Nemkutya

Belépés
Amikor a lány feladja, mert szerinte nincs semmi értelme... :D

hirdetés

hozzászólás· 15,470 megtekintés · 25 pont

láp, mocsár, ingovány, visszafelé, értelmes, eltévedt, jean claude van damme

Ezeket se hagyd ki!

 • Gépész sakk

  Gépész sakk

  6,158 megtekintés

 • Nem ott kell lehúzni a bankkártyát, kislány! :P...

  Nem ott kell lehúzni a bankkártyát, kislány! :P...

  8,772 megtekintés

 • Japánban ez gyanítom nem WTF kategóriás

  Japánban ez gyanítom nem WTF kategóriás

  45,575 megtekintés

 • Tippmix

  Tippmix

  5,854 megtekintés

 • A rókák is szeretik a simit

  A rókák is szeretik a simit

  17,906 megtekintés

 • Ébredj rá!

  Ébredj rá!

  4,193 megtekintés

 • Reggelente... Ismerős a helyzet??? :D

  Reggelente... Ismerős a helyzet??? :D

  22,475 megtekintés

 • A kis víziló kalandjai :D Nagyon nagy!!

  A kis víziló kalandjai :D Nagyon nagy!!

  34,939 megtekintés

 • Mindenki másra élvez... :P

  Mindenki másra élvez... :P

  10,881 megtekintés

 • Majd én megmentelek, hercegnőm! :D

  Majd én megmentelek, hercegnőm! :D

  65,324 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Magasan volt a nyereg

  Két rendőr biciklizik. Az egyik leszáll, és leengedi a hátsó kereket. - Miért engedted le? - kérdezi a társa. - Túl magasan volt a nyereg. - A másik erre szó nélkül leszereli a saját nyergét meg a kormányát. A kormányt a nyereg helyére teszi, a nyerget pedig a kormány helyére. - Ezt miért csináltad? - kérdezi a másik. - Egy ilyen hülyével én nem bicajozok tovább, inkább megfordulok és hazamegyek.

 • Templomi papagáj

  Három jómódú testvér összejön, megbeszélik, ki mit vett az anyjuk századik születésnapjára. Mondja az első: - Tudjátok, én építtettem neki egy szép nagy házat! A második: - Az semmi, én vettem neki egy luxus Mercedest! Mondja a harmadik: - Akkor én vettem a legkülönlegesebbet. Emlékeztek, anyánk mennyire szereti olvasgatni a Bibliát? Találtam egy papagájt, ami 12 évig egy templomban volt, ez alatt megtanulta a teljes szöveget. Mivel anyánk már nagyon rosszul lát, megvettem a paptól. Elég a fejezetcím a papagájnak, az már egyből mondja is a szöveget. Mit mondjak, a pap nem adta olcsón! Eltelik egy hét, mindegyik fiú kap egy levelet az anyjától. Az első: "Kedves fiam! Szép ez a ház, de én csak az egyik szobát használom, de a többit is kell takarítani, és olyan drága a bejárónő." Megkapja a második is: "Kedves fiam! Nagyon szép ez az autó, de hát én már öreg vagyok, nem tudok vezetni, a sofőr meg olyan drága." A harmadik egy lelkendező levelet kap: "Kedves fiam! Nagyon örültem az ajándéknak, sikerült eltalálnod a vágyamat. A csirke nagyon finom volt!"

 • Rohadt hideg van

  Az öreg néni elmegy a templomba, és magával viszi a papagáját. Ülnek a misén, amikor egyszer csak a papagáj megszólal: - Hú, a picsába, de rohadt hideg van itt! A néni elszégyelli magát, hazamegy és órákig beszél a papagájnak, próbálja elérni, hogy a templomban mellőzze a csúnya beszédet. A következő héten megint elviszi a templomba a madarat, de az megint csúnyán beszél. Ekkor elviszi egy állatorvoshoz, aki azt tanácsolja neki, hogy ha a madár csúnyán beszél, akkor fogja meg a lábánál, és forgassa párszor a feje körül. Így a madár megtanulja, hogy nem szabad csúnyán beszélnie. Következő héten megint bemennek a templomba. A pap éppen a mise közepén tart, amikor a papagáj megszólal: - A picsába, de rohadt hideg van itt! A néni elkapja a lábainál, és párszor megforgatja a feje körül. Amikor befejezi, a papagáj megrázza magát és megszólal: - És még a szél is kurvára fúj!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com