Nemkutya

Belépés

hirdetés

hozzászólás· 13,601 megtekintés · 34 pont

szerelem, zombi, élőhalott, agy, bemutat, szülők, barát, pasi

Ezeket se hagyd ki!

 • Rúdtáncos cicuska - Szexiség a köbön! <3

  Rúdtáncos cicuska - Szexiség a köbön! <3

  9,814 megtekintés

 • Éget a nap, kicsit másképp :)

  Éget a nap, kicsit másképp :)

  10,093 megtekintés

 • Mindenki hülye errefele?! :)

  Mindenki hülye errefele?! :)

  21,652 megtekintés

 • Bízz bennem, mérnök vagyok! ;) FAIL

  Bízz bennem, mérnök vagyok! ;) FAIL

  11,986 megtekintés

 • Péntek 7. óra

  Péntek 7. óra

  40,790 megtekintés

 • Ötlet a hétvégére!

  Ötlet a hétvégére!

  6,692 megtekintés

 • A boldogság csak egy álarc lenne...?

  A boldogság csak egy álarc lenne...?

  10,353 megtekintés

 • Elveszik a munkát! :D

  Elveszik a munkát! :D

  8,338 megtekintés

 • Amikor megbontasz egy csomag rágót

  Amikor megbontasz egy csomag rágót

  12,402 megtekintés

 • Természetesen mindig a legrosszabbkor! ;)

  Természetesen mindig a legrosszabbkor! ;)

  8,773 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Fogadás

  Az idős kis hölgy egy nap bement a kanadai nemzeti bankba egy táskányi pénzzel. Ragaszkodott hozzá, hogy a bank elnökével kíván beszélni számlanyitással kapcsolatban, mondván: "Sok pénzről van szó!" Kevés hümmögés és hezitálás után a bank személyzete odakísérte az elnök irodájához az asszonyt. Az elnök megkérdezte, mennyit is szándékozik a bankban letétbe helyezni. - 165.000 dollárt - felelte a hölgy, és a táskájából kiborította a pénzt az íróasztalra. Az elnök természetesen rögtön kíváncsi lett, honnan származik a pénz, és megkérdezte: - Asszonyom, meglepett mekkora összegű készpénzzel rendelkezik... Megtudhatnám, honnan van a pénz? - Fogadásokból - felelte az asszony. - Miféle fogadásokból? - kérdezte az elnök. - Hát, például fogadok Önnel 25.000 dollárba, hogy az Ön heréi szögletesek. - felelte az idős hölgy. - Hahaha - nevetett az elnök. - Ez egy idióta fogadás. Ilyen fogadást az életben nem nyerhet meg. - Tartja esetleg a fogadást? - kérdezte kihívóan a hölgy. - Persze! Fogadok 25.000 dollárba, hogy a heréim nem szögletesek! - Mivel jelentős összegről van szó - mondta az idős hölgy - lehetséges, hogy holnap reggel 10 órára visszatérjek az ügyvédemmel, mint tanúval? - Természetesen - felelte az elégedett elnök. Aznap este az elnök rendkívül ideges volt a fogadás miatt, jelentős időt töltött a tükör előtt, ellenőrizve golyóit, forgatva jobbra - balra, újra meg újra. Gondosan ellenőrizte mindaddig, amíg teljességgel meg nem győződött arról, hogy semmiképp sem lehetnek szögletesek a golyói, és meg fogja nyerni a fogadást. Másnap reggel pontosan 10 órakor az idős kis hölgy megjelent az elnök irodájában az ügyvédjével. Bemutatta az ügyvédet az elnöknek, majd megismételte a fogadást: - 25.000 dollárt arra, hogy az elnök golyói szögletesek! Az elnök elfogadta a fogadást, majd a hölgy megkérte, hogy vesse le a nadragját, hogy mindannyian láthassák. Az elnök megtette. A kis idős hölgy egész közelről rámeredt a herékre, majd megkérdezte, hogy lehet-e megfognia? - Nos, rendben - felelte az elnök. - 25.000 dollár nagy pénz, és szeretném, ha abszolút biztos lenne a dolgában. Ekkor vette észre, hogy a hölgy ügyvédje csendben elkezdi verni a fejét a falba. - Mi a fene van az ügyvédjével?- kérdezte az elnök. - Semmi - felelte a hölgy. - Kivéve azt, ahogy tegnap fogadtam vele 100.000 dollárba, hogy ma reggel 10 órakor a kanadai nemzeti bank elnökének a golyói a kezemben lesznek.

 • K*rva feleség

  A válóperes tárgyaláson a bírónő megkérdi a férjet: - És miért akar elválni? - Mert a feleségem egy kurva. - Ha jól értettem, durva? - Nem, hanem kurva, "k"-val, mint "kegyed"!

 • Hulla

  Két rendőr sétál a részlegük határánál. Azt mondja az egyik: - Te, nézd már! Itt egy hulla! - Ne má, megint? - Az a sok munka, megvárni a helyszinelőket, a hallottkémet meg a papírmunka... - Te! Vigyük át a másik részlegbe. Át is viszik, ahol pár óra múlva a másik részleg rendőrei arra járnak. Megszólal az egyik. - Te bazmeg! Ez a hulla visszajött!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com