Nemkutya

Belépés

hirdetés

Pff, méghogy a kínaiak ostobák... :/

hozzászólás· 59,792 megtekintés · 27 pont

hirdetés

ádám és éva, biblia, teremtés, kínai, kígyó, alma, roston sütés

Ezeket se hagyd ki!

 • Napi fárasztó: kétoldalas nyomtatás

  Napi fárasztó: kétoldalas nyomtatás

  7,201 megtekintés

 • Gyerekkorunk játékai :D

  Gyerekkorunk játékai :D

  5,929 megtekintés

 • Legalább nyolcszor kellett átgondolnom, de aztán n...

  Legalább nyolcszor kellett átgondolnom, de aztán n...

  9,355 megtekintés

 • Mind egyenlőek vagyunk

  Mind egyenlőek vagyunk

  40,335 megtekintés

 • Én jobban szeretlek téged, mint Te engem! :D

  Én jobban szeretlek téged, mint Te engem! :D

  7,407 megtekintés

 • Az összes férfi azt képzeli...

  Az összes férfi azt képzeli...

  7,570 megtekintés

 • Tesó tök kivan! :D :D :D

  Tesó tök kivan! :D :D :D

  25,456 megtekintés

 • Amikor megkérdezik, hogy tanultál-e a dogára...

  Amikor megkérdezik, hogy tanultál-e a dogára...

  11,386 megtekintés

 • 5 perce nézem, de még most sem érdekel, milyen idő...

  5 perce nézem, de még most sem érdekel, milyen idő...

  55,239 megtekintés

 • Boldog Lejárati napot!

  Boldog Lejárati napot!

  7,267 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Na persze...

  A kismalac elindul új állatokat megismerni. Találkozik az öszvérrel. - Szia, én vagyok a kismalac, téged hogy hívnak? - Én vagyok az öszvér. - Miért hívnak öszvérnek? - Mert apám ló, anyám pedig szamár. A kismalac továbbmegy, a bokorból morgást hall. - Szia, én vagyok a kismalac, téged hogy hívnak? - Én vagyok a farkaskutya. - Miért hívnak farkaskutyának? - Mivel apám farkas, anyám meg kutya. A kismalac tovább ballag, majd hirtelen zümmögést hall. - Szia, én vagyok a kismalac, téged hogy hívnak? - Én vagyok a lódarázs. - Na persze!

 • Vasvári utca

  Az öreg Pityák bácsi felszáll a buszra, megszólítja a sofőrt: - Bocsánat uram, hol kell leszállni a Vasvári utcához? - Semmi gond Pityák bácsi - mondja a vezető - majd én szólok a bemondóba. Az öregúr meg is nyugszik, leül. Mikor a járgány megérkezik, a sofőr szól: - Öreg Pityák, leszállás! Mire a busz végéből három öreg nő: - Kötyönjük tyépen!

 • Egy lyukkal hátrébb

  Egy férfi golfozik, de játék közben valahogy eltéved a hatalmas füves pályán. Egyszerre megpillant egy nőt, aki viszonylag közel játszik hozzá. Odamegy hozzá és megkérdezi nem tudja-e véletlen hogy melyik lyuknál kellene lennie. - Én most a 10-es lyuknál vagyok, öné a 9-es lyuk. Egy lyukkal hátrébb jár ugyanis. A férfi megköszöni a segítséget és folytatja a játékot. Kicsit később szórakozottságában ismét eltéved, de szerencsére újra megpillantja a hölgyet akivel korábban beszélt. Elnézést kér, elmondja hogy ismét eltéved valahogyan. A nő újra kisegíti: - Látja és a 15-ös lyuknál játszom, az öné akkor a 14-es lesz. Egy lyukkal hátrébb van most. A fickó újra visszatalál a nő segítségével. Miután lejátsza az összes lyukat besétál a golfpálya bárjába és iszogatni kezd. Mikor megpillantja a segítőkész hölgyet nyomban mellé telepedik. Ahogy beszélgetnek a munkára terelődik a szó: - Bocsásson meg hölgyem, mi az Ön foglalkozása? A nő szabadkozik, hogy nem akarja így nyílvánosan elmondani, de végül a férfi ráveszi hogy bökje ki: - Tudja tampont árulok... A férfi hatalmas nevetésben tör ki, alig bírja kinyögni: - Nem fogja elhinni, én meg toalett papírt! Még mindig egy lyukkal hátrébb!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com

forex, biztosítás, utazás, kölcsön, bank, hitel, mobil, laptop, notebook, tárhely, lakás, ingatlan, gyorskölcsön, ügyvéd, vps, szerver, lakásbiztosítás, lakáshitel, cégalapítás