Nemkutya

Belépés

hirdetés

Mikor meglátom magamat reggel a tükörben...

hirdetés

hozzászólás· 23,945 megtekintés · 31 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • A káromkodás rossz, érteem?! :)

  A káromkodás rossz, érteem?! :)

  14,488 megtekintés

 • Ilyen fejet vágok, mikor valaki salátával kínál....

  Ilyen fejet vágok, mikor valaki salátával kínál....

  7,183 megtekintés

 • Epikus harc két cica között

  Epikus harc két cica között

  4,518 megtekintés

 • Műszaki előtt vs. után

  Műszaki előtt vs. után

  31,680 megtekintés

 • Hát szerintem ez így nem működik, de majd kipróbál...

  Hát szerintem ez így nem működik, de majd kipróbál...

  22,928 megtekintés

 • Hatodik érzékkel jobban megy…

  Hatodik érzékkel jobban megy…

  45,779 megtekintés

 • Az oroszok viselkedésére nincs magyarázat! :D

  Az oroszok viselkedésére nincs magyarázat! :D

  10,478 megtekintés

 • Szóval így készül a hó...

  Szóval így készül a hó...

  7,081 megtekintés

 • Szerintem ez Oroszország lesz! :O

  Szerintem ez Oroszország lesz! :O

  30,600 megtekintés

 • Mikor trollkodós kedvében van a csapos... :)

  Mikor trollkodós kedvében van a csapos... :)

  48,308 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Szabálytalan

  Apuka és kisfia együtt autóznak. Az apa átmegy egy piros lámpán, és zavartan mondja a fiúnak: - Kisfiam, ez egy szabálytalan dolog volt, ilyet nem szabad ám csinálni! - Semmi baj, apa! - mondja a fiú. - A mögöttünk jövő rendőrautó is átjött rajta!

 • A vacsora

  Móricka és az anyukája vacsoráznak. Móricka megszólal: - Anyu... - Kisfiam! Evés közben nem beszélünk, majd vagyora után elmondod! - De anyu... - Mit mondtam? Vacsora után: - Mit akartál mondani Móricka? - Csak azt, hogy egy csótány volt a tányérodon, de most már mindegy mert úgyis megetted!

 • A vodka hatalma

  A új lelkész annyira lámpalázas volt amikor az első szentbeszédét tartotta, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszédje előtt felkereste a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét. Azt a választ kapta, hogy tegyen egy kis vodkát a vízbe, és néhány korty után már mindjárt lazábban fogja tudni folytatni. A következő vasárnap a lelkész gyakorlatba ültette a tanácsot, és úgy érezte, hogy még hatalmas égzengés közepette is tudna beszélni, egyáltalán, pompásan érezte magát. Amikor visszatért a plébániára, talált egy levelet a feljebbvalójától, amely a következőket tartalmazta: "Kedves Testvérem! 1. Legközelebb kortyokat igyon, és ne döntse le egyben az egészet 2. Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe 3. A misekönyv nem poháralátét 4. Az oltár terítőjét nem használjuk szalvétának 5. Tíz parancsolat van és nem tizenkettő 6. Tizenkét tanítvány volt és nem tíz 7. Nem utalunk a keresztre mint arra a "nagydarab T-betűre" 8. Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait mint "DJ JC-t és bandáját" 9. Dávid Góliátot egy parittyával győzte le és nem "lőtte szitává a rohadt seggét egy Magnum 357-essel" 10. A kígyó tekergett az almafán nem pedig az "Isten fasza" 11. Nem utalunk Júdásra mint arra "a faszfej"-re 12. A Pápa szent, nincs kigolyózva és nem nevezzük "Keresztatyának" 13. Az Atya, a Fiú és a Szent Lélek nem a Fater, a Kiccsávó és a Kriptaszökevény 14. Júdás harminc ezüst pénzen adta el Jézust és nem két fillérért, az Olajfák hegyén és nem a kínai piacon. És egyébként is, a bűnösök a pokolra mennek és nem a büdös picsába.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com