Nemkutya

Belépés

hirdetés

Nem is olyan nagy szám, igaz?! :D :D

hirdetés

hozzászólás· 13,915 megtekintés · 6 pont

messi, vicces, funny, berúgtam, részeg, ittas paraszt, lionel messi, gólkirály

Ezeket se hagyd ki!

 • Napi makka.. :D

  Napi makka.. :D

  7,056 megtekintés

 • Kitartás, és meglesz az eredménye! :D

  Kitartás, és meglesz az eredménye! :D

  6,759 megtekintés

 • A legjobb trükk a világon! :P

  A legjobb trükk a világon! :P

  35,776 megtekintés

 • A róka és a nyuszi

  A róka és a nyuszi

  7,654 megtekintés

 • Amikor elfelejtek posztot beidőzíteni... :D

  Amikor elfelejtek posztot beidőzíteni... :D

  9,807 megtekintés

 • Ha nők irányítanák a világot...

  Ha nők irányítanák a világot...

  17,134 megtekintés

 • 8 dolog, ami megváltozik, ha összeköltözöl a párod...

  8 dolog, ami megváltozik, ha összeköltözöl a párod...

  94,720 megtekintés

 • Szerintem megzavartam valamit... :P

  Szerintem megzavartam valamit... :P

  7,315 megtekintés

 • Vizsgaidősuck

  Vizsgaidősuck

  11,224 megtekintés

 • Ki gondolta volna :D

  Ki gondolta volna :D

  7,227 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Vonaton

  Utazik egy nő és egy férfi a vonaton, és egymással szemben ülnek csendben egy kupéban. Egyszer a nő pillantást tesz a férfi himvesszőjére mely nagyon kidudorodik a nadrágban és megszólal. - Uram! Tudta hogy az indiánoknak van a leghosszabb, és a cigányoknak a legvastagabb farkuk? Drága hölgyem had mutatkozzam be, Lakatos Vinetu vagyok!

 • Urundi-Burundi

  Tanárnő az 50-es években: - Gyerekek, holnapra hozzatok be 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban támogatnunk kell a pártszervezetet. Másnap mindenki hozza pénzt, csak Pistike nem. - Hát te miért nem hoztad a pénzt? - kérdezi a tanárnő. - Az apukám azt üzeni, hogy Urundi-Burundiban nincs is pártszervezet. 1 hét múlva jön az újabb felszólítás: - Gyerekek, holnapra hozzatok be 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban támogatni kell a szakszervezetet. Másnap mindenki hozza a pénzt, csak Móricka nem. Most már kérdés nélkül mondja: - Az apukám azt üzeni, hogy Urundi-Burundiban szakszervezet sincs. Megint egy hét telik el: - Gyerekek, hozzatok be holnapra 100 Ft-ot, mert Urundi-Burundiban 1 millió kisgyerek éhezik. Másnap mindenki hozza a pénzt, Pistike viszont 300 Ft-ot ad. - Apukám azt üzeni, belátja, hogy tévedett. Mert ahol egymillió kisgyerek éhezik ott biztos van pártszervezet is, meg szakszervezet is.

 • Az opera szabályai

  Amit mindenképp érdemes tudni az operáról: 1. Az operában végig énekelnek. Ha valaki abbahagyja akár egy pillanatra is, hálából rögtön meg kell tapsolni. 2. Az operák alaptörténete a következő: két kövér ember szerelmes egymásba és a végén egyikük vagy mindkettő meghal. Őket kell a leghangosabban megtapsolni. Ha nem halnak meg, vígoperáról beszélünk. 3. Az operák általában nem szinkronizáltak, de a szereplők gesztusaiból is kitalálható a történet. - Ha mellükre szorítják a kezüket, mint Lajcsi, szerelmesek, - ha a plafonra néznek: boldogok, - ha a padlóra: szomorúak, - ha pedig a kardjukat csapkodják: kardozni akarnak valakivel. - a gonosz általában gonoszan néz, vagy ki van vastagítva a szemöldöke. 4. Aki a legmagasabb hangon énekel, az keresi a legtöbbet, mind a férfiaknál mind a nőknél. 5. Mivel az operákat régen írták, a szövegírók többsége szerencsére már nem kap pénzt az idióta dalszövegekért. 6. A jó és a gonosz kövér nőket a ruhájukról lehet megkülönböztetni: a jó kövér nőnek ugyanis általában jobban kivan a melle. 7. A zenészek nem azért vannak egy árokban, mert szar számokat fognak játszani, hanem azért, hogy látsszanak az énekesek. 8. Ne aggódjunk, senkit sem ölnek meg annyira, hogy a halála előtt ne tudjon még tíz percet énekelni!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com