Nemkutya

Belépés
Egy apa mindent megtesz a gyermekéért!! :)

hirdetés

hozzászólás· 28,152 megtekintés · 25 pont

apa, fia, pillangó, lepke, lehetséges, álom, lufi

Ezeket se hagyd ki!

 • Igazán kitartó emberek, akik élő bizonyítékai anna...

  Igazán kitartó emberek, akik élő bizonyítékai anna...

  37,918 megtekintés

 • Én, miután megnézek egy horrorfilmet, régen és mos...

  Én, miután megnézek egy horrorfilmet, régen és mos...

  18,377 megtekintés

 • Hihetetlen, hogy vannak tényleg ennyire ostoba tan...

  Hihetetlen, hogy vannak tényleg ennyire ostoba tan...

  22,067 megtekintés

 • Jótanács kezdő szülőknek

  Jótanács kezdő szülőknek

  10,571 megtekintés

 • Asszem elég lesz mára nekem az internetből :D

  Asszem elég lesz mára nekem az internetből :D

  19,512 megtekintés

 • Egy Pixel Tragédiája

  Egy Pixel Tragédiája

  11,455 megtekintés

 • Egy jól nevelt kutyus :)

  Egy jól nevelt kutyus :)

  8,268 megtekintés

 • Mi az ott a hátadon? :D

  Mi az ott a hátadon? :D

  4,584 megtekintés

 • Csak a közlekedési lámpák...

  Csak a közlekedési lámpák...

  22,449 megtekintés

 • Cowboy Henk a vonaton

  Cowboy Henk a vonaton

  10,957 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • A mutatvány

  Egy hatalmas katonai teherszállító repülőgépet kísér két vadászgép. A pilóták rádión keresztül beszélgetnek egymással unaloműzésként. A vadászpilóták elkezdenek mindenféle műrepülő gyakorlatokat végezni. Egyikük átszól a teherszállító gép pilótájának: - Látod, pupák, mire jók ezek a kis madarak? A nagy gép pilótája visszaszól: - Ugyan már, ez semmi. Most én jövök, ezt biztos nem tudjátok utánam csinálni! A két vadászgép hátrébb húzódik, várják a mutatványt, de a nagy gép rendületlenül repül tovább. Öt perc múlva a pilóta beleszól az éterbe: - Na, láttátok? - Nem láttunk semmit. Miért, mit csináltál? - Lássuk csak: robotpilótára kapcsoltam, felálltam, kinyújtóztattam a lábaimat, ittam egy kávét, és hátramentem a klotyóba...

 • Jancsi és Juliska

  Juliska, a gyönyörű fiatal lány kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja: - Te Julis, olyan gyönyörű vagy, úgy megfognám azokat a telt kebleidet. - Mégis mit képzelsz, Jancsi! - Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom! - Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van. Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog. Jancsi folytatja: - Olyan kívánatos vagy, megsimogatnám ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot! - Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba. Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább: - Te Julis, mostmár annyira kívánlak, úgyis itt vagyunk a bokorban, adok 30000 Forintot, ha magamévá tehetlek. - Jól van akkor, ha adod a pénzt. Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal: - Na jól van, mostmár megyek. Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást. Nem sokkal később arrajön a TSz-elnök: - Juliska, láttad erre a Jancsit? - Igen, láttam. - Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?

 • Mercedes

  Egy szép napon hazafele bandukol egy öreg bácsi, felveszi őt egy szürke mercedes. Az öreg bácsi még nem látott egy ilyen szép autót, sokat kérdezgeti, mi mire való. Egyszer csak a bácsi megkérdezi, mire való a mercedes jel az autó elején. A sofőr azt mondja, hogy amikor jön egy kerékpáros, azzal célozza be, hogy el tudja ütni. Néhány perc múlva közeledik egy kerékpáros, a sofőr vigyorog is és becélozza, de persze amikor odaérne hozzá, hirtelen elrántja a kormányt. A bácsi szemrehányóan azt mondja a sofőrnek: - Na, ha nem nyitom ki az ajtót, soha nem találtuk volna el!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com