Nemkutya

Belépés

hirdetés

messi, vicces, funny, berúgtam, részeg, ittas paraszt, lionel messi, gólkirály

Ezeket se hagyd ki!

 • Amikor a haverjaid idióták

  Amikor a haverjaid idióták

  23,486 megtekintés

 • Zombi apokalipszis esetén... Ugye, ugye?? :D

  Zombi apokalipszis esetén... Ugye, ugye?? :D

  23,441 megtekintés

 • 15 teljesen hülye kérdés, amit gyakorikérdéseken t...

  15 teljesen hülye kérdés, amit gyakorikérdéseken t...

  88,603 megtekintés

 • Nem akarok iskolába menni!

  Nem akarok iskolába menni!

  7,033 megtekintés

 • Amikor sikerül a vizsgád

  Amikor sikerül a vizsgád

  23,282 megtekintés

 • Végreeee... Köszönöm, Istenem! :P

  Végreeee... Köszönöm, Istenem! :P

  21,246 megtekintés

 • Küklopsz és a randizás

  Küklopsz és a randizás

  36,175 megtekintés

 • Állítólag a férfiak 7mp-enként gondolnak a...

  Állítólag a férfiak 7mp-enként gondolnak a...

  5,548 megtekintés

 • 15 elképesztően vicces beszélgetés apák és gyermek...

  15 elképesztően vicces beszélgetés apák és gyermek...

  49,743 megtekintés

 • Én jobban szeretlek téged, mint Te engem! :D

  Én jobban szeretlek téged, mint Te engem! :D

  7,407 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Kerékpár

  A községi plébános elmegy a körzeti megbízotthoz. - Édes fiam, segíts, mert ellopták a kerékpáromat. Mit csináljak? - Mit, atyám? Vasárnap a prédikációjában tessék elsorolni a tízparancsolatot, és amikor odaér, hogy "ne lopj", nézzen jól körül, mert aki elbújik, az a tolvaj. A mise után a plébános elmegy a rendőrhöz. - Az Isten megáldjon, édes fiam, megvan a biciklim. - Úgy történt, ahogy mondtam? - Majdnem... Elkezdtem sorolni a parancsolatokat, s amikor odaértem, hogy "ne paráználkodj", azonnal eszembe jutott, hol hagytam a kerékpárom.

 • Nem történt semmi

  Egy gazdag gróf kéthetes nyaralásból jön haza, a kocsisa kinn várja az állomáson. - Na, fiam, történt valami, míg távol voltam? - Nem történt semmi, hacsak az nem, hogy a Bodri, a nagyságos úr kedvenc kutyája megdöglött. - És mitől döglött meg a szerencsétlen? - Megfeküdte a gyomrát a sok sült lóhús. - Hogy jutott a Bodri annyi lóhúshoz? - Hát mert a lovak bennégtek az istállóban. - Hogy-hogy, leégett az istálló? - Igen, a tűz átterjedt a palotáról. - Leégett a palota? De miért? - Mert a nagyságos úr anyja ravatalán felborult a gyertya. - Meghalt az anyám? Az ijedt kocsis: - Hát hogy ne kapott volna szívrohamot a szerencsétlen, amikor megtudta, hogy a nagyságos úr felesége megszökött a titkárával!

 • Giliszta és a Whiskey

  Egyetemi biológia előadáson a professzor az alkohol káros hatását demonstrálja. Fog egy poharat, megtölti vízzel, míg egy másikat whiskey-vel. Aztán egy gyufásskatulyából elővesz két gilisztát, az egyiket beleteszi a vízbe, a másikat pedig a whiskey-be. Az első giliszta vígan ficánkol a vízben, míg az alkoholba tett giliszta néhány másodperc vonaglás után megmerevedik és lesüllyed a pohár fenekére. - Látják? - fordul a prof a hallgatósághoz. - Az alkoholba tett giliszta megdöglött, míg a másiknak láthatóan semmi baja. Önök szerint mit bizonyít ez? - Azt - hangzik a hátsó sorból, - hogy ha whiskey-t iszik az ember, nem lesz gilisztás.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com

forex, biztosítás, utazás, kölcsön, bank, hitel, mobil, laptop, notebook, tárhely, lakás, ingatlan, gyorskölcsön, ügyvéd, vps, szerver, lakásbiztosítás, lakáshitel, cégalapítás