Nemkutya

Belépés

hirdetés

hirdetés

hozzászólás· 5,350 megtekintés · 25 pont

macska fekhely, cica, bajbajutott, beszorult, az a fej, arckifejezés

Ezeket se hagyd ki!

 • Made my day!

  Made my day!

  23,707 megtekintés

 • A játékos időnek vége! :D

  A játékos időnek vége! :D

  7,471 megtekintés

 • 7 bizonyíték, hogy az ember sosem elégedett azzal,...

  7 bizonyíték, hogy az ember sosem elégedett azzal,...

  10,733 megtekintés

 • Szeretnél a legjobb formámban látni? :P

  Szeretnél a legjobb formámban látni? :P

  55,109 megtekintés

 • Olyan feketére égetted a húst... :D

  Olyan feketére égetted a húst... :D

  16,821 megtekintés

 • 15 varázslatos hely, melyek inspirálták egyes Disn...

  15 varázslatos hely, melyek inspirálták egyes Disn...

  33,512 megtekintés

 • Steven Seagal és a házipálinka

  Steven Seagal és a házipálinka

  11,299 megtekintés

 • Más is szokta?? Vagy én vagyok az egyetlen? :)

  Más is szokta?? Vagy én vagyok az egyetlen? :)

  17,036 megtekintés

 • Tessék, egy kis motiváció NEKTEK! ;)

  Tessék, egy kis motiváció NEKTEK! ;)

  44,177 megtekintés

 • Az a farkad!! Kígyóproblémák... :D

  Az a farkad!! Kígyóproblémák... :D

  27,067 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Nagy demokrácia

  Jack és Iván találkoznak, és arról kezdenek el beszélgetni, hogy melyik országban nagyobb a demokrácia: - Nálunk olyan nagy a demokrácia, hogy én elmegyek a Fehér Házhoz, és simán lepisálom a kerítést, ha akarom. - mondja Jack. - Nálunk olyan nagy a demokrácia - kezdi el beszédét Iván - hogy én elmegyek a Kremlbe, és a Lenin Mauzóleum tövében szarok egyet, ha akarok. Jack már bánja, hogy túl nagyot hazudott, próbál enyhíteni a dolgon: - Az igazság az, hogy én azért körülnézek, nem e látja valaki. Mire Iván: - Hát azért én se tolom le a gatyámat.

 • Diplomamunka

  Nyuszika ül az erdő szélén és gépel a számítógépén. Arra megy a Róka és megkérdi: - Mit csinálsz Nyuszika? - Írom a diplomamunkámat. - Na és miből írod? - Hát, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben. - Ne hülyéskedj Nyuszika! De te ehhez mit sem értesz! - Ha nem hiszed Róka, gyere be velem a bokorba, mindjárt megmutatom. Be is mennek a bokorba. Nagy csatazaj, a Róka kirepül a bozótból és fejvesztve elrohan. Nyuszika előjön és folytatja az írást. Arra megy a Farkas: - Mit csinálsz Nyuszika? - Írom a diplomamunkámat. - És miből? - Hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben. - Na ne nevettess, te ehhez nem értesz! - Ha nem hiszed, gyere velem a bokorba, majd megmutatom! Be is mennek a bokorba. Nagy zajjal kirepül a Farkas és elrohan. Nyuszika folytatja a gépelést. Kisvártatva jön a Medve: - Mit gépelsz Nyuszika? - Írom a diplomamunkámat. - És milyen témából? - Hát, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben. - Jaj, ne röhögtess! Te ehhez nem érthetsz! - Ha nem hiszed, gyere be velem a bokorba, megmutatom, milyen profi vagyok. Be is mennek. Nagy csihi-puhi, kirepül a Medve a bozótból s elszalad. Kilép a Nyuszika a bokorból, utána előjön az Oroszlán: - Látod Nyuszika, nem megmondtam! Nem az a lényeg, hogy miből írod a diplomamunkádat, hanem, hogy ki a konzulensed!

 • 50 éves

  Egy nő az 50 éves születésnapján elkölt egy csomó pénzt ránctalanításra, kozmetikára, frizurára, ruhára és amikor úgy érzi, hogy a lehető legjobbat kihozta magából, nagyon fel van dobva, elindul a városban. Először az újságosnál vásárol, majd fizetéskor megkérdezi: - Mit gondol, hány éves vagyok? - 34. - 50! - mondja, és önelégülten távozik. A McDonalds-ban is fizetéskor megkérdezi: - Mit gondol, hány éves vagyok? - 31. - Pontosan 50 vagyok! Szinte a fellegekben jár, amikor a buszmegállóban meglát egy öregurat. - Mit gondol uram, hány éves vagyok? - Nézze asszonyom, én már 80 éves is elmúltam, nem túl jó a látásom, de van egy biztos módszerem, amivel pontosan meg tudom határozni a korát. Ha megengedi, hogy benyúljak a melltartója alá, egész pontosan meg tudom mondani a korát. Erre nem számított a nő, de nagyon furdalta a kíváncsiság, ezért beleegyezett. Félrevonultak a bokrok mögé, az öregúr szép finoman becsúsztatta mindkét kezét, körbejártatta, megemelgette, megtapogatta, a nő már kezdett türelmetlen lenni: - Na? - Asszonyom, maga pontosan 50 éves. A nő nem hitt a fülének. - Honnan a fenéből tudja ilyen pontosan? - A McDonalds-ban ott álltam maga mögött a sorban.

Copyright © 2010-2018 Nemkutya.com