Nemkutya

Belépés
Van, akinek már nem olyan magasak az elvárásai... :P

hozzászólás· 12,233 megtekintés · 34 pont

Van, mikor már túl késő... Elgondolkodtató!

hozzászólás· 12,287 megtekintés · 20 pont

hirdetés

Jótanács kezdő szülőknek

hozzászólás· 9,137 megtekintés · 21 pont

Így viselkednek a lányok! Tisztelet a kivételnek! ;)

hozzászólás· 38,239 megtekintés · 30 pont

Amikor nem veszed fel a telefont... :O

hozzászólás· 21,377 megtekintés · 35 pont

Nem mindig a gyerek a hibás! Sőt... :O

hozzászólás· 9,139 megtekintés · 22 pont

hirdetés

Ezt nem hiszem el!! !Nekem miért nincs apukám? :D

hozzászólás· 19,122 megtekintés · 30 pont

Őszinte beismerés a szülőknek! :D

hozzászólás· 42,075 megtekintés · 27 pont

Mikor elmegy az internet... :D

hozzászólás· 6,480 megtekintés · 41 pont

hirdetés

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

  • Diagnózis

    Zoli elhatározza, hogy fájó könyökét megmutatja egy orvosnak. Elmondja tervét a haverjának, aki azt javasolja neki: - Ne menj orvoshoz, nem tudnak azok semmit. A sarki gyógyszertárba hoztak a múltkor egy számítógépet, beraksz az egyik nyílásába egy kis vizeletmintát, bedobsz 100 forintot, és hamarabb megmondja mi bajod, mint akármelyik orvos. Zoli úgy gondolja, semmit sem veszíthet, így másnap visz egy kis pohárban vizeletmintát, bedobja a 100 forintot. A gép elkezd villogni, majd kis idő múlva kinyomtat egy kis cédulát a következő diagnózissal: "Önnek meghúzódtak az ízületei - áztassa a könyökét meleg vízben, kerülje a nehéz munkát, két héten belül rendbe jön." Zoli nagyon elcsodálkozik, majd kitalálja, hogy tesz egy próbát, nem becsapás-e az egész. Készít egy keveréket csapvízből, kutyapisiből, majd hozzákeveri a lánya és a felesége vizeletmintáit, és még a spermájából is kever hozzá egy kicsit. Visszamegy a géphez, behelyezi az üvegcsét, bedobja a 100 forintot. A gép elkezd villogni, majd kinyomtatja a diagnózist: "A csapvíz Önöknél túl kemény - használjon vízlágyítót. A kutyája gyűrűsféreggel fertőzött - adjon neki féregtelenítő gyógyszert. A lánya drogozik - vigye el egy elvonó kúrára. A felesége terhes, de a gyerek nem az Öné - keressen egy ügyvédet. És Zoli, ha nem hagyja abba az önkielégítést, soha nem fog meggyógyulni a könyöke!"

  • Uborka a tananyag

    Iskolában a gyerekek az uborkáról tanulnak. A tanárnő felrajzol egy uborkát a táblára mire az osztály elkezd hangosan röhögni. A tanárnő bepipul és rászól Mórickára: - Szerinted mit rajzoltam a táblára? - Egy faszt! A tanárnő teljesen elképed és rohan az igazgatóhoz, hogy odahívja. Az igazgató bemegy az osztályba: - Gyerekek mi ez a rendbontás és ki rajzolta ezt a faszt a táblára?

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com

forex, biztosítás, utazás, kölcsön, bank, hitel, mobil, laptop, notebook, tárhely, lakás, ingatlan, gyorskölcsön, ügyvéd, vps, szerver, lakásbiztosítás, lakáshitel, cégalapítás