Nemkutya

Belépés

hirdetés

hozzászólás· 33,701 megtekintés · 32 pont

okos, pohár, víz, sör, király, nekem is kell, alkalmazás

Ezeket se hagyd ki!

 • Joey, az utánozhatatlan! :D

  Joey, az utánozhatatlan! :D

  30,522 megtekintés

 • Csak a league of legends

  Csak a league of legends

  30,634 megtekintés

 • Egész évben sír a pofátok... (true, true...) ;)...

  Egész évben sír a pofátok... (true, true...) ;)...

  4,796 megtekintés

 • A kutyusok a legőszintébb teremtmények... <3

  A kutyusok a legőszintébb teremtmények... <3

  27,930 megtekintés

 • Ha menők akarunk lenni, szereznünk kell egy... :)...

  Ha menők akarunk lenni, szereznünk kell egy... :)...

  6,522 megtekintés

 • Egyre korábban kell munkába állni manapság...

  Egyre korábban kell munkába állni manapság...

  7,566 megtekintés

 • Nézd fél percig és bírd ki ásítás nélkül!

  Nézd fél percig és bírd ki ásítás nélkül!

  20,118 megtekintés

 • Egy roppant tehetséges illusztrátor, aki mások Ins...

  Egy roppant tehetséges illusztrátor, aki mások Ins...

  34,855 megtekintés

 • Ezt mindig is ki akartam próbálni! :)

  Ezt mindig is ki akartam próbálni! :)

  57,350 megtekintés

 • A legkirályabb buszmegálló - Te besz*rnál?

  A legkirályabb buszmegálló - Te besz*rnál?

  24,730 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Nagyon megverik

  A háborúban az izraeliek elfogtak egy arab pilótát. Megpróbálták kivallatni a szétlőtt repülőgép paraméterei ügyében. - Mennyi a géped optimális repülési magassága? A pilóta nem válaszol, mire nagyon megverik. - Mennyi a repülőgéped maximális repülési sebessége? A pilóta megint nem válaszol, mire még jobban megverik. - Mekkora teljesítményű a repülőd hajtóműve? Nincs válasz, mire utoljára, még egyszer megverik, de mivel látják, hogy semmit sem lehet belőle kiszedni, ezért elengedik. Hazaérve nemzeti hősként fogadják és az ünnepségen megkérdezik tőle, hogy mit tud tanácsolni a pilótanövendékeknek? - Csak azt, hogy a műszaki adatokat tanulják meg pontosan, mert ha elkapják őket és nem tudják, akkor nagyon megverik őket!

 • Bill Gates

  Bill Gates meghal, felkerül a mennybe, Szent Péter elé, aki azt mondja: - Bill, mivel te jó voltál és megajándékoztad az emberiséget a Windows-al, ezért a mennyországba kerülsz és kapsz egy külön jutalomkívánságot. Bill erre azt válaszolja: - Hát, tudod, én mindig is kíváncsi voltam, ezért szeretném a poklot is megnézni. Szent Péter rábólint, azt modja: - Jó, akkor 5 perc múlva lekerülsz a pokolba, majd visszatérsz a mennybe. Úgy is lett, Bill lekerült a pokolba, ám látja, hogy ott mindenki jó kajákat eszik, a legjobb nők teljesítik minden kívánságukat, a legjobb italokat isszák. Letelik az 5 perc, Bill Gates visszatér és azt mondja: - Hú, Szent Péter, tudom ez furcsa kérés, de én inkább a pokolra szeretnék kerülni. - Hát furcsa kérés valóban, de mivel olyan jó voltál, teljesítem. Bill visszakerül a pokolba, ám még mielőtt elkezdhetné élvezni a dolgokat jön két markos ördög és beteszik egy forró üstbe. Bill felkiált: - Na de Szent Péter, az előbb nem erről volt szó! Mire a válasz: - Ja, fiam, az csak demo verzió volt!

 • Vicces megoldások diákok dolgozataiban

  - II. József Mária és Terézia fia volt. - Amikor kitört a Vezúv, pompája teljesen elpusztult. - A valós szám az, amelyik tényleg annyi, amennyi. - Trójában falovakkal oldották meg a tömegközlekedést. - Az Árpád Ház nem sokáig volt üres, mert az Anjouk rögtön beköltöztek. - A baktériumokról: Van mikroszkópikus, ami kicsit nagyobb, mint ami mikroszkóppal látható. - A görög ábécé kezdete: alfa, béta, céda... - A fecske egy költöző madár, olyan mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá. - Barbarosa seregében kitört a pestis, amely elől maga a király is csak álruhában tudott menekülni. - Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak. - Eötvös József többek között Budán született. - A Magna Charta Libertatum kimondta, hogy ugyanazért a bűnért senkit sem lehet kétszer megölni. - Az éhenhalt sereg kitakarodott az országból. - Az őserdő olyan terület, ahová emberi kéz még nem tette be a lábát. - Szulimánt a szigeti ostromnál megölték, ezért egyelőre felhagyott azzal a szándékával, hogy Magyarországot meghódítsa. - Szegény árva kislány volt Marika, sem apja, sem anyja, a nagynénje is csak úgy könyörületből hozta világra. - A macska igen szívós állat, mert ha agyonverik még sokáig él, mielőtt megdögölne. - A magyar vitézek többnyire nem éltek haláluk napjáig, mert már előbb elestek.

Copyright © 2010-2018 Nemkutya.com