Nemkutya

Belépés
Mikor a lány egyetért abban, hogy ő más, az mindig legyen gyanús! ;)

hirdetés

hozzászólás· 59,718 megtekintés · 25 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • Egy dal, ami ennyiből is beugrik

  Egy dal, ami ennyiből is beugrik

  16,392 megtekintés

 • Egy tehetséges sminkes lány, aki rajzfilmkaraktere...

  Egy tehetséges sminkes lány, aki rajzfilmkaraktere...

  20,563 megtekintés

 • Szeretném hallani végre az igazságot! :O

  Szeretném hallani végre az igazságot! :O

  26,177 megtekintés

 • Bocsánat, szexistennő! :P

  Bocsánat, szexistennő! :P

  16,246 megtekintés

 • Különböző dolgok elintézés gyerekkel és gyerek nél...

  Különböző dolgok elintézés gyerekkel és gyerek nél...

  19,368 megtekintés

 • Ilyen egy igazi nő

  Ilyen egy igazi nő

  4,360 megtekintés

 • 13 éves

  13 éves "kislányok" akkor és most

  20,633 megtekintés

 • A különbség egy könyv és a tv között

  A különbség egy könyv és a tv között

  6,990 megtekintés

 • Jaj ez nagyon jó “ezt figyeljétek”!

  Jaj ez nagyon jó “ezt figyeljétek”!

  27,585 megtekintés

 • A valaha készült legjobb vígjátékok egyike! :)...

  A valaha készült legjobb vígjátékok egyike! :)...

  10,734 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Meg fog süketülni

  - Attól tartok, a feleségem meg fog süketülni - mondja Józsi bácsi az orvosuknak. - Tegye próbára a felesége hallását, mielőtt elhozza a rendelőbe - mondja az orvos. Aznap este a feleség a vacsorát készíti, Józsi bácsi pedig megáll mögötte három méterre, és azt kérdezi: - Mi lesz a vacsora, drágám? Semmi válasz. Józsi bácsi közelebb lép, és megpróbálja két méterről, de ekkor sem kap választ. Végül egészen közelről újra megkérdezi: - Drágám, mi lesz a vacsora? - Most mondom harmadszor, hogy sültcsirke!

 • Áll a farka

  A 80 éves bácsi elmegy a doktorhoz, mert már egy hete ágaskodik a farka, és hát elég ciki neki a dolog. A doki erre nagyot néz, és mondja: - Na, Józsi bátyám, mutassa! A Józsi bácsi megmutatja, és tényleg áll ám, mint a cövek! Na, erre a doki is csak vakarja a fejét, hisz ő csak ötven éves, de örül ha hetente egyszer feláll neki, a Józsi bácsinak meg már egy hete áll folyamatosan! Megvizsgálom - szól a doki és felhúzza a bőrt. Látja ám, hogy valami fekete mászkál ott körbe körbe! Fog egy nagyítót azzal nézi: - Nini, hát ez egy hangya! - kiált fel. Azzal fog egy csipeszt és a hangyát kiveszi. Abban a pillanatban ahogy kivette, Józsi bácsi nagy gerjedelme egyből elmúlik. - Jaj, doktor úr, köszönöm - hálálkodik az öreg. - Mivel tartozom? - Semmivel, Józsi bácsi! - mosolyog a doki. - De a hangya nálam marad!

 • A zenélő WC

  A nyuszika vett magának egy új WC-t, ami tud zenélni. Egyszer odajön hozzá a farkas: - Kipróbálhatom az új WC-t nyuszika? - Persze, milyen zenét tegyek fel? - Valami lassút. - OK. Órák múlva kijön a farkas,és a nyuszika kérdőre vonja: - Milyen volt farkas? - Mennyei... Aztán a róka is odamegy: - Kipróbálhatom az új WC-t nyuszika? - Igen, milyen zenét tegyek fel? - Valami gyorsat. - Rendben van. Pillanatok múlva kijön a róka, és a nyuszika őt is kérdőre vonja: - Milyen volt róka? - Szuper... Később a medve rohan a nyuszikához: - Nyuszika, ugye kipróbálhatom a WC-t, könyörgöm, mindjárt kijön... - Természetesen medve, mondd milyen zenét tegyek fel? - Mindegy, csak engedj már be, könyörgöm... - Jól van... Nemsokára kijön a medve, aki összeszarta magát. A nyuszika érdeklődik: - Milyen volt, maci? - Jó volt nyuszika, csak nem a himnuszt kellett volna beraknod...

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com