pont

hirdetés

Piroska bekeményített

hozzászólás· 1,094 megtekintés · 25 pont

A mindenható Xsjgbkjsdgbksdjgbskns

hozzászólás· 7,162 megtekintés · 30 pont

Egy szimpla nem elég lett volna :DDDD (egy kis hunglish ismét)

hozzászólás· 44,237 megtekintés · 29 pont

hirdetés

Az ok, amiért nincs barátnőd

hozzászólás· 61,727 megtekintés · 25 pont

Ennyi!

hozzászólás· 19,946 megtekintés · 29 pont

És ti? :D

hozzászólás· 1,339 megtekintés · 19 pont

Fárasztó szóvicc a hétvégére! ;D

hozzászólás· 5,639 megtekintés · 17 pont

hirdetés

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

  • Állatorvos várójában

    Három kutya üldögél az állatorvos várójában és beszélgetnek: - Te miért vagy itt pitbull? - Én sajnos megharaptam a gazdámat! - Akkor téged biztosan el fognak altatni... - És te rottweiler miért vagy itt? - Én széttéptem a szomszéd bácsit! - Hát akkor téged is elaltatnak... - És te dobermann miért vagy itt? - Amikor a gazdasszonyom lehajolt, hátulról magamévá tettem és közben jól összekarmoltam a hátát. - Na akkor téged is elaltatnak! - Dehogy, engem csak azért hozott, hogy levágják a körmöm!

  • Ösi mesterség

    Pesten a villamosra felszállt egy öreg nő, szétsminkelt arccal, rózsaszínre rúzsozott szájjal, olcsó kölniszag terjengte körül, csiricsáré sárga-piros-lila ruha, barna, rozzant műbőrszatyor. Alig, hogy becsukódtak az ajtók, irtózatos tolongásba kezdett az amúgy is tömött villamoson, ezzel is demonstrálva, hogy neki márpedig ülőhelyre lenne szüksége. Talált is egy megfelelő alanyt, punk frizura, farmerdzseki, néhány piercing a fülében... Na, öregasszony el is kezdte lökdösni a szatyorral, meg dülöngélt, nyögdécselt. Meg is jött a várt eredmény, fickó nem bírta tovább és felugrott. Ingerülten odaszólt az öregasszonynak: - Tessék, üljön le, vén kurva! Öregasszony még levegőt sem kapott, elkezdett hápogni, hangosan sikítozott, hogy "Hallotta, hallotta, hallotta..." közben kereste a megfelelő alanyt, aki őt megérti. A közelben állt egy idősebb fehérhajú úriember, sétapálca a kezében. Az öregasszony hozzá sietett segítségért: - Hallotta uram, mit mondott nekem ez a taknyos? Azt mondta NEKEM... hogy VÉN KURVA! Mire az öregúr: - Ne izgassa fel magát drága hölgyem, én is már vagy 10 éve, hogy nem praktizálok, mégis mindenki doktor úrnak szólít!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com