Nemkutya

Belépés
Amikor meglátom az utolsó sört

hirdetés

hozzászólás· 22,527 megtekintés · 28 pont

jegesmaci, cuki, medve, tipeg, szalad, cuki, sör, utolsó

Ezeket se hagyd ki!

 • Ilyen nekem is kell a kocsiba!

  Ilyen nekem is kell a kocsiba!

  10,893 megtekintés

 • Ilyen is csak Magyarországon van! - Nyilvános üzen...

  Ilyen is csak Magyarországon van! - Nyilvános üzen...

  44,569 megtekintés

 • Az új szomszédom :)

  Az új szomszédom :)

  12,867 megtekintés

 • Kosár WIN! :)

  Kosár WIN! :)

  13,253 megtekintés

 • Mit mond a vízvezeték szerelő, amikor kilöki a fel...

  Mit mond a vízvezeték szerelő, amikor kilöki a fel...

  46,083 megtekintés

 • Végre visszatért a postagalambom! :D :D :D

  Végre visszatért a postagalambom! :D :D :D

  53,150 megtekintés

 • A szürke 50 árnyalata - magyar verzió

  A szürke 50 árnyalata - magyar verzió

  10,929 megtekintés

 • Még nincs neve eme szerkezetnek :)

  Még nincs neve eme szerkezetnek :)

  22,408 megtekintés

 • Képzeld, mi történt velem...

  Képzeld, mi történt velem...

  7,657 megtekintés

 • 17 igazán “badass” állatka, akikkel jobb, ha nem k...

  17 igazán “badass” állatka, akikkel jobb, ha nem k...

  26,424 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • A férj születésnapja

  A férj születésnapja van, ezért a feleség azzal akarja meglepni, hogy elviszi egy sztriptízbárba, hiszen eddig szegényke éjjel-nappal dolgozott, és mindig hű volt hozzá, úgyhogy ennyit megérdemel. Eljön a nagy nap. Kiszállnak a taxiból, erre a kidobófiú: - Szevasz Bélukám, hogy vagy ma este? Erre a feleség hüledezve: - Honnan ismer ez téged? - Ááá, csak a tekeklubból, ő is törzstag... Bemennek, és leülnek egy asztalhoz. Jön a pincérnő: - Szia Béla! A szokásos koktélt? Mire elhűlve a feleség: - Honnan ismer ez? - Ááá, csak a céges rendezvényeken is ő a pincérnő... Erre odamegy egy szinte meztelen táncosnő: - A szokásos kedvencedet adjam elő, Bélám, mókuskám? Erre a feleség vérig sértődötten kirohan, a férj pedig utána, és látja, hogy épp beszáll egy taxiba, erre ő is utánaugrik: - Drágám, hadd magyarázzam meg ezt a félreértést! - Eressz el, te szemét strici! Erre a taxis hátrafordul: - Mivan, Bélám, te mindig ilyen harcias kis kurvákat fogsz ki magadnak?

 • Skót tej

  Egyszer egy angol elment kirándulni Skóciába. Mivel olvasott skót vicceket, meg akarta tudni, hogy az itt lakók tényleg zsugoriak-e, ezért bekopogott egy házba és egy pohár vizet kért. Erre egy hölgy gyönyörű bögrében egy pohár tejet hoz neki. Az angol jóizűen megissza, majd így szól: - A skót viccek nem is igazak, én egy pohár vizet kértem, mégis egy bögre tejet kaptam. - Áh, kedveském ezt már úgysem itta volna meg senki, hisz belemászott és megfulladt benne egy patkány. Az angol kezében megremeg a bögre és elejti. Erre a hölgy felháborodva: - Hé ember, hát maga mit csinál? Eltörte a nagyi bilijét!

 • Isten és a drog

  Isten látva a világon pusztító drogőrületet, úgy dönt, hogy a droggal csak akkor veheti fel a harcot, ha megismeri azt, ezért leküldi apostolait a Földre, hogy szerezzenek be mintákat. Eltelik némi idő és szép sorban kopogtatnak a Mennyország ajtaján: Megjön Péter és bekopog: - Mit hoztál, Péter? - Egy kis hasist hoztam Marokkóból. Megjön János és bekopog: - Mit hoztál, János? - Hoztam egy kis kokaint Kolumbiából. Megjön Lukács és bekopog: - Mit hoztál Lukács? - LSD-t hoztam Amszterdamból. Megjön Júdás és bekopog: - Mit hoztál, Júdás? - FBI!!! Mindenki a földre, kezeket a tarkóra...

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com