Nemkutya

Belépés

hozzászólás· 38,761 megtekintés · 22 pont

hirdetés

Ezeket se hagyd ki!

 • Régen minden jobb volt... egy valamit leszámítva! ...

  Régen minden jobb volt... egy valamit leszámítva! ...

  8,469 megtekintés

 • Végül csak valóra vált az álmom...

  Végül csak valóra vált az álmom...

  4,719 megtekintés

 • Drágám, ez nem az, aminek látszik! :D

  Drágám, ez nem az, aminek látszik! :D

  31,595 megtekintés

 • Haver, éhes vagyok!

  Haver, éhes vagyok!

  21,860 megtekintés

 • Mikor részegen megyek haza éjjel, és nem találom a...

  Mikor részegen megyek haza éjjel, és nem találom a...

  17,070 megtekintés

 • Tetszett a dal? :DDD

  Tetszett a dal? :DDD

  11,029 megtekintés

 • Profi térfigyelő rendszer

  Profi térfigyelő rendszer

  6,813 megtekintés

 • Vicces anyuka válaszán szétröhögtem magam! :D

  Vicces anyuka válaszán szétröhögtem magam! :D

  11,283 megtekintés

 • Gumi nélkül veszélyes lehet!

  Gumi nélkül veszélyes lehet!

  63,688 megtekintés

 • Ha nem tudsz angolul, sajnos nem fogod érteni

  Ha nem tudsz angolul, sajnos nem fogod érteni

  27,606 megtekintésSzólj hozzá a videóhoz!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Hatalmas vihar

  Anyósa temetéséről érkezik haza a férj, amikor hatalmas vihar támad. Dörög az ég, villámlik, és a szél egy cserepet is a fejére sodor a ház tetejéről. A férj felnéz, jól megszemléli viharos égboltot és igy szól: - Na, úgy látszik felért!

 • Porszívóügynök

  Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lócitromot szór a szoba közepére. A nő felháborodik: - Mit képzel? - Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, azt én magam fogom megenni! - Akkor teszek rá magának egy kis tejszínhabot, mert nincs áram a házban.

 • Word Perfect

  - Word Perfect Segélyvonal, miben segíthetek? - Nos, egy kis problémám akadt a Word Perfect-tel. - Miféle probléma? - Nos, csak úgy gépelgettem és egyszer csak a szavak elmentek. - Elmentek? - Eltűntek. - Hmm. Mit lát most a képernyőjén? - Semmit. - Semmit? - Üres, és nem fogad el semmit sem, amit gépelek. - Még mindig a Word Perfect-ben van, vagy kilépett? - Azt hogy veszem észre? - Jó, hagyjuk. Tud mozogni a kurzorral a képernyőn? - Nincs semmiféle kurzor. Mondtam már: nincs semmi a képernyőn! - A monitora jelzi, ha áram alatt van? - Nem tudom. - Nos, akkor nézze meg a monitora hátulját, és keresse meg, ahol az áramot vivő vezeték belemegy. Megvan? - Igen, azt hiszem. - Remek! Akkor most kövesse azt a vezetéket, és mondja meg nekem, hogy belemegy-e a konnektorba. - ... Igen. - Amikor a monitor hátulját nézte, észrevette, hogy két vezeték is megy bele? - Nem. - Pedig igen. Arra kérem, hogy menjen vissza, és keresse meg a másikat is. - Oké, itt van. - Nézze meg, legyen szíves, hogy ez rendesen be van-e dugva a számítógépébe. - Nem érem el. - Hm, hm. De látni látja? - Nem, mert nagyon sötét van itt. - Sötét? - Igen, az irodai lámpák sötétek, csak kívülről szűrődik be egy kevés fény." - Hát akkor kapcsolja fel őket. - Nem tudom, mert áramszünet van. - Áram... Áramszünet??? Aha, oké, akkor megtaláltuk a problémát. Megvan még Önnek a doboz, a kézikönyvek, meg az összes cucc, amit a számítógép vásárlásakor kapott? - Igen, itt tartom őket a szekrényben. - Jó. Akkor szedje elő őket, szerelje szét a rendszerét, pakolja össze, és vigye vissza abba a boltba, ahol vette. - Tényleg? Ennyire rossz a helyzet? - Attól tartok, hogy igen. - Hát, jól van, akkor nincs mit tenni. És mit mondjak nekik? - Csak annyit, hogy maga túl hülye ahhoz, hogy számítógép tulajdonos lehessen!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com