Nemkutya

Belépés

hirdetés

Ezek a mai fiatalok...

hozzászólás· 52,855 megtekintés · 27 pont

hirdetés

világháború, ww2, második világháború, fiatalok, manapság, mai társadalom, szégyen, okoskodás, történelem

Ezeket se hagyd ki!

 • Ne aggódj, majd én segítek! :P

  Ne aggódj, majd én segítek! :P

  49,362 megtekintés

 • A munka hősei!

  A munka hősei!

  6,090 megtekintés

 • Iskolásokat fenyegetett a kémény :D

  Iskolásokat fenyegetett a kémény :D

  12,309 megtekintés

 • Mennyi idő alatt veszed észre, mi a hiba a képen?...

  Mennyi idő alatt veszed észre, mi a hiba a képen?...

  46,164 megtekintés

 • Mikor mondok egy viccet és senkinek sem esik le

  Mikor mondok egy viccet és senkinek sem esik le

  13,332 megtekintés

 • A macskalogika legékesebb példái :D

  A macskalogika legékesebb példái :D

  36,357 megtekintés

 • A fenékimplantátum mindent megváltoztat

  A fenékimplantátum mindent megváltoztat

  5,329 megtekintés

 • Assassin's Creed vs. Dishonored - A két legjobb já...

  Assassin's Creed vs. Dishonored - A két legjobb já...

  30,715 megtekintés

 • Mikor már azt hinnéd, hogy végre találtál egy szab...

  Mikor már azt hinnéd, hogy végre találtál egy szab...

  15,627 megtekintés

 • És te honnan jöttél? A mennyből? :P

  És te honnan jöttél? A mennyből? :P

  6,983 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Iskolai dolgozatok gyöngyszemei, avagy aranyköpése...

  - Mit tartalmazott a jobbágyrendelet? A jobbágyokat robotokra kell cserélni. - Ki volt Hammurapi? Egy 2 méteres kőszobor. - A mórok fedezték fel a mór stílust…. Leginkább a spanyoloknál terjedt el, akik kiirtották a mórokat. A stílus maradhatott. - IV. Béla idején járásokra oszlott az ország , a legismertebb járás a tatárjárás volt. - Spanyolország legnagyobb hegyei a Piramisok. - Ádám evett a tiltott fa gyümölcséből, ezért büntetésül feleségül kellett vennie Évát. - Egyiptom őslakói a múmiák. - A farkas felfalta Piroskát, de belebetegedett, mert Piroska romlott volt. - István királyt a pápa felkente a trónra. - A harangvirág a bimbambuszok családjába tartozik. - Többféle kerek számot ismerünk, de a legkerekebb szám a nulla. - Az emberiség nem győz hálát adni Edisonnak, akinek lángelméjéből kipattant a villamos, amely szikrájával hajtja a kocsit és benne az utast. - A modern lakásokban távfűtésű gladiátorokkal fűtenek. - A görög regék szerint minden hajóst elbűvölt a szirének szirénázása. - Az volt a szép, amikor az éhenhalt sereg kitakarodott az országból. - II. József, a vaskalapos király, Mária és Terézia fia volt. - A görög ábécé kezdete, alfa, béta, céda. - Zrínyit a bécsi kamara által felbérelt vadkan ölte meg. - Az őserdő olyan terület, ahová emberi kéz még nem tette be a lábát. - A hajó jéghegynek ütközött és elsüllyedt a Duna közepén. Innen gyalog folytatták útjukat. - IV. Béla a tatárjárás után a kihalt nép pótlásáról személyesen gondoskodott. - Mikor II. Endre a Szentföldről hazatért, országát és feleségét fenekestül feldúlva találta. - A Hunyadi László olyan ballada, amelyben a főhőst feldolgozzák. - Rákóczi Ferenc úgy halt meg, hogy belefulladt a Rodostóba. - Arany János velszi bárdokkal sújtott le a Habsburg-házra. - Pongrácz István magyar vezér női ideálja Britney Spears. - A lovag a földesúr edzett változata. - Lilla férjes asszony volt, és fogalma sem volt róla, hogy Csokonai valamilyen érzelmet táplál iránta. Egyébként is, őt Vajda Juliannának hívták, honnan tudta volna, hogy neki írta a Lilla-verseket? - Petőfi egy szegény cselédlány és a magyar nép fia. - Petőfi úgy rohant a csatába, hogy jobb kezében a vers, bal kezében pedig a kard volt. - Kölcsey 1815 januárjától 1816 tavaszáig nem írt verset. Ebből az időszakból 3 verse maradt ránk. - A hős holtan esett össze. Ezt később nagyon sajnálta, de akkor már nem volt mit tenni. - A víz oxigénből és folyadékból áll. - A szomorú elhanyagolt sírok mellett élettel teli sírhalmokat is találhatunk. - A mocsári vész 1526-ban volt - A Szent Jobb István király bal keze. - Janus Pannonius 15 éves korában elterjedt Európában. - Szemünk közepén van egy nyílás, amely mindenkinek fekete, mivel fejünk belül üres sötét.

 • Tanú

  Egy ügyvédnek sosem szabad megkérdeznie a tanút, ha nincs felkészülve a válaszra. Egy kis faluban zajló perben az ügyész behívta első tanúját, egy idős nagymamát. Odalépett a tanúhoz és megkérdezte tőle: - Takács néni, ismer engem? Mire a hölgy: - Persze hogy ismerlek. Gyerekkorod óta ismerlek, és mondhatom, kiábrándultam belőled. Hazudsz, csalod a feleségedet, befolyásolod az embereket, rágalmazod őket a hátuk mögött. Nagy embernek hiszed magad, miközben annyi eszed sincs, mint egy utcaseprőnek. Igen, persze hogy ismerlek. Az ügyésznek tátva maradt a szája, azt sem tudta, köpjön vagy nyeljen. Némi gondolkodás után a terem másik végébe mutatott és megkérdezte: - Takács néni, ismeri a védőügyvédet? - Hát persze. A védőügyvédet is gyerekkora óta ismerem. Gyenge jellem, italos természetű, senkivel sem tud normális kapcsolatot teremteni és mint ügyvéd egyike a legrosszabbaknak az országban. Hogy el ne felejtsem, ő is csalja a feleségét méghozzá három nővel, az egyik a maga felesége, ügyész úr... Igen, ismerem. A védőügyvéd sokkot kapott. Erre a bíró magához kérte az ügyészt és az ügyvédet, és nagyon halkan így szólt hozzájuk: - Ha bármelyikük megkérdezi a hölgytől, hogy ismer-e engem, esküszöm, hogy börtönben fog megrohadni.

 • Tanárok

  Az oktatási miniszter elmegy a borbélyhoz. Mikor belép, a borbély felkiált: - Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Milyen frizurát parancsol? - Hát maga ismer engem? - Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem fodrásznak. Kész a frizura, a miniszter megy haza taxival, ahogy beszáll, a taxis így szól hozzá: - Jó napot kívánok, drága miniszter úr! Hová lesz a fuvar? - Hát maga is ismer engem? - Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem taxisnak. Hazaérnek, kiszáll a taxiból, odamegy hozzá egy rongyos koldus: - Jajj, aranyos drága miniszter úr! Adjon egy pár forintot, otthon éhen hal az asszony, meg a gyerekek. - Ember, csak azt ne mondja, hogy maga is tanár volt! - Jajj, dehogy, drága miniszter úr! Én még mindig az vagyok, csak lyukasórám van.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com

forex, biztosítás, utazás, kölcsön, bank, hitel, mobil, laptop, notebook, tárhely, lakás, ingatlan, gyorskölcsön, ügyvéd, vps, szerver, lakásbiztosítás, lakáshitel, cégalapítás