Nemkutya

Belépés
Így néz ki a kutyám, miközben a barátnőm... :P

hozzászólás· 11,380 megtekintés · 31 pont

hirdetés

Buksi az ember legjobb barátja! :D

hozzászólás· 25,739 megtekintés · 33 pont

Egy igazi kocka így sétáltatja a kutyáját!

hozzászólás· 5,738 megtekintés · 26 pont

hirdetés

Mikor a filmben meghal valaki... :(

hozzászólás· 20,281 megtekintés · 26 pont

Ha haragszik az asszony... ;)

hozzászólás· 3,839 megtekintés · 32 pont

Mit mond az egyik múmia a másiknak??? :D :D

hozzászólás· 16,391 megtekintés · 2 pont

Hiába voltam 10-11 éves, amikor néztem ezt a rajzfilmet, még most is a legmeghatóbb jelenet, amit valaha láttam :)

hozzászólás· 16,926 megtekintés · 22 pont

hirdetés

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

  • Urundi-Burundi

    Tanárnő az 50-es években: - Gyerekek, holnapra hozzatok be 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban támogatnunk kell a pártszervezetet. Másnap mindenki hozza pénzt, csak Pistike nem. - Hát te miért nem hoztad a pénzt? - kérdezi a tanárnő. - Az apukám azt üzeni, hogy Urundi-Burundiban nincs is pártszervezet. 1 hét múlva jön az újabb felszólítás: - Gyerekek, holnapra hozzatok be 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban támogatni kell a szakszervezetet. Másnap mindenki hozza a pénzt, csak Móricka nem. Most már kérdés nélkül mondja: - Az apukám azt üzeni, hogy Urundi-Burundiban szakszervezet sincs. Megint egy hét telik el: - Gyerekek, hozzatok be holnapra 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban 1 millió kisgyerek éhezik. Másnap mindenki hozza a pénzt, Pistike viszont 300 Ft-ot ad. - Apukám azt üzeni, belátja, hogy tévedett. Mert ahol egymillió kisgyerek éhezik ott biztos van pártszervezet is, meg szakszervezet is.

  • Móricka nemi problémája

    Móricka bemegy az első nap a suliba, és megkérdezi a tanárnőtől: - Tanárnő! Hazamehetek? - Miért Móricka? - Mert nemi problémáim vannak. - Jó, menjél. Másnap: - Tanárnő! Hazamehetek? - Miért? - Mert nemi promblémáim vannak! - Jó, menjél. Harmadnap: - Tanárnő! Hazamehetek? - Miért? - Mert nemi problémáim vannak! - Móricka de mi a te nemi problémád? - Hát csak annyi, hogy a tököm tele van a sulival.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com

forex, biztosítás, utazás, kölcsön, bank, hitel, mobil, laptop, notebook, tárhely, lakás, ingatlan, gyorskölcsön, ügyvéd, vps, szerver, lakásbiztosítás, lakáshitel, cégalapítás