Nemkutya

Belépés
A legjobban elhelyezett reklám!

hirdetés

hozzászólás· 4,598 megtekintés · 27 pont

márvány, burkolat, reklám, reklámtábla, marketing, bontott, bontás, rongálás

Ezeket se hagyd ki!

 • Csak álom volt... :D

  Csak álom volt... :D

  16,351 megtekintés

 • Milyen legyen a profil képed?

  Milyen legyen a profil képed?

  8,060 megtekintés

 • Superman újabb rémálma

  Superman újabb rémálma

  4,793 megtekintés

 • És mit hoz a Mikulás? :)

  És mit hoz a Mikulás? :)

  13,201 megtekintés

 • Az én időmben

  Az én időmben

  19,031 megtekintés

 • Mivan tesó? Csak nem beleestél?! :D

  Mivan tesó? Csak nem beleestél?! :D

  7,100 megtekintés

 • Egy tehetséges sminkes lány, aki rajzfilmkaraktere...

  Egy tehetséges sminkes lány, aki rajzfilmkaraktere...

  20,563 megtekintés

 • Akkor is király vagyok... :)

  Akkor is király vagyok... :)

  10,892 megtekintés

 • Probléma megoldva

  Probléma megoldva

  4,632 megtekintés

 • Kreatív apuka kiszínezte gyerekei rajzait

  Kreatív apuka kiszínezte gyerekei rajzait

  45,152 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Tiszta lappal

  Tegnap már ötre hazaértem a munkából. A feleségemnek nem volt túl jó napja, egész délután szekált. Akármit mondtam vagy tettem, nem felelt meg neki. Este 7 körül már kicsit untam a dolgot, és így szóltam hozzá: - Drágám, kezdjünk tiszta lappal. Tegyünk úgy, mintha még csak most érkeznék haza. Kimentem az ajtón, majd visszajöttem, és bekiáltottam hozzá: - Szia, édesem, megjöttem! Erre ő kikiabált a szobából: - Hol a fenében voltál eddig? Már 7 óra is elmúlt!

 • Repülőn

  A Német, a cigány és a Magyar utaznak egy repülőn. Egyszer a Német kidob az ablakon egy ezüst kanalat, megkérdezik tőle hogy ezt miért dobtad ki? - Nálunk ebből van a legtöbb. Utána a cigány is kidob egy aranykanalat és tőle is megkérdezik hogy miért dobta ki az ablakon a kanalat, azt feleli: - Nálunk meg ebből van a legtöbb. Mire a Magyar felál és kidobja a cigányt az ablakon. Kérdi tőle a Német hogy miért dobta ki a cigányt? - Nálunk meg ebből van a legtöbb!

 • Strucc az étteremben

  Egy férfi betér egy étterembe egy struccal a nyomában, leül és rendel: - Kérek egy hamburgert, sült krumplit és egy Coca-Colát. - Majd megkérdezi a struccot: - És te? - Ugyanazt - így a strucc. Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a rendeléssel és a számlával. - 6 dollár 40 - mondja. A férfi belenyúl a zsebébe és számolás nélkül átadja a pontos összeget. A következő nap újra bejönnek, ugyanazt rendelik, és ugyanúgy kifizeti a férfi a pontos összeget. A következő. napokban ugyanez megismétlődik még négy-öt alkalommal. Egy péntek este ismét megjelennek. - A szokásosat? - kérdezi a pincérnő. - Nem, ma péntek van, kérnék egy steaket és tört krumplit - közli a férfi, és a strucchoz fordul: - És te? - Ugyanazt - hangzik a válasz. Néhány perc múlva a pincérnő visszatér a rendeléssel és közli a számla összegét: - 32 dollár 50. A férfi belenyúl a zsebébe, és ismét számolás nélkül átadja a pontos összeget. A pincérnő nem tudja visszatartani a kíváncsiságát és megkérdezi: - Bocsásson meg, uram, hogy lehet az, hogy önnél mindig a pontos összeg van? - Évekkel ezelőtt kitakarítottam a padlást és találtam egy öreg lámpát. Megdörzsöltem, kijött belőle a dzsinn és felajánlotta, hogy teljesíti két kívánságomat. Az első kívánságom az volt, hogy ha valaha is kell fizetnem valamiért, mindig legyen a zsebemben a pontos összeg. - Briliáns, más emberek kértek volna egymillió dollárt, de így maga gazdag fog maradni egész életén át. - Ez így igaz, mindegy, hogy egy liter tej vagy egy Rolls-Royce, az összeg mindig ott van, ha kell. - Megkérdezhetem, hogy kerül ide a strucc? - A második kívánságom egy feltűnően magas pipi volt, hosszú, izmos combokkal.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com