Nemkutya

Belépés

hirdetés

hozzászólás· 17,475 megtekintés · 26 pont

felfordulás, rendetlenség, káosz, cicák, komisz macskák, törött bútor, tönkretesz, ártatlan, cuki macskák

Ezeket se hagyd ki!

 • Plüss Plútó, de cuki! :)

  Plüss Plútó, de cuki! :)

  12,401 megtekintés

 • Csinálhatnátok halkabban is, haver...

  Csinálhatnátok halkabban is, haver...

  112,855 megtekintés

 • Milyenek a nők? - Egy képben összefoglalva

  Milyenek a nők? - Egy képben összefoglalva

  8,276 megtekintés

 • A Facebooknak is van némi haszna... :)

  A Facebooknak is van némi haszna... :)

  14,195 megtekintés

 • Pokémon logika

  Pokémon logika

  8,905 megtekintés

 • Én is olvasni akarom!

  Én is olvasni akarom!

  5,624 megtekintés

 • Napi fárasztó

  Napi fárasztó

  7,473 megtekintés

 • Mikor trollkodós kedvében van a csapos... :)

  Mikor trollkodós kedvében van a csapos... :)

  49,926 megtekintés

 • A játékos időnek vége! :D

  A játékos időnek vége! :D

  7,471 megtekintés

 • Csak a rajongók látják...

  Csak a rajongók látják...

  9,335 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Stoppos élmény

  Egy fazon stoppol egy eléggé gyér forgalmú úton. Ráesteledik, az eső is szemerkélni kezd amikor meglát egy lassacskán felé közeledő fénycsóvát. A kocsi lassan mellé gurul és emberünk meg sem várva hogy az megálljon, kinyitja a jobb oldali ajtót és beugrik... ... megdöbbenve látja, hogy a kocsiban nem ül senki, de az szépen egyenletesen halad tovább... első megdöbbenéséből felocsúdva - arra gondolva, hogy itt legalább nem ázik - elnyújtózik az ülésen, és ekkor veszi észre, hogy az úton egy kanyarhoz közelednek. Még mielőtt a kormányhoz tudna nyúlni, megjelenik egy kéz és a kocsit a helyes irányba kormányozza, majd eltűnik. Az emberünk köpni nyelni nem tud a megdöbbenéstől, főleg amikor a jelenet a következő kanyarnál megismétlődik, majd újra és újra, ahogy épp az útirány megkívánja. Végül elérkeznek egy benzinkúthoz ahol a kocsi begördül a parkolóba... A stoppos - aki ekkora már eléggé be van rezelve - félelmében meg sem várja, hogy a kocsi megálljon kipattan és berohan a töltőállomásra. Megpillantja a pult mögött álldogáló kutast és éppen belekezdene az elképesztő történet elmesélésébe amikor kinyílik az ajtó és belép két ázott férfi. Az egyik rápillantva odaszól a másiknak: - Te Béla! Itt az a csávó aki beugrott a kocsiba amikor toltuk...

 • Diagnózis

  Zoli elhatározza, hogy fájó könyökét megmutatja egy orvosnak. Elmondja tervét a haverjának, aki azt javasolja neki: - Ne menj orvoshoz, nem tudnak azok semmit. A sarki gyógyszertárba hoztak a múltkor egy számítógépet, beraksz az egyik nyílásába egy kis vizeletmintát, bedobsz 100 forintot, és hamarabb megmondja mi bajod, mint akármelyik orvos. Zoli úgy gondolja, semmit sem veszíthet, így másnap visz egy kis pohárban vizeletmintát, bedobja a 100 forintot. A gép elkezd villogni, majd kis idő múlva kinyomtat egy kis cédulát a következő diagnózissal: "Önnek meghúzódtak az ízületei - áztassa a könyökét meleg vízben, kerülje a nehéz munkát, két héten belül rendbe jön." Zoli nagyon elcsodálkozik, majd kitalálja, hogy tesz egy próbát, nem becsapás-e az egész. Készít egy keveréket csapvízből, kutyapisiből, majd hozzákeveri a lánya és a felesége vizeletmintáit, és még a spermájából is kever hozzá egy kicsit. Visszamegy a géphez, behelyezi az üvegcsét, bedobja a 100 forintot. A gép elkezd villogni, majd kinyomtatja a diagnózist: "A csapvíz Önöknél túl kemény - használjon vízlágyítót. A kutyája gyűrűsféreggel fertőzött - adjon neki féregtelenítő gyógyszert. A lánya drogozik - vigye el egy elvonó kúrára. A felesége terhes, de a gyerek nem az Öné - keressen egy ügyvédet. És Zoli, ha nem hagyja abba az önkielégítést, soha nem fog meggyógyulni a könyöke!"

 • Rákosi elvtárs

  Egy férfit feljelentettek, mert betanította a papagáját, hogy azt mondja: "Dögöljön meg Rákosi elvtárs!" A fickó a tárgyalás előtt az utolsó pillanatban kicserélte a papagáját a pap papagájára, így a bírák sehogy sem tudták rávenni a papagájt, hogy elmondja az említett szöveget, így nem volt meg a bizonyíték. Elhatározták, hogy kórusban mondják: dögöljön meg Rákosi elvtárs, majd csak megszólal a madár. Rá is kezdtek a bírák, mire a papagáj: - Uram! Hallgasd meg könyörgésünket!

Copyright © 2010-2018 Nemkutya.com