Nemkutya

Belépés

hirdetés

hirdetés

hozzászólás· 9,155 megtekintés · 31 pont

családfa, rokonság, család, ősök, gumimaci, színek, haribo

Ezeket se hagyd ki!

 • 15 varázslatos hely, melyek inspirálták egyes Disn...

  15 varázslatos hely, melyek inspirálták egyes Disn...

  33,513 megtekintés

 • Egy új, eddig nem ismert, de megfontolandó érv a s...

  Egy új, eddig nem ismert, de megfontolandó érv a s...

  4,557 megtekintés

 • Apu ma nagyon furcsa

  Apu ma nagyon furcsa

  19,043 megtekintés

 • Amikor Superman meglátja macskanőt ruha nélkül... ...

  Amikor Superman meglátja macskanőt ruha nélkül... ...

  43,115 megtekintés

 • Amikor még huszadszorra sem értik meg, mit beszéls...

  Amikor még huszadszorra sem értik meg, mit beszéls...

  15,315 megtekintés

 • Pokémon logika

  Pokémon logika

  8,905 megtekintés

 • Minden rohadt reggel... :/

  Minden rohadt reggel... :/

  15,028 megtekintés

 • Nézd fél percig és bírd ki ásítás nélkül!

  Nézd fél percig és bírd ki ásítás nélkül!

  20,118 megtekintés

 • Mindennapi női problémák elképesztően vicces képre...

  Mindennapi női problémák elképesztően vicces képre...

  90,052 megtekintés

 • A válogatott új kapusa :)

  A válogatott új kapusa :)

  15,640 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Vallási párbaj

  Egyszer a pápa elhatározta, hogy kitiltja a zsidókat a Vatikánból. A zsidók felháborodtak, ezért a pápa beleegyezett, hogy ha egy zsidó le tudja győzni teológiai vitában, maradhatnak. A zsidók egy bölcsességérol ismert rabbit választanak, hogy kiálljon a pápával a vallási párbajra. A rabbi azt mondja, hogy tegyék érdekesebbé a vitát és egyiküknek se legyen szabad beszélni. A pápa beleegyezett. A vita napján a pápa és a rabbi leültek egymással szemben, a hívek köréjük gyűltek. - A pápa felemelte három ujját. - A rabbi erre felmutatta egy ujját. - A pápa egy kört rajzolt a levegőbe. - A rabbi erre a földre mutatott. - A pápa elővett egy ostyát és egy pohár bort. - A rabbi erre elővett egy almát. A pápa ekkor felállt: - Feladom - mondta. - Te túl bölcs vagy, rabbi. Maradhattok. Később megkérdezik a pápát a bíborosok: - Mit beszélt a rabbival? - Először felmutattam három ujjamat, hogy a Szentháromságra emlékeztessem. Ő felmutatta egy ujját jelezve, hogy egy Isten van mindkét vallásban. Ezután rajzoltam egy kört a levegobe, mutatva, hogy Isten mindenhol ott van körülöttünk. Erre a földre mutatott, jelezve, hogy Isten itt is van, velünk. Ekkor elővettem egy ostyát és egy pohár bort, megmutatva, hogy Isten feloldoz a bűneink alól. Ő elővett egy almát, hogy az eredendő bűnre emlékeztessen. Mindenre volt válasza. Mit tehettem volna? Közben a zsidók is körbeveszik a rabbit: - Mi történt, rabbi? - Először azt mutatta, hogy három napunk van elhagyni a várost. Mutattam, hogy EGY zsidó sem fog elmenni. Ezután körbemutatott, jelezve, hogy az egész várost megtisztítja a zsidóktól. A földre mutattam, jelezve, hogy mind itt maradunk. - És utána? A rabbi vállat vont: - Nem tudom. Elővette az ebédjét, mire én is.

 • Hittanórán

  A kis Zsófika nem túl jeles tanuló, különösen hittanból gyenge. Egyik nap éppen hittanórán ülnek, amikor a tanár feltesz neki egy kérdést: - Na, Zsófia, meg tudod mondani, ki teremtette a világot? Zsófika gondterhelten ül a helyén, emlékei között kutat, de nem nagyon talál, amikor a mögötte levő padban Pistike megszúrja egy tűvel. - Úristen! - ugrik fel Zsófika. - Kitűnő - mondja elégedetten a tanár. Kicsit később újabb kérdést tesz fel a kislánynak: - És hogyan hívják a Megváltót, Isten fiát? Pistike ismét beledöfi a tűt Zsófikába. - Jézus! - ugrik fel ismét a lány. - Helyes a válasz - dicséri meg a tanár. - És azt is meg tudod mondani, mit mondott Éva Ádámnak, amikor megszületett a huszonharmadik gyerekük? Pistike ismét megszúrja. - Ha még egyszer belém döföd azt a micsodát, letépem a tökeidet! - kiáltja a kislány.

 • Szülői értekezlet

  Pistikééknél az iskolában szülői értekezlet van. Az elfoglalt szülők helyett Pistike nagymamája vesz részt rajta. A tanárnő panaszkodik Pistikére: - Az Ön unokája több tantárgyból is kettest fog kapni, matematikából meg is fog bukni. - És ötöse nem is lesz? - kérdezi a nagymama. - De lesz, magatartásból. Mert egyébként aranyos, szófogadó kis fiú - mondja a tanárnő. - Na látja: amire én tanítom abból 5-ös, amire pedig önök, abból megbukik!

Copyright © 2010-2018 Nemkutya.com