Nemkutya

Belépés

hirdetés

hozzászólás· 5,236 megtekintés · 23 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • Bízz bennem, mérnök vagyok! ;) FAIL

  Bízz bennem, mérnök vagyok! ;) FAIL

  11,985 megtekintés

 • Miért ment haza az ügyfél gyalog a biztosítótól?...

  Miért ment haza az ügyfél gyalog a biztosítótól?...

  33,553 megtekintés

 • Amikor megkérdezik hogy jövök a kocsmába?

  Amikor megkérdezik hogy jövök a kocsmába?

  24,173 megtekintés

 • Amikor a tanár kihív a táblához...

  Amikor a tanár kihív a táblához...

  8,264 megtekintés

 • Amikor a csajod mérges rád...

  Amikor a csajod mérges rád...

  5,357 megtekintés

 • Miből csinálták a trójai falovat? :D :D

  Miből csinálták a trójai falovat? :D :D

  12,482 megtekintés

 • Álomhordozó: Azért jöttem, hogy jól kicsesszek vel...

  Álomhordozó: Azért jöttem, hogy jól kicsesszek vel...

  10,023 megtekintés

 • Nem úgy volt, hogy anyád korábban ér haza? :P

  Nem úgy volt, hogy anyád korábban ér haza? :P

  11,957 megtekintés

 • Csomagolj drágám, az ajtó arra van! ;) :P

  Csomagolj drágám, az ajtó arra van! ;) :P

  30,898 megtekintés

 • Ezen a kockás képregényen besírtam! :D

  Ezen a kockás képregényen besírtam! :D

  57,718 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Női mellek

  - Apu, elfogadható az, hogy mikor mi fiúk összejövünk mindig megvitatjuk a különböző méretű és alakú női melleket? - Persze fiam, ez teljesen normális. A női mellek nagyon is különbözőek, a nők korának megfelelően. A húszéveseké olyan mint egy dinnye, kerek és kemény. A harminc és negyvenéveseké olyan mint egy körte, még mindig szép, de már lóg egy kicsit. Ötven év után már olyan mint egy hagyma. - Hagyma? - Igen, ha csak ránézel, sírnod kell! A fiú nővére erre megkérdezi az anyját: - Anyu, hányféle pénisz van? A mama boldog, hogy végre lehetősége van kifejteni az álláspontját a témáról: - A férfiak ugyancsak három fázison mennek keresztül. A húszéveseké olyan mint egy tölgy, kemény és hatalmas. A harminc és negyveneseké olyan mint a nyírfa, hajlékony de még mindig megbízható. Ötvenen felül olyan mint a karácsonyfa. - Karácsonyfa? - Igen, ki van száradva és a diók rajta már csak dísznek vannak.

 • Szex a moziban

  Fiatal pár jön ki a moziból. Megszólal a fiú sejtelmes hangon: - Tudod mit csinálunk, ha hazaérünk? - De hiszen a moziban már kétszer leszoptalak! - Engem???

 • Börtön és munkahely

  Mi a különbség a börtön és a munkahely között? Ha jobban belegondolsz: A börtönben az időd nagy részét egy 2.5 x 3 méteres cellában töltöd. A munkahelyen időd nagy részét egy 2 x 2.5 méteres irodában töltöd. A börtönben naponta háromszor kapsz ételt. A munkahelyen egyszer ehetsz délben, akkor is neked kell fizetned érte. A börtönben enyhítik a büntetésedet, ha jól viselkedsz. A munkahelyen ha jól viselkedsz, még több munkát kapsz. A börtönben az őr nyitja, zárja az ajtót neked. A munkahelyen mindenféle kulcsokat meg kódkártyákat kell magaddal vinned, az ajtókat is nyithatod egyedül. A börtönben nézheted a tévét és játszhatsz másokkal. A munkahelyen megszidnak, ha tévét nézel vagy másokkal játszol. A börtönben saját WC-d van. A munkahelyen meg kell osztanod másokkal. A börtönben meglátogathat a családod és az ismerőseid. A munkahelyen rosszallva néznek rád, ha a családdal vagy ismerőseiddel beszélsz. A börtönben az ellátásodat az adófizetők fizetik, míg neked dolgoznod sem kell. A munkahelyen mindenért fizetned kell, míg az általad befizetett adóból tartják el a börtöntöltelékeket. A börtönben a börtönigazgató egy szadista idióta. A munkahelyen az a különbség, hogy ott az ilyet főnöknek hívják.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com