Nemkutya

Belépés
Zombi apokalipszis esetén... Ugye, ugye?? :D

hozzászólás· 23,133 megtekintés · 30 pont

Van, akinek már nem olyan magasak az elvárásai... :P

hozzászólás· 12,233 megtekintés · 34 pont

hirdetés

A berúgás utáni reggel

hozzászólás· 7,054 megtekintés · 31 pont

Csak egyszer az életben lehetséges lenne?! :)

hozzászólás· 15,155 megtekintés · 23 pont

Hogy hívják a kipréselt ólomkatonát?

hozzászólás· 3,478 megtekintés · 20 pont

hirdetés

Ilyen vicces, mikor egy amputált zombiként ijesztgeti a népet

hozzászólás· 19,798 megtekintés · 26 pont

Tényleg megölik a zombikat?...

hozzászólás· 39,656 megtekintés · 31 pont

A berúgás utáni reggel, amikor...

hozzászólás· 3,618 megtekintés · 21 pont

Túlélés alapfokon

hozzászólás· 13,682 megtekintés · 28 pont

hirdetés

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

  • Beszívnak

    Egy srác üldögél otthon, épp tekeri a jointot, egyszer csak csöngetnek. Kiszól: - Ki az. - A halál vagyok, érted jöttem! Hát a srác nem tud mit csinálni, ajtót nyit és ennyit mond: - Hát ha menni kell, menni kell, de legalább előtte szívjuk el ezt a füves cigit, ha már megtekertem. A halál rááll, beszívnak, röhögnek, kivannak. Eltelik az idő, a halál megszólal: - Miért is jöttem? - Nem tudom - mondja a srác. - Na mindegy, megyek, későre jár. A halál elmegy, másnap megint kopogtat az ajtón, a csávó megint épp füves cigit teker. - Hát Halál, látom megint jöttél, vigyél, nem bánom, de azért ezt a cigit még tegyük el. A halál megint rááll a dologra, nem siet, amúgy is bejött neki a dolog. Elszívják a cigit, kutyául kilesznek. Eltelik az idő, megkérdi a Halál: - Minek is jöttem? - Fogalmam sincs. - Akkor megyek, nagyon eltelt az idő. A Halál elmegy, ám másnap megint kopogtat hősünk ajtaján, aki ezúttal is épp a napi cigijét sodorja. A Halál megszólal: - Most sietek, úgyhogy szívjuk el azt a cigit, azt már itt se vagyok.

  • Nem mindegy

    Nem mindegy, hogy... ... helyet cserélni, vagy csehet herélni. ... tanya a Bakonyban vagy banya a takonyban. ... görbe sörény vagy sörbe görény. ... fal mellett szarni, vagy szar mellett falni. ... erek között injekció, vagy ínyek között erekció. ... kompon állni vagy komponálni. ... víz alatt szexelni, vagy szex alatt vizelni. ... kecsesen ringó menyecske, vagy mekegve fingó kiskecske. ... csapba szarni, vagy szarba csapni. ... a falu bikája vagy a Balu fikája. ... teniszpálya vagy a pénisz tája. ... a nyomodba lépek, vagy a lépedbe nyomok.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com

forex, biztosítás, utazás, kölcsön, bank, hitel, mobil, laptop, notebook, tárhely, lakás, ingatlan, gyorskölcsön, ügyvéd, vps, szerver, lakásbiztosítás, lakáshitel, cégalapítás