Nemkutya

Belépés
cici, mellformák, cici teszt, keblek, nők, lányok

Ezeket se hagyd ki!

 • A kommunizmus titokban tovább épül... :D

  A kommunizmus titokban tovább épül... :D

  20,372 megtekintés

 • Csak lelkesen támogatja a nők egyenjogúságát......

  Csak lelkesen támogatja a nők egyenjogúságát......

  6,344 megtekintés

 • WTF a javából! :D

  WTF a javából! :D

  16,344 megtekintés

 • Kitartás, és meglesz az eredménye! :D

  Kitartás, és meglesz az eredménye! :D

  6,759 megtekintés

 • Nagyi nélkül nem élném túl a telet :)

  Nagyi nélkül nem élném túl a telet :)

  10,401 megtekintés

 • Jézus ismét köztünk van és keményebb, mint valaha ...

  Jézus ismét köztünk van és keményebb, mint valaha ...

  32,361 megtekintés

 • Akkor is király vagyok... :)

  Akkor is király vagyok... :)

  11,811 megtekintés

 • Nyomd meg bármelyik gombot! BÁRMELYIKET!

  Nyomd meg bármelyik gombot! BÁRMELYIKET!

  20,012 megtekintés

 • Belement egy kis homok a seggembe...

  Belement egy kis homok a seggembe...

  32,553 megtekintés

 • Bocsánat, szexistennő! :P

  Bocsánat, szexistennő! :P

  17,189 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Párizsban egyedül

  - Nem volt nehéz Párizsban egyedül? Meg tudtad értetni magad? - kérdi egy férfi a barátját. - Még a legnehezebb helyzetben is mindent megértettem. Az egyik bárban például csodaszép francia nővel ismerkedtem meg. Üveget rajzoltam, mire ő bólintott, én pedig rendeltem egy üveg pezsgőt. Aztán tyúkot rajzoltam, ő bólintott és elmentünk vacsorázni. Egyszer aztán kivette a kezemből a tollat és ágyat rajzolt. - És akkor mi történt? - Akkor én bólintottam... Bár ma sem értem, hogyan jött rá, hogy lakberendező vagyok...

 • Virágcsokor

  Móricka gratulál a nagymamának a születésnapján, kezében óriási virágcsokor. - Jajj, igazán nem kellett volna Móricka, hiszen tele van a kertünk virággal! - Csak volt, nagymama... csak volt!

 • Szörnyű halál

  Két barát beszélget a kocsmában. Azt mondja az egyik: - Hallottad, hogy Mike meghalt tegnap? - Nem, mi történt vele? - Tegnap épp a házunk előtt autózott, amikor nem vett észre egy út szélén parkoló autót. Nekiment, kirepült a szélvédőn és a csukott ablakon keresztül pont a mi hálószobánkba repült be. Fejjel törte be az ablakot. - Úristen, micsoda halál... - Nem, ezt simán túlélte. Odakúszott a hálószoba-szekrényünkhöz, és megpróbált a kilincsbe kapaszkodva talpra állni. Azonban a szekrény felborult, éppen szegény Mike-ra. - Micsoda kegyetlen vég... - Nem, ezt is túlélte. Kimászott alóla, és kikúszott az ajtón. A lépcsőkorlát mellett megint megpróbált felállni, de a korlát nem bírta a súlyát, és Mike lezuhant a földszintre, a korlát darabjai meg a fejére. - Ezt már biztos nem élte túl... - Dehogynem! Kimászott a konyhába, ahol a tűzhely mellett próbált talpra állni, de lerántotta a fazekat, és a forró víz mind az arcába borult. - A szerencsétlen... - Dehogy, ezt is túlélte. Elkúszott a telefonig, hogy a mentőket hívja. Azonban ahogy felvette a telefont, hanyatt esett, kirántotta a készüléket a falból, a konnektor kiszakadt, és mivel Mike vizes volt, megrázta az áram. - Micsoda szörnyű halál! - Dehogy, ezt is túlélte. - Akkor hogyan halt meg? - Lelőttem. - Lelőtted? Miért? - Bakker, ha így folytatja, az egész házat tönkreteszi!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com