Nemkutya

Belépés

hirdetés

hirdetés

hozzászólás· 14,064 megtekintés · 25 pont

torta, tortacsoda, remekmű, cukrászat, cukrász, elképesztő, étel, gyorsétel, sütemény, kreatív, kifejezésmód, bámulatos

Ezeket se hagyd ki!

 • Sz*r hangulatban is beletalálhat az ember a közepé...

  Sz*r hangulatban is beletalálhat az ember a közepé...

  14,041 megtekintés

 • Egész évben sír a pofátok... (true, true...) ;)...

  Egész évben sír a pofátok... (true, true...) ;)...

  4,796 megtekintés

 • Füstgömb

  Füstgömb

  18,751 megtekintés

 • Fogmosás közben

  Fogmosás közben

  7,462 megtekintés

 • Ha választani kéne, te kit választanál?

  Ha választani kéne, te kit választanál?

  16,840 megtekintés

 • Ezt én is úgy utálom, hogy mindig elfelejtem, amit...

  Ezt én is úgy utálom, hogy mindig elfelejtem, amit...

  15,906 megtekintés

 • Ildi most tudta meg

  Ildi most tudta meg

  6,526 megtekintés

 • Szegény Malacka! :)

  Szegény Malacka! :)

  6,806 megtekintés

 • Édes a bosszú

  Édes a bosszú

  7,065 megtekintés

 • Ha egy nő megkíván valamit...

  Ha egy nő megkíván valamit...

  24,661 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • A zsidó boltos

  Az öreg zsidó átadja a fiának a boltot. - Fiam, holnaptól te leszel az új bolttulajdonos. Én nyugdíjba megyek. De azért ma még itt maradok veled, hogy megtanítsalak eladni. Légy figyelmes fiam! Bejön egy vevő: - Kérnék 10 kg fűmagot. - Szóval 10 kg fűmag meg egy locsolócső. - Minek nekem locsolócső? - De uram - mondja a zsidó - a füvet valamivel meg is kell öntözni. - Tényleg, igaza van. - Szóval 10 kg fűmag, egy locsolócső meg egy fűnyíró. - Dehát nem kértem én fűnyírót! - De uram, a füvet valamivel le is kell nyírni. - Tényleg. Akkor azt is kérném. A vevő fizet és távozik. Mondja az öreg zsidó: - Látod fiam. Így kell ezt csinálni. A vevő 1 árut kért, én hármat adtam el neki. Most te jössz. A fiú beáll a pult mögé. Bejön a vevő: - Jó napot. Kérnék egy doboz tampont. - Más nem lesz? - Köszönöm nem. - Szóval egy doboz tampon meg egy fűnyíró! - Fűnyíró??? Mi a francnak nekem fűnyíró??? - Ha már egyszer el van cseszve a napja, akkor legalább nyírja le a füvet!

 • A szalagos papagáj

  Egy nő bemegy az állatkereskedésbe. Meglát egy 38000 Ft-os papagájt, aminek egyik lábán piros, a másik lábán kék szalag van. A nő megkérdezi az eladót: - Tessék mondani, miért ilyen drága ez a papagáj? - Mert 2 nyelven beszél. Ha megúzza a kék szalgot, akkor angolul beszél, ha a pirosat, akkor magyarul. A nő először meghúzza a piros szalagot. Papagáj: - How are you? Ezután meghúzza a kéket. Papagáj: - Hello! Hogy s mint? - És ha mindkettőt meghúzom?? Papagáj: - Akkor elesek bazmeg!

 • Tudakozó Plusz Ügyfélszolgálat

  197-es tudakozó plusz szösszenetek: - Szeretnék ledokorálni. Mit kell tennem? - Hát... öööööööööö... hol szeretne? - Nem tudom! Azért hívom magukat, hogy megmondja. De nincs egyetemi végzettségem, az nem baj, ugye? - Itt lakom Tamásiban, és a házammal szemben van egy telefonfülke. Most, hogy északi szél fúj, mindig csapkod az ajtaja. Ki tudna küldeni valakit, aki javítja? - ... (káromkodások)... Ez az egész tudakozó egy nagy szar! Kilencedszer hívom magukat! - Mit szeretne? - Kapcsolja nekem Szovjetuniót! - ??? - Múltkor még tudták kapcsolni! - Az elég régen lehetett... Én legfeljebb meg tudom adni Oroszország előhívóját. - De nem érti meg, hogy én a Szovjetunióval akarok beszélni??? - (5 éves hang): Csókolom, azt szeretném kérdezni, hogy mi a neve a hetedik törpének? - Melyik a hetedik? Hapci, Vidor, Tudor, Kuka, Szundi, Szende vagy Morgó? - A Szende! Köszönöm, Csókolom! - Jó napot kívánok! Azt szeretném megkérdezni hogy hívták az Istent... - Kis türelmet... Jahve az Isten neve. - Nem értem, hogy? - Betűzöm: József Aladár Hedvig... - József Aladárnak hívták? - Nem! Betűzöm: József Aladár Hedvig... - Hedvig? Hát nő volt? - Halló! A tudakozót hívtam? - Igen. - És tudnak telszámokat is mondani? - Jó napot! Meg tudnák mondani az adó és TAJ számomat, mert otthon felejtettem a kártyáimat. - Jó napot! A Hazai Világbank telefonszámát szeretném. - Hazai Világbank? - Tudja, a HVB bank! - Jó napot, Kovácsné vagyok és egy MONGOLOID éttermet keresek Budapesten... (szombat reggel 8 óra) - Azonnal kapcsolja a főnökét, panaszt akarok tenni! Nem ébresztettek fel, most el fogok késni a munkahelyemről, és a gyerekek is az iskolából... - Elnézést, de ma szombat van, biztos, hogy kell ma iskolába menni? - Ne szórakozzanak már maguk is, a gyerekek is ezzel jöttek. - Jó napot! Egy számot keresek Kovács néven Kiskundorozsmán, de az utca neve nem jut az eszembe. Talán Szent István, vagy nem tudom... valamelyik király nevű utca... - A Kossuth utcában találtam egyet. - Há... azaz! Kossuth is király volt, nem? - Jó napot Horváth Rózsi néni vagyok Ököritófülpösről. Tessék elképzelni, hogy a hétvégén végre eljön hozzánk az unokánk, akit már régen láttam, meg tudná nekem mondani, mi a kedvenc étele, amit annyira szeret? Mert azt szeretném főzni neki...

Copyright © 2010-2018 Nemkutya.com