Nemkutya

Belépés
Ilyenkor komolyan meg tudnám fojtani a barátnőmet :P

hirdetés

hozzászólás· 79,488 megtekintés · 30 pont

romantika, bókolás, bókol, kedveskedik, hisztis, csaj, panaszkodik

Ezeket se hagyd ki!

 • A mindenható Xsjgbkjsdgbksdjgbskns

  A mindenható Xsjgbkjsdgbksdjgbskns

  7,163 megtekintés

 • Amikor bejelöl valaki... Ismerős??? :))

  Amikor bejelöl valaki... Ismerős??? :))

  5,666 megtekintés

 • Szeretnél csókolózni a csillagfényben?

  Szeretnél csókolózni a csillagfényben?

  45,402 megtekintés

 • Olyan feketére égetted a húst... :D

  Olyan feketére égetted a húst... :D

  15,344 megtekintés

 • Instant diéta

  Instant diéta

  9,538 megtekintés

 • Minden, amit tudunk a függőségről, az téves

  Minden, amit tudunk a függőségről, az téves

  20,473 megtekintés

 • Így mossák át az agyunkat a TV műsorok

  Így mossák át az agyunkat a TV műsorok

  11,072 megtekintés

 • Csak hinni kell benne... ;)

  Csak hinni kell benne... ;)

  6,547 megtekintés

 • Buksi ügyesebb volt

  Buksi ügyesebb volt

  22,158 megtekintés

 • Milyen kocsival járkálnak Roxfortban, Carl?

  Milyen kocsival járkálnak Roxfortban, Carl?

  23,368 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Professzorok és a nudizmus

  Három professzor megbeszéli, hogy kipróbálnak egy nudista strandot. Vígan napozgatnak, újságot olvasnak, mikor ijedten felkiált az egyik: - Ajaj! Itt jön a Molnárné a fizika tanszékről! Mindhárman felugranak, ketten az ágyékuk elé teszik az újságot, a harmadik professzor viszont a fejére. Üdvözlik Molnárnét, majd miután távozott, megkérdik a harmadiktól: - Te, hogyhogy a fejedre tetted az újságot? - Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem általában az arcomról ismernek meg!

 • Dihidrogén monoxid

  Az Eagle Rock középiskola diákja nyerte el az első díjat az 1997. év április 26-án megrendezett Idaho Falls Középiskolai Tudományos Konferencián. A dolgozatával azt akarta bemutatni, mennyire rá vannak már hangolódva az emberek a tudománnyal való handabandázásra, és a környezet lerombolásától való félelemre. Elkészített egy felhívást a "dihidrogén monoxid" vegyület betiltására, és utána megnézte, mennyire tudja meggyőzni az embereket, hogy aláírásukkal támogassák. A betiltás támogatására a következő okokat hozta fel: 1. a vegyület erőteljes izzadást és hányást képes okozni 2. a savas esők egyik fő komponense 3. gáznemű halmazállapotban égési sérüléseket okozhat 4. nagy mennyiségű belélegzése fulladást okoz 5. hozzájárul a természet eróziójához 6. erősen csökkenti az autófékek hatékonyságát 7. kimutattak rákos daganatokban. A diák 50 embert kért fel a betiltást sürgető felhívás aláírására. 43 aláírta. 6 azt mondta, még gondolkodik. 1 tudta mindössze, hogy a dihidrogén monoxid (H2O) a víz kémiai elnevezése.

 • Csodatevő rabbik

  Három zsidó összeveszik, hogy melyikük rabbija kiválóbb ember. Az első büszkén mondja: - A múltkorjában tűz ütött ki a faluban, a gyerekek bentrekedtek az égő házban és sehogy se tudtuk kimenteni őket. A rabbink elmondott egy imát, jött egy nagy zivatar, eloltotta a tüzet, memenekültek a gyerekek! - Az semmi! Két hete hajón utaztunk, hatalmas vihar tört ki, már-már süllyedni kezdett a hajó, amikor is a rabbink elmondott egy imát, és 200 méteres körben elűlt a vihar! - Az semmi! A múltkor sétáltunk a belvárosban, találtunk egy 100 dollárost az egyik pad alatt. De szombat volt, nem nyúlhattunk a pénzhez! A rabbink elmondott egy imát és 5 méteres körben hétfő lett...

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com