Nemkutya

Belépés

hozzászólás· 70,796 megtekintés · 29 pont

busz, álldogál, tömegközlekedés, leskelődik, lesi fotó, kukkol

Ezeket se hagyd ki!

 • Néha hiányoznak ezek az esték...

  Néha hiányoznak ezek az esték...

  6,831 megtekintés

 • Reggeli kávé a főnökömnek... :D

  Reggeli kávé a főnökömnek... :D

  12,069 megtekintés

 • Azért! Igen, azért!! :P

  Azért! Igen, azért!! :P

  11,841 megtekintés

 • Mi a titkod, Hófehérke? :P

  Mi a titkod, Hófehérke? :P

  9,878 megtekintés

 • A válogatott új kapusa :)

  A válogatott új kapusa :)

  15,640 megtekintés

 • Egyedül vs. tömegben

  Egyedül vs. tömegben

  10,242 megtekintés

 • Idegen életformák nem csak az űrből jöhetnek

  Idegen életformák nem csak az űrből jöhetnek

  22,722 megtekintés

 • Lássuk, amiért jöttünk :D

  Lássuk, amiért jöttünk :D

  4,615 megtekintés

 • Csak a rajongók látják...

  Csak a rajongók látják...

  9,335 megtekintés

 • Más is szokta?? Vagy én vagyok az egyetlen? :)

  Más is szokta?? Vagy én vagyok az egyetlen? :)

  17,036 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Cigánygyerekek

  Egy fickó elviszi a szomszéd cigány két két gyerekét ejtőernyős kiképzésre. Azt mondja az edzőnek, hogy minél gyorsabban tanítsa ki a gyerekeket. Pár hét múlva az edző lelkesen meséli a fickónak: - Ilyen fantasztikus tanítványaim még sosem voltak, nagyon gyorsan elsajátították az ejtőernyőzést. De elárulná, miért kellett ennyire gyorsan? - Az anyósom azt mondta, csak akkor hajlandó elköltözni, ha majd cigánygyerekek potyognak az égből!

 • Tüzifa

  Csörög a telefon a KGB központjában: - Szeretném bejelenteni, hogy Igor Szergejevics a rendszer ellensége. Gyémántokat rejteget a tűzifájában! A KGB azon nyomban kiszáll Szergejevics házához, felforgatják a pincét, gyémántokat nem találnak. Hogy biztosak legyenek a dolgukban, egyesével átnézik a tűzifát, sőt mindegyiket széthasogatják, hátha azokban rejtették el a gyémántokat. Mivel semmit sem találnak, elnézést kérnek, majd elvonulnak. Kis idő múlva csöng a telefon Igor Szergejevicsnél: - Halló, Igor? - Igen. - Volt nálad a KGB? - Igen. - Felvágták a tűzifát? - Igen. - Akkor most te telefonálsz, fel kéne ásni a kertemet...

 • Ösi mesterség

  Pesten a villamosra felszállt egy öreg nő, szétsminkelt arccal, rózsaszínre rúzsozott szájjal, olcsó kölniszag terjengte körül, csiricsáré sárga-piros-lila ruha, barna, rozzant műbőrszatyor. Alig, hogy becsukódtak az ajtók, irtózatos tolongásba kezdett az amúgy is tömött villamoson, ezzel is demonstrálva, hogy neki márpedig ülőhelyre lenne szüksége. Talált is egy megfelelő alanyt, punk frizura, farmerdzseki, néhány piercing a fülében... Na, öregasszony el is kezdte lökdösni a szatyorral, meg dülöngélt, nyögdécselt. Meg is jött a várt eredmény, fickó nem bírta tovább és felugrott. Ingerülten odaszólt az öregasszonynak: - Tessék, üljön le, vén kurva! Öregasszony még levegőt sem kapott, elkezdett hápogni, hangosan sikítozott, hogy "Hallotta, hallotta, hallotta..." közben kereste a megfelelő alanyt, aki őt megérti. A közelben állt egy idősebb fehérhajú úriember, sétapálca a kezében. Az öregasszony hozzá sietett segítségért: - Hallotta uram, mit mondott nekem ez a taknyos? Azt mondta NEKEM... hogy VÉN KURVA! Mire az öregúr: - Ne izgassa fel magát drága hölgyem, én is már vagy 10 éve, hogy nem praktizálok, mégis mindenki doktor úrnak szólít!

Copyright © 2010-2018 Nemkutya.com