Nemkutya

Belépés
Tesó még mindig ugyanolyan hülye, mint volt! :D

hirdetés

hozzászólás· 4,919 megtekintés · 23 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • A zsaruk a GTV 5-ben

  A zsaruk a GTV 5-ben

  13,107 megtekintés

 • Buksi ügyesebb volt

  Buksi ügyesebb volt

  22,160 megtekintés

 • Hatalmas felfedezés

  Hatalmas felfedezés

  6,600 megtekintés

 • LOL, ez ám a fárasztó szóvicc! Becementesítés :D...

  LOL, ez ám a fárasztó szóvicc! Becementesítés :D...

  6,009 megtekintés

 • Facebook likecsata életre-halálra :O

  Facebook likecsata életre-halálra :O

  70,202 megtekintés

 • Ha sokat rázod, fehér és ragacsos levet lő ki... ;...

  Ha sokat rázod, fehér és ragacsos levet lő ki... ;...

  10,428 megtekintés

 • Kérlek ne rúgj ki, bármit megteszek! :D

  Kérlek ne rúgj ki, bármit megteszek! :D

  35,068 megtekintés

 • Azt hiszem, ezt jobb lett volna nem látni...

  Azt hiszem, ezt jobb lett volna nem látni...

  32,397 megtekintés

 • Japánban ez gyanítom nem WTF kategóriás

  Japánban ez gyanítom nem WTF kategóriás

  45,577 megtekintés

 • Műszaki előtt vs. után

  Műszaki előtt vs. után

  31,680 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Móricka jelentkezik

  Egy matematikatanár meg akarja tréfálni osztályát, így feltesz egy kérdést: - Na, gyerekek, ha ez a terem 6 méter hosszú és 4 méter széles a fal színe fehér, csíkos nadrág van rajtam és most fél 12 van, akkor hány éves vagyok én? A gyerekek döbbent csendben ülnek, majd egy kis idő múlva Móricka jelentkezik: - A tanár úr 40 éves. A tanár meglepődik. - Tényleg annyi vagyok, ezt meg hogy találtad ki? - Hát - mondja Móricka - van egy 20 éves bátyám, és ő csak félhülye.

 • Szexuális felvilágosítás

  Apuka leülteti a 14 éves kisfiát, és azt mondja neki: - Fiam, eljött az ideje, hogy elmeséljem neked, hogyan is születnek igazából a gyerekek! A fiú a fülére tapasztja a kezét, és felkiált: - Nem! Nem akarom tudni! - De miért nem? - kérdezi az apja megdöbbenve. - Nézd, apa! Amikor 7 éves voltam, elárultad, hogy nem létezik a Télapó. Amikor 8 éves lettem, elárultad, hogy nem létezik a húsvéti nyuszi sem. Azt viszont már tényleg nem bírnám ki, ha most azt is elmondanád, hogy a gyerekcsináláshoz nem kell a lányokat megdugni!

 • Vállalkozási tanácsadó

  Egy idős juhász a réten legelteti a nyáját, amikor a közeli országúton egy vadonatúj Mercedes tűnik elő a porfelhőből. Az autó hirtelen megáll a juhász mellett, a lehúzott ablakon kiszól egy öltönytös fickó: - Uram! Ha megmondom, pontosan hány birkája van, nekem ad közülük egyet? A juhász végigméri a fickót, és rábólint: - Nem bánom. A fiatalember kiszáll az autóból, előveszi a laptopját, az Interneten felcsatlakozik egy GPS műholdas navigációs rendszerre, beszkenneli a területet, megnyit egy táblázatot, elküld egy e-mailt, hamarosan választ kap, majd odafordul az öreghez: - Pontosan 2714 birkája van. - Valóban - feleli a juhász - válasszon egyet a nyájból. Az idegen kiválaszt egy állatot, és beteszi az autóba. A juhász utánaszól: - Ha megmondom, mi a foglalkozása, visszaadja a juhomat? - Persze! Miért ne? - Maga vállalkozási tanácsadó. - Tényleg az vagyok. Hogy találta ki? - Nem volt nehéz. Maga egyszerűen csak megjelent itt, holott senki nem hívta. Jutalmat akart egy olyan válaszért, amit már eleve tudtam, egy olyan kérdésre, amit senki nem kérdezett. Ráadásul semmit sem tud a munkámról... Na, és akkor most visszaadja a kutyámat?

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com