Nemkutya

Belépés

hozzászólás· 27,497 megtekintés · 27 pont

hirdetés

Ezeket se hagyd ki!

 • Instant diéta

  Instant diéta

  9,538 megtekintés

 • Napi fárasztó :D

  Napi fárasztó :D

  4,847 megtekintés

 • A kis víziló kalandjai :D Nagyon nagy!!

  A kis víziló kalandjai :D Nagyon nagy!!

  34,939 megtekintés

 • Ezen szakadok egy napja :D

  Ezen szakadok egy napja :D

  8,306 megtekintés

 • Az már valami

  Az már valami

  10,728 megtekintés

 • A három kívánságnak lőttek

  A három kívánságnak lőttek

  6,468 megtekintés

 • Japánban ez gyanítom nem WTF kategóriás

  Japánban ez gyanítom nem WTF kategóriás

  45,575 megtekintés

 • Darvin díj nyertesei vagyunk

  Darvin díj nyertesei vagyunk

  12,465 megtekintés

 • 9 kép arról, hogy változott meg az életem azután, ...

  9 kép arról, hogy változott meg az életem azután, ...

  29,511 megtekintés

 • Esti buli!!! :)

  Esti buli!!! :)

  12,020 megtekintésSzólj hozzá a videóhoz!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Nyuszika és pocok

  Nyuszika és a pocok sétál az erdőben. Egyszer csak egy olyan részhez érnek, ahol le van taposva a fű, és a nyuszika elkezd sírni. - Mi a baj? Miért sírsz? - Mert itt erőszakolt meg először a medve. Mennek tovább, és még egy olyan részhez érnek. A nyuszika megint elkezd sírni. Megkérdezi a pocok: - Már megint miért sírsz? - Itt erőszakolt meg másodszor a medve. Mennek tovább, a nyuszika megint elkezd sírni, és a pocok megint megkérdezi, hogy miért sír. - Itt erőszakolt meg harmadszor a medve. Végül egy olyan helyhez érnek, ahol ki van tépkedve a fű, a bokrok, a fák ki vannak csavarva. A nyuszika rettentően röhögni kezd. Mire a pocok: - Most meg miért nevetsz? - Itt mondtam meg a medvének, hogy AIDS-es vagyok!

 • A zsidó boltos

  Az öreg zsidó átadja a fiának a boltot. - Fiam, holnaptól te leszel az új bolttulajdonos. Én nyugdíjba megyek. De azért ma még itt maradok veled, hogy megtanítsalak eladni. Légy figyelmes fiam! Bejön egy vevő: - Kérnék 10 kg fűmagot. - Szóval 10 kg fűmag meg egy locsolócső. - Minek nekem locsolócső? - De uram - mondja a zsidó - a füvet valamivel meg is kell öntözni. - Tényleg, igaza van. - Szóval 10 kg fűmag, egy locsolócső meg egy fűnyíró. - Dehát nem kértem én fűnyírót! - De uram, a füvet valamivel le is kell nyírni. - Tényleg. Akkor azt is kérném. A vevő fizet és távozik. Mondja az öreg zsidó: - Látod fiam. Így kell ezt csinálni. A vevő 1 árut kért, én hármat adtam el neki. Most te jössz. A fiú beáll a pult mögé. Bejön a vevő: - Jó napot. Kérnék egy doboz tampont. - Más nem lesz? - Köszönöm nem. - Szóval egy doboz tampon meg egy fűnyíró! - Fűnyíró??? Mi a francnak nekem fűnyíró??? - Ha már egyszer el van cseszve a napja, akkor legalább nyírja le a füvet!

 • Ügyes fogadások

  A bárban a csinos pincérnőnek mondja az egyik vendég: - Hölgyem, fogadna velem 100 dollárba, hogy ki tudok úgy menni a mosdóba, hogy közben az egyik szememet végig rajta tartom az italomon? A pincérnő elnéz a férfi WC felé, és látja, hogy az a folyosó végén van, ahonnan nem látni a pultot. Elővesz 100 dollárt, leteszi az asztalra. A férfi erre kiveszi az üvegszemét, leteszi az itala mellé, majd kimegy. Amikor visszajön, tovább fűzi a hölgyet: - Fogadjunk ismét 100 dollárba, hogy meg tudom harapni a saját fülemet! A pincérnő gondolja, ezt már biztos nem lehet megcsinálni, kitesz hát még 100 dollárt. A férfi erre kiveszi a műfogsorát, és megharapja vele a saját fülét. Kis idő múlva megint fogadást ajánl: - Nos, hölgyem itt az alkalom, hogy visszanyerje a pénzt! Fogadjunk dupla vagy semmi alapon, hogy képes vagyok úgy szeretkezni Önnel, hogy nem vesz észre belőle semmit! A nő tanakodik, majd gondolja, ez már biztos nem jön össze a pasinak, így hát belemegy a dologba. Hátramennek a sötét folyosón, majd az egyik irodában megtörténik a dolog. A nő büszkén mondja: - Hohó! Elvesztette a fogadást, mindent éreztem! A férfi előveszi a 200 dollárt, átnyújtja, majd búsan mondja: - Könnyen jött, könnyen ment...

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com