Nemkutya

Belépés

hirdetés

hirdetés

hozzászólás· 14,938 megtekintés · 23 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • Végtelen energia ingyen

  Végtelen energia ingyen

  11,860 megtekintés

 • Tesó, mi a különbség a wc papír és a...

  Tesó, mi a különbség a wc papír és a...

  23,051 megtekintés

 • Mikor csöcsökről dumálunk...

  Mikor csöcsökről dumálunk...

  15,554 megtekintés

 • A leggyakoribb kérdés, amikor átmész valakihez... ...

  A leggyakoribb kérdés, amikor átmész valakihez... ...

  16,788 megtekintés

 • 3 féle ember mond igazat... :D

  3 féle ember mond igazat... :D

  7,615 megtekintés

 • Ha beledöglök, akkor sem! Pfújj!

  Ha beledöglök, akkor sem! Pfújj!

  43,626 megtekintés

 • NAGYON IGAZ: Kétféle embertípus létezik...

  NAGYON IGAZ: Kétféle embertípus létezik...

  7,315 megtekintés

 • Ha a Csillagok háborúja szereplői a Százholdas Pag...

  Ha a Csillagok háborúja szereplői a Százholdas Pag...

  17,290 megtekintés

 • Amikor dolgoznod kéne, de... :P

  Amikor dolgoznod kéne, de... :P

  7,137 megtekintés

 • Tudatnunk kell az emberekkel, hogy létezünk!

  Tudatnunk kell az emberekkel, hogy létezünk!

  50,720 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Madárrá változva

  Egy szőke, egy fekete, és egy vörös nő állnak egy omlófélben levő sziklán. Otterem a jótündér, és felajánlja nekik, hogy madárrá tudja változtatni őket, hogy elrepülhessenek innen. Mondjátok, milyen madárrá változtassalak benneteket? A fekete nő gondolkozik, majd kinyögi: - Én sas akarok lenni! Az olyan energikus, és csodás! Átváltozik, és elrepül. A vörös nő is gondolkozik, majd azt mondja: - Én sirály akarok lenni, mert az olyan király! Olyan szép fehér, meg minden. - Sirállyá változik, és tovaszáll. A szőke nő gondolkodik... gondolkodik... majd megszólal: - Én Pingvin akarok lenni, mert az olyan cuki!

 • Lehetne más is...

  A tanítónéni kérdezi az iskolában a gyerekeket: - Mi az: négy lába van, barna és az erdőben él? - Medve - kiabálják a gyerekek. - Jó gondolat - mondja a tanítónéni, de lehetne őzike is! A tanítónéni folytatja: - Mi az, zöld, fűben van és ugrik? - Béka - kiabálják a gyerekek! - Jó gondolat - mondja a tanítónéni, de lehetne szöcske is. Erre Móricka megkérdezi a tanítónénit: - Mi az, amit a tanítónéni ha a szájába vesz, akkor nagy és kemény, s mikor kiveszi kicsi és puha? A tanítónéni hatalmas pofont kever le Mórickának, de az csak folytatja: - Jó gondolat, de lehetne rágógumi is!

 • Két zsidó

  A vasútállomáson a pénztárnál áll a sorban két fickó, és mögöttük két zsidó. A fickó megveszi a két jegyet, de látják, hogy a két zsidó csak egy jegyet vesz. Feltűnik nekik a dolog, üzletet szimatolnak, és figyelni kezdenek. Felszállnak a vonatra. Annak rendje és módja szerint jön a kalauz. A két zsidó idejekorán bemenekül a WC-be. A kalauz udvariasan bekopogtat a mellékhelyiségbe, ahonnét egy kéz kinyújt egy jegyet, a kalauz kezeli, megköszöni, és megy tovább. A két fickó azt mondja magában: ez jó, legközelebb mi is így csináljuk. Legközelebb így tényleg csak egy jegyet vesznek, a két zsidó viszont egyet sem. Utaznak békésen, aztán annak rendje és módja szerint jön a kalauz. A két fickó elbújik a wc-ben, ahogy látták. Mire az egyik zsidó a másiknak: - Gyere, akkor most bekopogunk a WC-be, és lesz jegyünk!

Copyright © 2010-2018 Nemkutya.com