Nemkutya

Belépés

hirdetés

hirdetés

hozzászólás· 12,259 megtekintés · 29 pont

űr, rakéta, űrutazás, törölköző, kicsavar, víz, gravitáció, király

Ezeket se hagyd ki!

 • Nyomd meg bármelyik gombot! BÁRMELYIKET!

  Nyomd meg bármelyik gombot! BÁRMELYIKET!

  22,990 megtekintés

 • 18 kutya, akik nem is sejtik, milyen idiótán feste...

  18 kutya, akik nem is sejtik, milyen idiótán feste...

  18,466 megtekintés

 • Lássuk, amiért jöttünk :D

  Lássuk, amiért jöttünk :D

  4,615 megtekintés

 • Idegen életformák nem csak az űrből jöhetnek

  Idegen életformák nem csak az űrből jöhetnek

  22,722 megtekintés

 • A leggonoszabb dolog, amit valaha láttam!!!!!!!!

  A leggonoszabb dolog, amit valaha láttam!!!!!!!!

  10,683 megtekintés

 • NAGYON IGAZ: Kétféle embertípus létezik...

  NAGYON IGAZ: Kétféle embertípus létezik...

  7,315 megtekintés

 • Tessék, egy kis motiváció NEKTEK! ;)

  Tessék, egy kis motiváció NEKTEK! ;)

  44,177 megtekintés

 • Minden rohadt reggel... :/

  Minden rohadt reggel... :/

  15,026 megtekintés

 • Na, mivel fizetnek az indiánok, Carl?! :D

  Na, mivel fizetnek az indiánok, Carl?! :D

  34,944 megtekintés

 • A nagy fogás :)

  A nagy fogás :)

  13,105 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Szörnyű halál

  Két barát beszélget a kocsmában. Azt mondja az egyik: - Hallottad, hogy Mike meghalt tegnap? - Nem, mi történt vele? - Tegnap épp a házunk előtt autózott, amikor nem vett észre egy út szélén parkoló autót. Nekiment, kirepült a szélvédőn és a csukott ablakon keresztül pont a mi hálószobánkba repült be. Fejjel törte be az ablakot. - Úristen, micsoda halál... - Nem, ezt simán túlélte. Odakúszott a hálószoba-szekrényünkhöz, és megpróbált a kilincsbe kapaszkodva talpra állni. Azonban a szekrény felborult, éppen szegény Mike-ra. - Micsoda kegyetlen vég... - Nem, ezt is túlélte. Kimászott alóla, és kikúszott az ajtón. A lépcsőkorlát mellett megint megpróbált felállni, de a korlát nem bírta a súlyát, és Mike lezuhant a földszintre, a korlát darabjai meg a fejére. - Ezt már biztos nem élte túl... - Dehogynem! Kimászott a konyhába, ahol a tűzhely mellett próbált talpra állni, de lerántotta a fazekat, és a forró víz mind az arcába borult. - A szerencsétlen... - Dehogy, ezt is túlélte. Elkúszott a telefonig, hogy a mentőket hívja. Azonban ahogy felvette a telefont, hanyatt esett, kirántotta a készüléket a falból, a konnektor kiszakadt, és mivel Mike vizes volt, megrázta az áram. - Micsoda szörnyű halál! - Dehogy, ezt is túlélte. - Akkor hogyan halt meg? - Lelőttem. - Lelőtted? Miért? - Bakker, ha így folytatja, az egész házat tönkreteszi!

 • Gorbacsov

  Gorbacsov beszédet tart. A nézőközönség sorai közt: - Uram, nem venné le a kalapját, nem látom jól Gorbacsov elvtársat! Nemsokára... - Uram, nem húzódna egy kicsit arrébb, még mindig nem látom tökéletesen! Nemsokára... - Uram, kérem, csak még egy picit... - Távcsövet ne adjak? - Nem, köszönöm, az van a puskámon is.

 • 50 éves

  Egy nő az 50 éves születésnapján elkölt egy csomó pénzt ránctalanításra, kozmetikára, frizurára, ruhára és amikor úgy érzi, hogy a lehető legjobbat kihozta magából, nagyon fel van dobva, elindul a városban. Először az újságosnál vásárol, majd fizetéskor megkérdezi: - Mit gondol, hány éves vagyok? - 34. - 50! - mondja, és önelégülten távozik. A McDonalds-ban is fizetéskor megkérdezi: - Mit gondol, hány éves vagyok? - 31. - Pontosan 50 vagyok! Szinte a fellegekben jár, amikor a buszmegállóban meglát egy öregurat. - Mit gondol uram, hány éves vagyok? - Nézze asszonyom, én már 80 éves is elmúltam, nem túl jó a látásom, de van egy biztos módszerem, amivel pontosan meg tudom határozni a korát. Ha megengedi, hogy benyúljak a melltartója alá, egész pontosan meg tudom mondani a korát. Erre nem számított a nő, de nagyon furdalta a kíváncsiság, ezért beleegyezett. Félrevonultak a bokrok mögé, az öregúr szép finoman becsúsztatta mindkét kezét, körbejártatta, megemelgette, megtapogatta, a nő már kezdett türelmetlen lenni: - Na? - Asszonyom, maga pontosan 50 éves. A nő nem hitt a fülének. - Honnan a fenéből tudja ilyen pontosan? - A McDonalds-ban ott álltam maga mögött a sorban.

Copyright © 2010-2018 Nemkutya.com