Nemkutya

Belépés

hozzászólás· 21,468 megtekintés · 23 pont

hirdetés

Ezeket se hagyd ki!

 • Rablás új módszerrel

  Rablás új módszerrel

  22,033 megtekintés

 • WTF a javából! :D

  WTF a javából! :D

  16,344 megtekintés

 • Vizsgaidősuck

  Vizsgaidősuck

  11,223 megtekintés

 • Belement egy kis homok a seggembe...

  Belement egy kis homok a seggembe...

  32,553 megtekintés

 • Aranyos és jópofa rajzok az állatok titkos életérő...

  Aranyos és jópofa rajzok az állatok titkos életérő...

  64,426 megtekintés

 • Ha lusta vagy söpörni

  Ha lusta vagy söpörni

  12,416 megtekintés

 • Amikor megkínálnak chipsből

  Amikor megkínálnak chipsből

  29,882 megtekintés

 • Dinoszaurusz támadás: Múlt és jelen

  Dinoszaurusz támadás: Múlt és jelen

  6,079 megtekintés

 • 14 kreatív megoldás arra az esetre, ha véletlenül ...

  14 kreatív megoldás arra az esetre, ha véletlenül ...

  19,339 megtekintés

 • Angry bird :)

  Angry bird :)

  21,965 megtekintésSzólj hozzá a videóhoz!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Rádió

  Bemegy egy paraszt a kocsmába, a hóna alatt egy rádióval. Két fickó meglátja, és elhatározza, hogy leitatva az új vendéget megszerzik ingyen a rádiót: Meghívják hát magukhoz a parasztot, rendelnek neki pár italt és megkérezik, hogy mennyiért adja a rádiót. - 40 dollár - válaszol kurtán a paraszt. Odasúg az egyik a társának: - Jól van, lejjebb visszük még kicsit az árat... Rendelnek ismét néhány italt, aztán újból előhozakodnak a témával: - Mennyiért adná nekünk azt a rádiót? - Legyen hát 20 dollár - mondja a kissé pityókás paraszt. - Jól van, egyre jobb... Kicsit még lejjebb visszük az árat... Rendelnek még néhány üveggel, aztán újból érdeklődnek a már részeg parasztnál: - Na, és most mennyiért adná nekünk azt a rádiót? - Legyen hát 10 dollár - hangzik a válasz. Úgy döntenek, hogy már nincs kockázat, övék lesz a következő körben a rádió, meghívják az öreget még egy italra. - Na, most mennyiért adja? Mire a paraszt feláll az asztaltól és magára kapja kabátját, kalapját, búcsút intve szól: - Az igazat megvallva az elején el akartam adni a rádiómat, hogy legyen pénzem berúgni. De már úgy lerészegedtem, úgyhogy most inkább megyek haza...

 • A szembejövő autó

  Egy rendőr megállít egy autóst: - Uram, Ön átlépte a megengedett sebességhatárt! Ezért meg kell büntessem! - Jaj, biztos úr, nem volt az olyan sok! Adjon még egy esélyt! - Nos, ma jó napom van, ezért ha válaszol egy kérdésemre, akkor elengedem - mondja a rendőr. - Tegyük fel, éjszaka autózik, és meglát két világító pontot az úton. Mi lehet az? - Ez egyszerű - mondja felcsillanó szemmel az autós. - Egy szembejövő autó! - Persze, de milyen autó? Volkswagen, Mercedes, Volvo? - kérdi a rendőr. - Sajnos nem sikerült, meg kell, hogy büntessem! - De biztos úr, fordítsuk meg a dolgot. Felteszek én egy kérdést, és ha tudja a választ, nem bánom, büntessen meg. - Jól van - egyezik bele a rendőr. - Az utcasarkon áll egy miniszoknyás, kifestett nő, aki minden elhaladó férfinek ajánlatot tesz. Ki ő? - Ez nagyon egyszerű - mondja a rendőr. - Egy prostituált! - Persze hogy prostituált, de ki ő? A kedves édesanyja, a felesége, vagy a lánya?

 • Paradicsomok

  Irigykedve kérdezi a háziasszony a szomszédjától: - Szomszéd, olyan szép pirosak a paradicsomai, hogyan csinálja ezt? - Tudja, szomszédasszony, naponta kétszer kimegyek a kertbe, megállok a paradicsomok előtt, letolom a nadrágom, erre ilyen szép pirosak lesznek. Ezt a módszert tudom javasolni magának is. A szomszédasszony is kipróbálja. Egy hét múlva ismét összefut a szomszéd fickóval. - Na, fejlődnek a paradicsomok? - kérdezi a szomszéd. - Á, azok ugyanolyan satnyák. De látná az uborkáimat!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com