Nemkutya

Belépés
Vicces, de egyben tanulságos videó arról, hogy milyenek lennének a hétköznapok, ha a nők úgy viselkednének, mint a férfiak, és fordítva...

hozzászólás· 28,677 megtekintés · 24 pont

hirdetés

Ezeket se hagyd ki!

 • Joker megvicceli Kétarcot

  Joker megvicceli Kétarcot

  9,957 megtekintés

 • Hogy nevezik Drakula hátsóját? :)

  Hogy nevezik Drakula hátsóját? :)

  26,674 megtekintés

 • Miért védem jelszóval a telefonom

  Miért védem jelszóval a telefonom

  31,053 megtekintés

 • Mi lesz, ha ezt a villát betolom a konnektorba???

  Mi lesz, ha ezt a villát betolom a konnektorba???

  8,340 megtekintés

 • Nem csak a mesében létezik: Varázskerítés! :D

  Nem csak a mesében létezik: Varázskerítés! :D

  21,962 megtekintés

 • Mikor végre hasznát veszed a kistestvérednek :D

  Mikor végre hasznát veszed a kistestvérednek :D

  21,350 megtekintés

 • Ezen a kockás képregényen besírtam! :D

  Ezen a kockás képregényen besírtam! :D

  57,719 megtekintés

 • Amikor már k*rva éhes vagy és nem bírsz várni... :...

  Amikor már k*rva éhes vagy és nem bírsz várni... :...

  12,212 megtekintés

 • Troll rendőr

  Troll rendőr

  7,635 megtekintés

 • Az nem cukorka, azok a gyógyszereim!!!

  Az nem cukorka, azok a gyógyszereim!!!

  19,106 megtekintésSzólj hozzá a videóhoz!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Japán turista

  Japán turista beszáll egy taxiba Budapesten, és ad egy csomó pénzt a taxisnak, hogy körbevigye a városban. Mennek a rakparton, egyszercsak megkérdezi a japán: - Ez mi? - mutat a várra. - Ez a Budai vár. - És meddig épült? - 50 évig. - válaszolja a taxis. - Nálunk egy ilyet 10 év alatt felhúznának - mondja a japán. A sofőr morgolódik egyet de nem szól semmit. Kis idő múlva jön az újabb kérdés: - Na és ez mi? - Ez a Lánchíd - válaszol a taxis. - És ez meddig épült? - 7 évig - jön a felelet. - Nálunk egy ilyet 1,5 év alatt felhúznának. - büszkélkedik a japán turista. A taxisnak kezd vörösödni a feje, de nem szól semmit. Öt perc múlva megérkeznek a Parlament elé és a japán rögtön kérdezi: - Ez mi? - Mit tudom én, tegnap még nem volt itt!

 • Fehér tehén

  Józsi bácsi, a TSZ állatgondozója nagyon jó szakember, csak kicsit csúnyán beszél. Egyszer, amikor az elnök az istállónál jár, Józsi bácsi odakiált neki: - Elnök elvtárs, a bika megbaszta a fehér tehenet! Az elnök rá se legyint. Másnap azonban az elnök megtudja, hogy holnap érkezik Rákosi elvtárs. Fut azonnal Józsi bácsihoz, és mondja neki: - Józsi bácsi! Holnap jön Rákosi elvtárs. Nekem nehogy valami csúnya szót halljak, mert akkor oda az egész TSZ becsülete. Ha a bika meg-hm-hm a fehér tehenet, akkor maga azt mondja nekem, hogy: elnök elvtárs, a bika meglepte a fehér tehenet. Másnap meg is jön Rákosi elvtárs és a sleppje. Az elnök kalauzolja őket. Amikor az istállónál járnak, Józsi bácsi odakiált nekik: - Elnök elvtárs meglepetés érte a fehér tehenet! A bika a tarkát baszta meg!

 • Csirkével

  Az öreg székely bemegy a városi bordélyházba és mondja: - Nőt akarok ! - Papa, mostanság már nem nővel szokták hanem csirkével! - Akkor kérek egy csirkét! Megkapja, felmegy a szobára és jól elhancúrozik vele. Másnap megy megint: - Kérek egy csirkét! - Ma már nem a csirke hanem a peepshow a menő! - Akkor legyen az. Beül a fülkébe és látja hogy egy nő öt palival szexel. Nézi nézi és átszól a szomszéd kukkolónak: - Nem semmi a műsor! - Ez semmi, látta volna tegnap az öreget a csirkével!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com