Nemkutya

Belépés

hirdetés

Az első nő a Holdon: Houston, van egy kis gond! :)

hozzászólás· 27,077 megtekintés · 38 pont

hirdetés

nők, hiszti, hold, holdjárás, asztronauta, legjobb vicces, viccek képekben

Ezeket se hagyd ki!

 • Ne aggódj, majd én segítek! :P

  Ne aggódj, majd én segítek! :P

  49,362 megtekintés

 • Végre itt az öntudatos beszélő robot!! :D

  Végre itt az öntudatos beszélő robot!! :D

  6,816 megtekintés

 • 26 cica szerencsés megmenekülése: Képek arról, mik...

  26 cica szerencsés megmenekülése: Képek arról, mik...

  36,628 megtekintés

 • Amikor a pasiddal veszekszel és amikor ő...

  Amikor a pasiddal veszekszel és amikor ő...

  5,264 megtekintés

 • Legalább nyolcszor kellett átgondolnom, de aztán n...

  Legalább nyolcszor kellett átgondolnom, de aztán n...

  9,355 megtekintés

 • Hát, ezért támadt fel Jézus... :)

  Hát, ezért támadt fel Jézus... :)

  26,448 megtekintés

 • Bosszúálló cicus :P

  Bosszúálló cicus :P

  8,837 megtekintés

 • Egy meteor, nekünk most végünk! :O

  Egy meteor, nekünk most végünk! :O

  11,119 megtekintés

 • Ezért áll mindenkinek olyan furán a szeme! :P

  Ezért áll mindenkinek olyan furán a szeme! :P

  73,630 megtekintés

 • Akkor is szeretni fogsz, ha leborotválom? :)

  Akkor is szeretni fogsz, ha leborotválom? :)

  31,063 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Ételekkel kapcsolatos

  Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon az ételekkel kapcsolatos. Például amikor perecelsz egyet. Vagy elmész csak úgy céltalanul kolbászolni a városba. Vagy rizsázol valakinek, például azért, hogy később megrépázd, de az is lehet, hogy ő meg utána megmogyoróz. Ilyenkor nem kell sokat tökölni, ha egyszer már lekenyerezted. Veled ne kukoricázzon! Persze ha hivatásos, akkor tejelned kell, mert kisajtolja belőled, ezt általában előre le is vajazzátok, amikor még úgy be vagy sózva, hogy borsózik a hátad, és nem gondolsz arra, hogy utána annyira fel leszel paprikázva, hogy majd becsokizol. Most persze lehet azt mondani, hogy "ez elég gyenge volt". De én erre közlöm, hogy nem ér a nevem, káposzta a fejem. És ha erre nem tudsz mit mondani, akkor mákom van.

 • Fizika érettségi

  Fizika érettségi: - Tanár: Foglaljon helyet. Mondjuk, hogy maga utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz? - Diák: Lehúzom az ablakot. - Tanár: Nagyon jó. A vonat 130 km/h sebességgel halad É-ÉK irányban. Odakint 25 km/h DK-i szél fúj. A lehúzott ablakon egy 250 mm * 900 mm-es rés van, ezen áramlik be a levegő. A fülke térfogata 6,3 köbméter. Mennyi idő alatt cserélődik ki a fülkében teljesen a levegő? A diák hozzá sem tud szólni, úgyhogy kivágják. Odakint elmeséli a többieknek, hogy mi történt bent. Bemegy a következő delikvens: - Tanár: Foglaljon helyet. Utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz? - Diák: Leveszem a pulóverem. - Tanár: De nagyon meleg van. Mit tesz? - Diák: Leveszem az ingem is. - Tanár: Ne őrjítsen meg, 38 fok van és 85%-os a páratartalom! - Diák: Akkor leveszem a gatyámat is. - Tanár: De hát nem látja, hogy a fülke teljesen tele van buzikkal? - Diák: Nem bánom, de ha egy vagonnyi buzi megerőszakol, AKKOR SEM NYITOM KI AZ ABLAKOT!!!

 • Forró kávé

  Két koma elutazik a fővárosba. Megnézik a várost, kipróbálnak mindent, amit csak tudnak, majd beülnek egy presszóba is, mivel még sosem voltak ilyen helyen. - Mit hozhatok? - kérdi a felszolgáló. Mivel még sosem voltak ilyen helyen, nem tudták mit rendeljenek. Átnéztek a szomszéd asztalhoz ahol tejszínhabos kávé volt az asztalon. - Olyant kérünk, kettőt. A felszolgáló kihozza a tejszínhabos kávét. A komák nézik, nem tudják mit csináljanak vele, amikor megint átnéznek a szomszéd asztalhoz, mit csinál vele az ottani vendég. Látják, hogy az lassan inni kezdi. A bátrabb koma is szájához emeli a poharat, érzi a hideg tejszínhabot, megborítja, jön a forró kávé. Égeti a száját, könnybe lábad a szeme, de nem szól egy szót sem. - Hát neked mitől lett könnyes a szemed? Talán nem volt jó? - De, nagyon jó volt, csak közben eszembe jutott szegény jó édesanyám. A másik koma is szájához emeli a poharat, ő is érzi a hideg tejszínhabot, megborítja... - Hát a te szemed miért lett könnyes? Talán nem ízlett? - De ízlett, csak közben eszembe jutott a jó kurva anyád!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com

forex, biztosítás, utazás, kölcsön, bank, hitel, mobil, laptop, notebook, tárhely, lakás, ingatlan, gyorskölcsön, ügyvéd, vps, szerver, lakásbiztosítás, lakáshitel, cégalapítás