Nemkutya

Belépés

hirdetés

Gumimaci családfa

hirdetés

hozzászólás· 8,402 megtekintés · 31 pont

családfa, rokonság, család, ősök, gumimaci, színek, haribo

Ezeket se hagyd ki!

 • Csak Bárt és Homér :D

  Csak Bárt és Homér :D

  31,886 megtekintés

 • Kutyusok, akik megtalálták a legkényelmesebb fekvő...

  Kutyusok, akik megtalálták a legkényelmesebb fekvő...

  14,003 megtekintés

 • Csak várd ki a végét

  Csak várd ki a végét

  12,871 megtekintés

 • Ezt készítettem a barátnőmnek Valentin-napra <3...

  Ezt készítettem a barátnőmnek Valentin-napra <3...

  11,885 megtekintés

 • Nagy melegben igyál elég vizet! :)

  Nagy melegben igyál elég vizet! :)

  25,022 megtekintés

 • Szépséged olyan, mint egy migráns xDDD

  Szépséged olyan, mint egy migráns xDDD

  39,734 megtekintés

 • Kéne egy próbaszólista...

  Kéne egy próbaszólista...

  10,762 megtekintés

 • Niki nem érti a viccet...

  Niki nem érti a viccet...

  12,962 megtekintés

 • A kávé hatása

  A kávé hatása

  9,492 megtekintés

 • "Na, lássuk csak ki van még hátra..." - Kaszás

  8,569 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Kannibálok földjén

  Az orosz, az amerikai és a magyar repülőgépen utaznak. A gép lezuhan a kannibálok földjén, ők életben maradnak, de elfogják őket a kannibálok. - Te honnan jöttél? - kérdi az egyiket a főnök. - Oroszországból. - Vigyétek! - kiált a törzsfőnök - Jó lesz pörköltnek. - És te ki vagy? - kérdik az amerikait. - Amerikából. - Vigyétek! - jön a válasz - Jó lesz gulyásnak! - És te? - kérdezik a magyart. - Magyarországról. - Nahát, ez fantasztikus! - ugrik fel a törzsfőnök - A fiam ott tanul az egyik magyar egyetemen. Gyere, téged életben hagyunk, sőt, meghívlak vacsorára. Mit kérsz? Pörköltet vagy gulyást?

 • Horpadás

  Egy szőke nő behorpasztja az autója oldalát. Elviszi a szervizbe, ahol a karosszériás (mivel látja, hogy egy szőkével van dolga) poénból azt mondja neki, hogy jó erősen fújjon bele a kipufogóba és így a horpadás ki fog egyenesedni, akár egy összegyűrt zacskó esetében. Ha nem sikerülne, akkor jöjjön vissza. A szőke hazamegy, megvárja, míg kihűl a kipufogó, majd elkezdi fújni. Meglátja ezt egy barátnője: - Hát te meg mit csinálsz? - kérdezi meglepetten. - A szervizben azt mondták, ha jó erősen megfújom, akkor kiegyengethetem a horpadást! - Te teljesen hülye vagy? Így sosem fog sikerülni a dolog! Előbb húzd fel az ablakokat, mert ott kimegy a levegő!

 • Érthető

  Három embert hív magához az Isten, hogy jutalmat adjon: egy oroszt, egy afgánt és egy erdélyi magyart. Az orosz egy sportkocsit, az afgán egy kismotrot, az erdélyi magyar egy Ceausescu képet szeretne. Meg is kapják, majd elmennek, hogy egy év elteltével a tapasztalatokkal térjenek vissza. Jön az orosz lélegeztető gép segítségével: - Veled mi történt? - kérdi az Isten. - Hát, tudod, nem tudtam a gyorsaságot megszokni, és ütköztem a moszkvai úton. Jön az afgán, súlyos sebekkel az arcán: - Téged meg mi lelt? - kérdi az Isten. - Tudod, Kabulban el akarták rabolni a kismotrot, én nem hagytam, ezért megvertek. Pár perc múlva begördül egy metálfekete limuzin. Kiszáll a sofőr, kinyitja az ajtót, majd kisvártatva megjelenik az erdélyi magyar. Az Isten kifakad: - Jézus látja lelkem. De mégsem értem: tulajdonképpen mit tettél a képpel, hogy így megtollasodtál? Erre az erdélyi magyar: - Tulajdonképpen semmit. Hanem hazamentem Székelyudvarhelyre, leültem a Polgármesteri Hivatal elé, a képet magam mellé tettem, és aláírtam: "Egy köpés 1000000 lej!"

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com