Nemkutya

Belépés
Azta, micsoda suli...én is ide akarok járni! :P

hirdetés

hozzászólás· 49,906 megtekintés · 36 pont

iskolások, lányok, suli, uniformis, ingyen wifi, elképed, elképesztő, öbbenetes

Ezeket se hagyd ki!

 • Lakótelepi titkosszolgálat

  Lakótelepi titkosszolgálat

  4,664 megtekintés

 • Amikor megkínálnak chipsből

  Amikor megkínálnak chipsből

  29,882 megtekintés

 • Amikor a lány mondja ki, amit a fiú gondol...

  Amikor a lány mondja ki, amit a fiú gondol...

  23,706 megtekintés

 • Honnan a pokolból bújtál elő?

  Honnan a pokolból bújtál elő?

  37,177 megtekintés

 • Ha lusta vagy söpörni

  Ha lusta vagy söpörni

  12,417 megtekintés

 • Ha bejössz, töröld meg a lábad!! :)

  Ha bejössz, töröld meg a lábad!! :)

  6,179 megtekintés

 • Rablás új módszerrel

  Rablás új módszerrel

  22,033 megtekintés

 • Bocsánat, szexistennő! :P

  Bocsánat, szexistennő! :P

  17,189 megtekintés

 • Pofátlan tolvaj a menzán :D

  Pofátlan tolvaj a menzán :D

  11,807 megtekintés

 • Jézus ismét köztünk van és keményebb, mint valaha ...

  Jézus ismét köztünk van és keményebb, mint valaha ...

  32,362 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Afrikai szafari

  A finn, a dán és a svéd Afrikába utazik. Mindhárman részt vesznek egy szafarin, ahol emberevő kannibálok támadnak rájuk. A törzsfőnök előlép és közli: - Mi kannibálok vagyunk, megeszünk benneteket és kenut fogunk készíteni a bőrötökből! De lehet egy utolsó kívánságotok! Nincs mit tenni. A finn előlép és kér egy kést. - Én emberhez méltóan akarok meghalni! - kiáltja, elvágja a torkát és összeesik. Példáján felbátorodik a dán, ő is kér egy kést. - Én is méltóságban és emelt fővel akarok meghalni! - kiáltja, szíven szúrja magát, összeesik. A svéd láthatóan töri a fejét, majd hosszas gondolkodás után egy vasvillát kér. Dühödt mozdulatokkal szúrkálni kezdi magát, és utolsó szavaival felkiállt: - Belőlem aztán nem fogtok kenut csinálni!

 • Giliszta és a Whiskey

  Egyetemi biológia előadáson a professzor az alkohol káros hatását demonstrálja. Fog egy poharat, megtölti vízzel, míg egy másikat whiskey-vel. Aztán egy gyufásskatulyából elővesz két gilisztát, az egyiket beleteszi a vízbe, a másikat pedig a whiskey-be. Az első giliszta vígan ficánkol a vízben, míg az alkoholba tett giliszta néhány másodperc vonaglás után megmerevedik és lesüllyed a pohár fenekére. - Látják? - fordul a prof a hallgatósághoz. - Az alkoholba tett giliszta megdöglött, míg a másiknak láthatóan semmi baja. Önök szerint mit bizonyít ez? - Azt - hangzik a hátsó sorból, - hogy ha whiskey-t iszik az ember, nem lesz gilisztás.

 • Légturbulencia

  Egy Manhatteni toronyház felső szintjén lévő bárban két férfi iszogat a bárpultnál egymás mellett. Sorra isszák a whiskeyket, mire az egyik meszólítja a másikat: - Ezt 10 whiskey után bárki megcsinálja - majd kiveti magát az ablakon. Áll a levegőben vagy 4 másodpercig, majd visszaesik a bárba. A másik pasas csak értetlenul bámul. - A légturbulencia miatt van. - mondja neki az első. Ilyen magasságban nem lehet kiugrani az ablakon, mert a levegő itt már gyérebb, és visszadob. Sima fizika. A másik ember gondol egyet, ezt ő is kipróbálja. Nekifut, kiugrik az ablakon, de leesik és szörnyethal. Mire a csapos odaszól az első fickóhoz: - Mekkora genyó vagy te Superman, amikor részeg vagy.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com