Nemkutya

Belépés
Nem engem keres véletlenül? :D

hirdetés

hozzászólás· 4,244 megtekintés · 32 pont

pingvin, fotós, várakozik, cuki, pingu, nagyon vicces kép, fényképezőgép, meglepetés

Ezeket se hagyd ki!

 • Néha még Jézusnak is van kedve kicsit trollkodni.....

  Néha még Jézusnak is van kedve kicsit trollkodni.....

  12,324 megtekintés

 • Egy vegyész fürdőszobája

  Egy vegyész fürdőszobája

  4,901 megtekintés

 • Okos vágódeszka! Ezen besírsz! :D

  Okos vágódeszka! Ezen besírsz! :D

  19,478 megtekintés

 • A frissen mosott padló vért kíván! :D

  A frissen mosott padló vért kíván! :D

  20,436 megtekintés

 • Szomorú a pörölycápa élete... :(

  Szomorú a pörölycápa élete... :(

  15,951 megtekintés

 • A tesók nem valami romantikusak xD

  A tesók nem valami romantikusak xD

  32,854 megtekintés

 • A férjem úgy bánt velem, mint a kutyával... :D

  A férjem úgy bánt velem, mint a kutyával... :D

  10,605 megtekintés

 • Niki nem érti a viccet...

  Niki nem érti a viccet...

  12,962 megtekintés

 • Meglovagolta...

  Meglovagolta...

  20,090 megtekintés

 • Ilyen macskát akarok én is! :)

  Ilyen macskát akarok én is! :)

  5,496 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Móricka mindig szószt eszik

  Tanárnéni megkérdezi a gyerekeket, hogy ki, mit ebédelt. Az egyik gyerek felel: fasirtot. A másik: rántott húst. - És te Móricka? - Mi szószt ettünk otthon. Másnap megint megkérdezi a tanárnéni a gyerekeket, hogy mit ebédeltek. Az egyik gyerek válaszol: spagettit. A másik: sült húst. - Hát te Móricka? - Mi szószt ettünk otthon. Harmadik nap megint megkérdezi a tanárnéni, hogy mit ebédeltek a gyerekek, akik ismét változatos ételeket soroltak fel, de Mórickát ismét megkérdezi: - Móricka mit ebédeltetek? - Hát szószt. - feleli Móricka. - Húst nem szoktatok enni? - De, holnap már biztosan fogunk! - Hogyhogy? - kérdezi a tanárnő. - Mert apám azt mondta: "Ha holnap is szósz lesz belevágom a faszom"!

 • Újságolvasó nyuszika

  A róka gondolataiba mélyedve ballag az erdőben, mikor a nyuszika váratlanul ráugrik, megerőszakolja, majd lepattan róla, s elkezd menekülni. A róka dühösen rohan utána. Amikor a nyuszika egy pillanatra eltűnik a róka szeme elől, beugrik egy bokorba, előkap egy újságot, majd leül olvasgatni. A róka tanácstalanul keresgéli a nyuszi nyomát, mikor meglátja az újságot olvasó nyulat. Egyik nyúl neki olyan mint a másik, s nem ismeri fel benne, hogy ezt a nyulat kergette, ezért tőle érdeklődik: - Te nyuszika! Nem láttál erre egy másik nyuszikát rohanni? A nyuszi felnéz az újságból. - Melyiket, amelyik megerőszakolta a rókát? A róka a fejéhez kap: - Úristen, már az újságban is írják!?

 • Iskolai dolgozatok gyöngyszemei, avagy aranyköpése...

  - Mit tartalmazott a jobbágyrendelet? A jobbágyokat robotokra kell cserélni. - Ki volt Hammurapi? Egy 2 méteres kőszobor. - A mórok fedezték fel a mór stílust…. Leginkább a spanyoloknál terjedt el, akik kiirtották a mórokat. A stílus maradhatott. - IV. Béla idején járásokra oszlott az ország , a legismertebb járás a tatárjárás volt. - Spanyolország legnagyobb hegyei a Piramisok. - Ádám evett a tiltott fa gyümölcséből, ezért büntetésül feleségül kellett vennie Évát. - Egyiptom őslakói a múmiák. - A farkas felfalta Piroskát, de belebetegedett, mert Piroska romlott volt. - István királyt a pápa felkente a trónra. - A harangvirág a bimbambuszok családjába tartozik. - Többféle kerek számot ismerünk, de a legkerekebb szám a nulla. - Az emberiség nem győz hálát adni Edisonnak, akinek lángelméjéből kipattant a villamos, amely szikrájával hajtja a kocsit és benne az utast. - A modern lakásokban távfűtésű gladiátorokkal fűtenek. - A görög regék szerint minden hajóst elbűvölt a szirének szirénázása. - Az volt a szép, amikor az éhenhalt sereg kitakarodott az országból. - II. József, a vaskalapos király, Mária és Terézia fia volt. - A görög ábécé kezdete, alfa, béta, céda. - Zrínyit a bécsi kamara által felbérelt vadkan ölte meg. - Az őserdő olyan terület, ahová emberi kéz még nem tette be a lábát. - A hajó jéghegynek ütközött és elsüllyedt a Duna közepén. Innen gyalog folytatták útjukat. - IV. Béla a tatárjárás után a kihalt nép pótlásáról személyesen gondoskodott. - Mikor II. Endre a Szentföldről hazatért, országát és feleségét fenekestül feldúlva találta. - A Hunyadi László olyan ballada, amelyben a főhőst feldolgozzák. - Rákóczi Ferenc úgy halt meg, hogy belefulladt a Rodostóba. - Arany János velszi bárdokkal sújtott le a Habsburg-házra. - Pongrácz István magyar vezér női ideálja Britney Spears. - A lovag a földesúr edzett változata. - Lilla férjes asszony volt, és fogalma sem volt róla, hogy Csokonai valamilyen érzelmet táplál iránta. Egyébként is, őt Vajda Juliannának hívták, honnan tudta volna, hogy neki írta a Lilla-verseket? - Petőfi egy szegény cselédlány és a magyar nép fia. - Petőfi úgy rohant a csatába, hogy jobb kezében a vers, bal kezében pedig a kard volt. - Kölcsey 1815 januárjától 1816 tavaszáig nem írt verset. Ebből az időszakból 3 verse maradt ránk. - A hős holtan esett össze. Ezt később nagyon sajnálta, de akkor már nem volt mit tenni. - A víz oxigénből és folyadékból áll. - A szomorú elhanyagolt sírok mellett élettel teli sírhalmokat is találhatunk. - A mocsári vész 1526-ban volt - A Szent Jobb István király bal keze. - Janus Pannonius 15 éves korában elterjedt Európában. - Szemünk közepén van egy nyílás, amely mindenkinek fekete, mivel fejünk belül üres sötét.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com