Nemkutya

Belépés

hirdetés

Alpacino

hirdetés

hozzászólás· 295 megtekintés · 2 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • A terv a következő :)

  A terv a következő :)

  5,169 megtekintés

 • Amikor nem veszem fel a telefont

  Amikor nem veszem fel a telefont

  27,935 megtekintés

 • Mikor véletlen rányomsz az explorer-re

  Mikor véletlen rányomsz az explorer-re

  10,720 megtekintés

 • Így kell menő képeket csinálni! ;)

  Így kell menő képeket csinálni! ;)

  17,147 megtekintés

 • Ezért mondják, hogy a szerelem vak...

  Ezért mondják, hogy a szerelem vak...

  6,445 megtekintés

 • Honnan a pokolból bújtál elő?

  Honnan a pokolból bújtál elő?

  31,611 megtekintés

 • Mennyi lesz? :D

  Mennyi lesz? :D

  7,064 megtekintés

 • Ok, amiért nem érdemes macskát tartani (és egy, am...

  Ok, amiért nem érdemes macskát tartani (és egy, am...

  41,691 megtekintés

 • Minden kocka álma

  Minden kocka álma

  13,177 megtekintés

 • A kutyák annyira hülyék! Jah...

  A kutyák annyira hülyék! Jah...

  7,533 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Alkoholtilalom

  Az alkoholtilalom ideje alatt Kohn és Grün sunyiban alkohollal kereskednek. Kohn lebukik, és két évre ítélik. Szabadulása után hazamegy és látja, hogy Grün háza előtt hosszú sor kígyózik. Az emberek egyenként bemennek és egy üveg whiskyvel jönnek ki. Kohn este átmegy Grünhöz és kérdezi tőle: - Mondd csak Grün, szabad már alkoholt eladni? Megszüntették a tilalmat? - Dehogy is szüntették meg, még mindig tilos. - Hát akkor te hogy mersz alkoholt árusítani? - De kedves Kohn, én nem árusítok alkoholt! - Ne viccelj már, hogyan magyarázod akkor meg, hogy az emberek sorba állnak a házad előtt és egy üveg whiskyvel jönnek el onnan? - Félreértetted a helyzetet. Én csak feladtam egy hirdetést az újságban, hogy elvesztettem 100 dollárt a buszon, és a becsületes megtalálót egy whiskyvel jutalmazom!

 • Amikor egy férfi grillsütésre szánja el magát, a k...

  1. A férfi előveszi a kerti grillt és a faszenet. 2. A nő letakarítja a grillrácsot. 3. A nő lemegy a zöldségeshez. 4. A nő lemegy a henteshez. 5. A nő előkészíti a salátát és a zöldségeket. 6. A nő előkészíti a húst a sütéshez. 7. A nő egy tálcára készíti a fűszernövényeket a szükséges eszközökkel. 8. A nő kiviszi a lesikált grillt és a tálcát a férfinek, aki elterülve sört iszik. 9. A férfi elhelyezi a hússzeleteket a grillen. 10. A nő bemegy és megterít. 11. A nő elkészíti a zöldségeket. 12. A nő kimegy, hogy szóljon a férfinek, hogy a hús épp odaég. 13. A férfi leveszi az odaégett húst, és átadja a nőnek. 14. A nő tálal. 15. A férfi italt tölt. 16. A nő leszedi az asztalt. 17. A nő elmosogat és rendberakja a konyhát. 18. A férfi otthagyja a grillt, mert még van rajta némi parázs. 19. A férfi megkérdezi a nőtől, hogy örül-e, hogy ma nem neki kellett főznie. 20. És bizonytalan arcát látva megállapítja, hogy a nők soha nem elégedettek.

 • Biztos negyedikes

  Egy csoport másodikos és harmadikos kisgyerek osztálykirándulásra megy a lóversenypályára, két tanítónéni kíséretében, hogy tanuljanak a versenylovakról. Egy idő múlva a két tanítónéni elhatározta, hogy itt az idő, hogy mindenki WC-re menjen. Az egyikük a lányokat vitte a női, a másik pedig a fiúkat a férfi WC-re, és kinn várta őket az ajtó előtt. Egy kis idő múltán az egyik kisfiú kijött és panaszkodott, hogy egyikük sem éri el a vizeldét. Nem volt mit tenni, a tanítónéni bement és segített mindegyiknek kigombolni a nadrágját, felemelni őket és irányítani a pisilést a kagylóba, hogy ne vizeljék le a ruhájukat. Amikor éppen az utolsót emelte fel észrevette, hogy ennek egy hatalmas méretű szerszáma van a többiekéhez képest. Igyekezve hogy közömbösnek látsszon, a tanítónéni mondja neki: - Te biztos már negyedikes vagy ugye? - Téved asszonyom, én a zsoké vagyok az ötödik futamból.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com