Nemkutya

Belépés
Nem is olyan nagy szám, igaz?! :D :D

hirdetés

hozzászólás· 14,324 megtekintés · 6 pont

messi, vicces, funny, berúgtam, részeg, ittas paraszt, lionel messi, gólkirály

Ezeket se hagyd ki!

 • Régen minden jobb volt... egy valamit leszámítva! ...

  Régen minden jobb volt... egy valamit leszámítva! ...

  8,468 megtekintés

 • Amikor vissza próbálok emlékezni egy elfelejtett j...

  Amikor vissza próbálok emlékezni egy elfelejtett j...

  19,746 megtekintés

 • Ha a Disney-szereplők is a Roxfortba jártak volna...

  Ha a Disney-szereplők is a Roxfortba jártak volna...

  26,813 megtekintés

 • Ha Grumpy Cat is szerepet kapott volna a Disney me...

  Ha Grumpy Cat is szerepet kapott volna a Disney me...

  16,116 megtekintés

 • Most derült ki, hogy Pista bácsi...

  Most derült ki, hogy Pista bácsi...

  11,178 megtekintés

 • A kávé hatása

  A kávé hatása

  9,491 megtekintés

 • Jótanács kezdő szülőknek

  Jótanács kezdő szülőknek

  10,570 megtekintés

 • Mi az ott a hátadon? :D

  Mi az ott a hátadon? :D

  4,583 megtekintés

 • A mai fiataloknak fogalmuk sincs erről! ;)

  A mai fiataloknak fogalmuk sincs erről! ;)

  10,603 megtekintés

 • Kéne egy próbaszólista...

  Kéne egy próbaszólista...

  10,762 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • A szexis tanárnő és Móricka

  Új, szexis tanárnő érkezik a másodikosakhoz. Nyelvtan órán megkérdezi a gyerekeket, ki tud mondani egy óhajtó mondatot. Móricka jelenkezik, és felszólitják. - Én úgy franciáznék a tanárnővel, meg kefélnék is vele! A tanárnő elvörösödik és azt kiáltja: - Kifelé! Móricka szomorúan távozik. Mire a tanárnő: - Nem Te, a többiek mind!

 • Paradicsomos kert

  Egy idős ember egyedül élt a farmján. Fel akarta ásni a paradicsomos kertjét, hogy elültesse a paradicsomokat, de túl nehéz munkának bizonyult számára. Az egyetlen fia Bubba, aki segíteni szokott neki, börtönben ült. Az öregember leült és megírta neki problémáját. "Kedves Bubba, sajnos elég rosszul érzem magam, mert úgy néz ki nem tudom felásni a paradicsomos kertem ez évben. Már öregszem és túl nehéz munka ez számomra." Pár nappal később levelet kapott a fiától: "Kedves Apa, nehogy felásd a kertet, oda rejtettem a hullákat! Bubba" A következő nap reggelén egy csapat FBI ügynök jelent meg a helyszínen és feltúrták az egész kertet. Mivel nem találtak semmit, bocsánatot kértek az öregtől és elmentek. Az öreg még aznap kapott egy újabb levelet a fiától: "Kedves Apa, A jelenlegi helyzetben ennyit tudtam segíteni. Most már elültetheted a paradicsomokat."

 • Mint a lónak

  A katona horgászik a tóban, amikor a horgára akad egy aranyhal. - Katona! Ha visszaengedsz, teljesítem három kívánságodat. Természetesen visszaengedi és gondolkodik, hogy mi is legyen az első kívánság. - Ne fogjon rajtam a kard! - Rendben - mondja az aranyhal. - Ne fogjon a golyó! - Rendben - mondja az aranyhal. De mi legyen a harmadik kívánság, töri a fejét a katona. Ahogy gondolkodik meglát messze a domb tetején legelészni egy lovat. - Legyen akkora a nemi szervem, mint annak a lónak! - Rendben - mondja az aranyhal. Este a kocsmában rengeteg katona iszogat. - Ezt nézzétek meg! - kiált főhősünk. - Gyere Józsi, vágj rám a kardoddal! - Ne izélj velem, csupa vér leszel, engem meg lecsuknak! - mondja Józsi. - Vágj csak rám! - biztatja. Addig-addig, míg a Józsi hatalmasat vág a kardjával főhősünkre. Nagy szikrázás, a kard kicsorbul. Felhördülnek a többiek. - Ez igen! - Ez még semmi! Béla! Lőj rám a pisztolyoddal! - Na ne! Te meghalsz engem meg lecsuknak - szabadkozik Béla. Aztán végül persze rábeszéli, az rálő egyenesen a szívére. A golyó nagyot koppanva lepattan a katona testéről. - Ez igen! - kiabálnak a többiek. - Ez mind semmi, ezt nézzétek meg! - mondja főhősünk, miközben letolja a nadrágját. A többiek mind felhördülnek: - Hú, mekkora pina!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com