Nemkutya

Belépés

hirdetés

hirdetés

hozzászólás· 8,994 megtekintés · 32 pont

cica, macska, macsek, hűtő, sör, cukiság

Ezeket se hagyd ki!

 • Paraszt az erdőben fát vág (De szar! xD)

  Paraszt az erdőben fát vág (De szar! xD)

  37,990 megtekintés

 • Ha egy nő megkíván valamit...

  Ha egy nő megkíván valamit...

  24,661 megtekintés

 • Mit csinálsz odabent, János?!

  Mit csinálsz odabent, János?!

  5,201 megtekintés

 • Reggeli kávé a főnökömnek... :D

  Reggeli kávé a főnökömnek... :D

  12,069 megtekintés

 • Milyenek a nők? - Egy képben összefoglalva

  Milyenek a nők? - Egy képben összefoglalva

  8,276 megtekintés

 • Cosplay: Valaki jól csinálja, valaki…hát, kevésbé ...

  Cosplay: Valaki jól csinálja, valaki…hát, kevésbé ...

  79,371 megtekintés

 • A leggonoszabb dolog, amit valaha láttam!!!!!!!!

  A leggonoszabb dolog, amit valaha láttam!!!!!!!!

  10,683 megtekintés

 • Mikor a legjobb csajról a régi sulidban kiderül, h...

  Mikor a legjobb csajról a régi sulidban kiderül, h...

  6,423 megtekintés

 • 18 kutya, akik nem is sejtik, milyen idiótán feste...

  18 kutya, akik nem is sejtik, milyen idiótán feste...

  18,466 megtekintés

 • Informatikus poén :DDD

  Informatikus poén :DDD

  38,707 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Tesco

  A cigányt elkapják, mert kirabolta a Tesco-t. A rendőrségen felveszik a jegyzőkönyvet: - Neve? - kérdezi a rendőr. - Lakatos Gazsi - feleli a cigány. - Kora? - Azt nem én raboltam ki!

 • Házastársi beszélgetés

  Megtörtént házastársi beszélgetés: Férfi: "Rendelek magamnak egy pizzát. Kérsz te is valamit?" Nő: "Nem." Férfi: "OK." Nő: "... vagy mégis..." Férfi: "Na mi legyen akkor?" Nő: "Nem tudom." Férfi: "Nem tudod, hogy akarsz-e valamit enni?" Nő: "Nem." Férfi: "Éhes vagy?" Nő: "Nem tudom, talán igen." Férfi: "Mit értesz azalatt, hogy talán?" Nő: "Azt, hogy nem vagyok biztos benne." Férfi: "Ha én éhes vagyok, akkor észre szoktam venni." Nő: "Talán később éhes leszek." Férfi: "Ok, akkor rendelek neked is egy pizzát." Nő: "És ha késöbb mégse leszek éhes?" Férfi: "Akkor otthagyod." Nő: "Az pocsékolás." Férfi: "Akkor becsomagoltatod és megeszed holnap." Nő: "És ha holnap nincs kedvem pizzát enni?" Férfi: "Pizzát mindig lehet enni." Nő: "De nem nekem." Férfi: "Akkor keress valami mást." Nő: "De most nem akarok mást." Férfi: "OK, akkor mégis egy pizzát kérsz." Nő: "Nem." Férfi: "Akkor nem kérsz semmit." Nő: "De." Férfi: "Megőrjítessz!" Nő: "Miért nem rendelsz magadnak addig is valamit...?" Férfi: "Ahogy gondolod..." Nő: "Rendelj magadnak egy sonkás pizzát!" Férfi: "De én nem szeretem a sonkát." Nő: "Én viszont igen." Férfi: "Azt hittem, hogy MAGAMNAK rendelek..." Nő: "Persze, hogy magadnak rendelsz." Férfi: "Akkor minek rendeljek sonkát?" Nő: "Ha esetleg megéheznék akkor ehetnék belőle." Férfi: "És?" Nő: "Azt hiszed, hogy megeszek valamit amit nem szeretek?" Férfi: "Hogy-hogy TE megeszel valamit?" Nő: "Miért ne?" Férfi: "Egy pillanat... tehát én rendelek magamnak valamit, azért, hogy te ehess valamit ha esetleg később megéheznél?" Nő: "Pontosan." Férfi: "És akkor mit eszek én?" Nő: "Az is lehet, hogy nem leszek éhes..." Megjegyzés: A legfelsobb Bíróság felmentette a férfit a gyilkosság vádja alól és a vádat önvédelemre változtatta meg.

 • Kinek mi

  A fiatal menyasszony még nem tudja, hogy mitől döglik a légy, ezért elmegy egy orvoshoz érdeklődni: - Doktor úr, a vőlegényemnek a lába között van egy olyan lógós micsoda. - Hát igen hölgyem ennek a tudományos elnevezése a pénisz. - És ennek a pénisznek a végen van egy vastagabb rész. - Ennek pedig a makk a tudományos elnevezése. - És meg ettől a makktól olyan 30 centire van két golyó, az micsoda? - Hát kinek mi, nekem például a seggem!

Copyright © 2010-2018 Nemkutya.com