Nemkutya

Belépés

hirdetés

hirdetés

hozzászólás· 5,433 megtekintés · 22 pont

lamantin, szuperhős, hős, marvel, amerika kapitány, batman, pókember, superman, nagyon vicces képek, rajz, illusztráció

Ezeket se hagyd ki!

 • Mindennapi női problémák elképesztően vicces képre...

  Mindennapi női problémák elképesztően vicces képre...

  90,052 megtekintés

 • Fotózás

  Fotózás

  4,658 megtekintés

 • Mikor a doki csak annyit képes mondani, hogy az id...

  Mikor a doki csak annyit képes mondani, hogy az id...

  16,747 megtekintés

 • Majd egyszer én is ilyen tortát szeretnék...

  Majd egyszer én is ilyen tortát szeretnék...

  6,168 megtekintés

 • A játékos időnek vége! :D

  A játékos időnek vége! :D

  7,471 megtekintés

 • Petécske, most már el kell búcsúznunk...

  Petécske, most már el kell búcsúznunk...

  27,203 megtekintés

 • Magyar utak...

  Magyar utak...

  8,816 megtekintés

 • Aranyosság: A róka és a kutya, akik a legjobb bará...

  Aranyosság: A róka és a kutya, akik a legjobb bará...

  17,727 megtekintés

 • Akik a pénzért bármit megtesznek

  Akik a pénzért bármit megtesznek

  10,110 megtekintés

 • Lássuk, amiért jöttünk :D

  Lássuk, amiért jöttünk :D

  4,615 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Döglött ló

  Csörög a telefon a rendőrségen. Felveszi a rendőr: - Halló. Tttt-találtam eeeeegy dd-ddddögllllött lolvat. - Hol találta? - A pepepppee... - A Petőfi-hídnál? - Nem, haahhhhhaannnem a ppppee... A rendőr nem bírja tovább és leteszi. Tíz perc múlva újra csörög. - Tttt-találtam eeeeegy dd-ddddögllllött lolvat. - Hol találta? - A pepepppee... - A Petőfi-hídnál? - Nem, haahhhhhaannnem a ppppee... A redőr megint leteszi. Három óra múlva újra csöng a telefon. - Hahalló. Tatttttaláltam egy ddddödöglött lovat. - Hol találta? - A peppppe... - A Petőfi-hídnál? - Nnnnem cseszd meg, ddddede odahúztam!

 • Tisztelt Biztosítótársaság

  Tisztelt Biztosítótársaság! Kíváncsiak voltak balesetem részleteire, így ezúton megosztom azt Önökkel: Szakmámat tekintve fűtésszerelő vagyok. A baleset napján éppen egy tízemeletes ház tetején dolgoztam egyedül. Amikor befejeztem a munkát, megállapítottam, hogy maradt még vagy 200 kilogrammnyi szerszámom a tetőn. A lift nem működött, így ahelyett, hogy ezeket a szerszámokat tiz emeleten keresztül kézben cipeltem volna le, úgy döntöttem, hogy egy hordóban fogom őket leereszteni a tetőről, kötél és csiga segítségével. Miután a földszinten rögzítettem a kötelet, felmentem a tetőre és bepakoltam a szerszámokat a hordóba. Ezután lementem a fölszintre, kioldottam a kötelet, és jó erősen tartottam, hogy a 200 kilónyi szerszám lassú leereszkedését biztosítsam. A baleseti jelentés 11. szakaszában láthatják, hogy testsúlyom 60 kg. Elképzelhetik a meglepetésemet, amikor a 200 kilónyi szerszám súlya hirtelen felröppentett a levegőbe. Én lélekjelenlétemet elvesztve elfelejtettem elengedni a kötelet. Szükségtelen említenem, hogy meglehetősen ijesztő ütemben repültem felfelé az épület fala mentén, neki-neki ütődve annak oldalához. Az ötödik emelet magasságában találkoztam össze a lefelé zuhanó hordóval. Ez a magyarázata a repedt koponyámnak és a törött kulcscsontomnak. Csak kevéssé lassultam le, és így folytattam az egyre gyorsuló emelkedésemet és meg sem álltam addig, míg a jobb kezem ujjpercei öt centi mélyen bele nem fúródtak a csigába. Ez alkalommal szerencsére visszanyertem a lélekjelenlétemet és meg tudtam markolni a kötelet a fájdalom ellenére. Ezzel egyidőben a hordó nekicsapódott a földnek, aminek következtében letört az alja és a benne lévő szerszámok mind kiszóródtak. Így most már üres volt a hordó, így elkezdtem nagy sebességgel lefelé zuhanni az épület fala mentén. Az ötödik emelet közelében ismételten összetalálkoztam a hordóval, ami éppen felfelé tartott. Ez a magyarázata mindkét törött bokámnak és a hasadásoknak a lábszáraimon. Amikor nekicsapódtam a hordónak, eléggé lelassultam ahhoz, hogy csak három hátcsigolyám, két bordám törjön el, amikor a fölre érkezvén a szerszámokra estem. Sajnálattal jelentem, hogy amint ott feküdtem a földön nagy fájdalmak közepette, ismét elvesztettem a lélekjelenlétemet és elengedtem a kötelet. Ekkor a hordó hirtelen megindult egyenesen felém, egyre gyorsuló, szédítő sebességggel. A hordó leérkezvén, eltörte a medencecsontomat. Sajnálattal kell közölnöm, itt elvesztettem az eszméletemet, és többre nem emlékszem... Remélem, ez elegendő információ a biztosítótársaságnak. Kérem, fogadják el a fájdalmasan kimerítő magyarázatomat és küldjék számomra a balesetbiztosításom összegét.

 • Vakvezető dobberman

  Egy férfi sétáltatja a dobbermanját a parkban, mikor csatlakozik hozzá a barátja, aki a felesége pincsijével van. Elhatározzák, hogy legyen valami élvezet is a dolgban, beugranak egy sörre a sarki bárba. Az egyik azonban felveti, hogy kutyával nem fogják őket beengedni, mire a másik megnyugtatja, hogy csak jöjjön utána és csinálja azt amit ő. Feltesz egy sötét szemüveget és belép a bárba. Mire a csapos: - Sajnálom uram, ide nem lehet háziállatot behozni. - Téved uram, ez nem háziállat, hanem vakvezető kutya. - Dobbermanokat is alkalmaznak már? - Igen, nagyon alkalmasak erre. - Rendben, akkor természetesen jöhet. Látja a másik is, hogyan megy a dolog, de gondolja, hogy azért az ő kutyájával ez hihetetlenebb, de felteszi a sötét szemüveget és belép. Mire a csapos: - Sajnálom uram, ide nem lehet háziállatot behozni. - Téved uram, ez nem háziállat, hanem vakvezető kutya. - Pincsiket is alkalmaznak már? - Micsoda? - Ezek a szemetek egy pincsit sóztak rám?

Copyright © 2010-2018 Nemkutya.com