Nemkutya

Belépés

hirdetés

hirdetés

hozzászólás· 85,535 megtekintés · 30 pont

romantika, bókolás, bókol, kedveskedik, hisztis, csaj, panaszkodik

Ezeket se hagyd ki!

 • Drágám, a kéket vagy a pirosat vegyem fel?

  Drágám, a kéket vagy a pirosat vegyem fel?

  45,115 megtekintés

 • Csomagolj drágám, az ajtó arra van! ;) :P

  Csomagolj drágám, az ajtó arra van! ;) :P

  30,898 megtekintés

 • Miért védem jelszóval a telefonom

  Miért védem jelszóval a telefonom

  31,053 megtekintés

 • Mikor valaki megkérdezi, milyen volt az iskola...

  Mikor valaki megkérdezi, milyen volt az iskola...

  12,017 megtekintés

 • Mennyire így van: Single player vs. multiplayer

  Mennyire így van: Single player vs. multiplayer

  11,676 megtekintés

 • Szeretném hallani végre az igazságot! :O

  Szeretném hallani végre az igazságot! :O

  33,820 megtekintés

 • Bízz bennem, mérnök vagyok! ;) FAIL

  Bízz bennem, mérnök vagyok! ;) FAIL

  11,986 megtekintés

 • Tud valamit a srác

  Tud valamit a srác

  11,841 megtekintés

 • Kínai recept alapján :D

  Kínai recept alapján :D

  12,965 megtekintés

 • A barátnő őszinte kritikája… :P

  A barátnő őszinte kritikája… :P

  9,244 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • 6x6

  A pszichiátrián felmérést végeznek. Megkérdezik az egyik betegtől: - Mennyi 6x6? - Negyvenkettő. A másiktól is megkérdezik: - 6x6? - Péntek. A harmadiknak is felteszik aa kérdést: - 6x6? - Harminchat. - Ez fantasztikus! Hogy számolta ki? - A 42-ből kivontam a pénteket.

 • Paradicsomok

  Irigykedve kérdezi a háziasszony a szomszédjától: - Szomszéd, olyan szép pirosak a paradicsomai, hogyan csinálja ezt? - Tudja, szomszédasszony, naponta kétszer kimegyek a kertbe, megállok a paradicsomok előtt, letolom a nadrágom, erre ilyen szép pirosak lesznek. Ezt a módszert tudom javasolni magának is. A szomszédasszony is kipróbálja. Egy hét múlva ismét összefut a szomszéd fickóval. - Na, fejlődnek a paradicsomok? - kérdezi a szomszéd. - Á, azok ugyanolyan satnyák. De látná az uborkáimat!

 • Diplomamunka

  Nyuszika ül az erdő szélén és gépel a számítógépén. Arra megy a Róka és megkérdi: - Mit csinálsz Nyuszika? - Írom a diplomamunkámat. - Na és miből írod? - Hát, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben. - Ne hülyéskedj Nyuszika! De te ehhez mit sem értesz! - Ha nem hiszed Róka, gyere be velem a bokorba, mindjárt megmutatom. Be is mennek a bokorba. Nagy csatazaj, a Róka kirepül a bozótból és fejvesztve elrohan. Nyuszika előjön és folytatja az írást. Arra megy a Farkas: - Mit csinálsz Nyuszika? - Írom a diplomamunkámat. - És miből? - Hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben. - Na ne nevettess, te ehhez nem értesz! - Ha nem hiszed, gyere velem a bokorba, majd megmutatom! Be is mennek a bokorba. Nagy zajjal kirepül a Farkas és elrohan. Nyuszika folytatja a gépelést. Kisvártatva jön a Medve: - Mit gépelsz Nyuszika? - Írom a diplomamunkámat. - És milyen témából? - Hát, hogy hogyan védekezzenek a kis állatok a ragadozókkal szemben. - Jaj, ne röhögtess! Te ehhez nem érthetsz! - Ha nem hiszed, gyere be velem a bokorba, megmutatom, milyen profi vagyok. Be is mennek. Nagy csihi-puhi, kirepül a Medve a bozótból s elszalad. Kilép a Nyuszika a bokorból, utána előjön az Oroszlán: - Látod Nyuszika, nem megmondtam! Nem az a lényeg, hogy miből írod a diplomamunkádat, hanem, hogy ki a konzulensed!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com