Nemkutya

Belépés

hirdetés

Néha mindenkinek szüksége van egy kis simire...

hirdetés

hozzászólás· 5,197 megtekintés · 29 pont

cukiság, cuki bagoly, cuki madár, simi, simike, törődés, állattartás, házi kedvenc

Ezeket se hagyd ki!

 • Tesó mindenhez ért! :)

  Tesó mindenhez ért! :)

  4,528 megtekintés

 • Vigyázat!! Fekete humor: Az új macskahordozó! :)...

  Vigyázat!! Fekete humor: Az új macskahordozó! :)...

  32,615 megtekintés

 • A férfiak sosem nőnek fel

  A férfiak sosem nőnek fel

  7,985 megtekintés

 • Ezen mennyit röhögtem, te jó ég! :D :D

  Ezen mennyit röhögtem, te jó ég! :D :D

  11,000 megtekintés

 • Egy kis tejszínhabot? :D

  Egy kis tejszínhabot? :D

  15,929 megtekintés

 • Szomorú a pörölycápa élete... :(

  Szomorú a pörölycápa élete... :(

  15,951 megtekintés

 • A művészet és én

  A művészet és én

  9,788 megtekintés

 • Csak óvatosan az ilyen kitalált hülyeségekkel! ;)...

  Csak óvatosan az ilyen kitalált hülyeségekkel! ;)...

  23,713 megtekintés

 • Nem várt szülinapi ajándék. Volt ám meglepetés! xD...

  Nem várt szülinapi ajándék. Volt ám meglepetés! xD...

  23,059 megtekintés

 • A szürke 50 árnyalata - magyar verzió

  A szürke 50 árnyalata - magyar verzió

  10,929 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Postások

  Érkezik a postára egy levél, a Mikulásnak címezve. A postások felbontják, kiderül, egy kisgyerek írta: - "Kedves Télapó! Mi nagyon szegények vagyunk, így nem tudok a szüleimnek ajándékot venni. Jó lenne, ha tudnál küldeni nekem 20.000 forintot." A postások megsajnálják, gyűjtést rendeznek, össze is jön 10.000 forint, ezt elküldik a kisfiúnak. Megérkezik a köszönőlevél, izgatottan olvassák: - "Kedves Télapó! Köszönöm a pénzt, de képzeld, ezek a mocskos postások lenyúlták a felét!"

 • Villámgyors

  Egy fickónak nagyon megtetszik a titkárnő az irodájukból, és le akar feküdni vele, de a titkárnőnek már van barátja. A fickó egy nap mégis bemegy az irodába és azt mondja neki: - Adok neked tízezer forintot, ha lefekszel velem! - Hogy képzeled, nem fekszem le veled. Különben is van barátom - válaszolja a titkárnő. - De villámgyors leszek, csak ledobom a pénzt a földre, te lehajolsz érte és mire felveszed addigra kész is vagyok! - Meggondolnám. Felhívom a barátomat - válaszolja a lány, és előveszi a telefonját, és elmondja a barátjának az ajánlatot. - Kérjél húszezer forintot, Gizike, a lényeg hogy nagyon gyorsan kell felvenned azt a földről, és akkor addig még a sliccét se tudja majd lehúzni! Azonnal hívjál fel, ahogy megvan a pénz! - válaszolja a barátja, és a titkárnő elfogadja az ajánlatot. Eltelik egy félóra, de nem telefonál. Eltelik egy óra, a titkárnő még mindig nem telefonál. Két óra múlva végre csöng a telefon: - Drágám, ez szörnyű volt, csak egyforintosai voltak!

 • Légturbulencia

  Egy Manhatteni toronyház felső szintjén lévő bárban két férfi iszogat a bárpultnál egymás mellett. Sorra isszák a whiskeyket, mire az egyik meszólítja a másikat: - Ezt 10 whiskey után bárki megcsinálja - majd kiveti magát az ablakon. Áll a levegőben vagy 4 másodpercig, majd visszaesik a bárba. A másik pasas csak értetlenul bámul. - A légturbulencia miatt van. - mondja neki az első. Ilyen magasságban nem lehet kiugrani az ablakon, mert a levegő itt már gyérebb, és visszadob. Sima fizika. A másik ember gondol egyet, ezt ő is kipróbálja. Nekifut, kiugrik az ablakon, de leesik és szörnyethal. Mire a csapos odaszól az első fickóhoz: - Mekkora genyó vagy te Superman, amikor részeg vagy.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com