Nemkutya

Belépés

hirdetés

Ezeket se hagyd ki!

 • 15 elképesztően vicces beszélgetés apák és gyermek...

  15 elképesztően vicces beszélgetés apák és gyermek...

  49,744 megtekintés

 • A tényekkel nem lehet vitatkozni! :D

  A tényekkel nem lehet vitatkozni! :D

  13,811 megtekintés

 • Csak én voltam ilyen vagány gyerekkoromban? :)

  Csak én voltam ilyen vagány gyerekkoromban? :)

  21,028 megtekintés

 • Az acélember - Rövidebb, de annál hitelesebb válto...

  Az acélember - Rövidebb, de annál hitelesebb válto...

  31,089 megtekintés

 • Ne aggódj, majd én segítek! :P

  Ne aggódj, majd én segítek! :P

  49,362 megtekintés

 • 26 cica szerencsés megmenekülése: Képek arról, mik...

  26 cica szerencsés megmenekülése: Képek arról, mik...

  36,628 megtekintés

 • Mindenki hülye errefele?! :)

  Mindenki hülye errefele?! :)

  17,573 megtekintés

 • Leülök egy fél órára és egyből ezt kapom... :/...

  Leülök egy fél órára és egyből ezt kapom... :/...

  23,872 megtekintés

 • Céljaid vannak? Akkor bemutatnám nektek Életet... ...

  Céljaid vannak? Akkor bemutatnám nektek Életet... ...

  12,674 megtekintés

 • Zombi apokalipszis esetén... Ugye, ugye?? :D

  Zombi apokalipszis esetén... Ugye, ugye?? :D

  23,441 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • K*rva feleség

  A válóperes tárgyaláson a bírónő megkérdi a férjet: - És miért akar elválni? - Mert a feleségem egy kurva. - Ha jól értettem, durva? - Nem, hanem kurva, "k"-val, mint "kegyed"!

 • Pimpőke

  Paraszt bácsi feljön Pestre, és be akar menni a kaszinóba játszani, de nem engedik, mert nincsen nyakkendője. Ekkor odalép hozzá egy jól öltözött figura és így szól: - Játszani akar? Jöjjön inkább velem, nálunk sokkal többet nyerhet! A paraszt bácsi rááll a dologra. Bemennek egy pincébe, ahol már bent ül öt hamiskártyás. - No, öreg! Mit játszunk? Pókert? - Hát, azt én nem ismerem! - Talán kanasztát? - Hát, én olyat se tudok! - Akkor valami vidékit? Talán snapszert? - Én sajnos aztatat se ismerem! - Akkor mit tud játszani? - Pimpőkét! A hamiskártyások ugyan nem ismerik a játékot, de a kártya az kártya, hát ráállnak. A paraszt bácsi kioszt mindenkinek egy-egy lapot, megteszik a téteket, majd felfordítja a lapját és bemondja: "pimpőke!". Majd bezsebeli a nyereményt. Így megy ez még jó néhány körön át, mikor az egyik hamiskártyás kitalálta, hogy most majd ő mondja be, hogy pimpőke és visszanyerik a pénzüket. Le is adja a drótot a többieknek, hogy triplázzák meg a téteket. Még a paraszt bácsi előtt gyorsan felcsapja a lapját, bemondja a pimpőkét, ám mikor a tétekhez nyúlna, a paraszt bácsi megfogja a kezét: - Nono, fiam! Felfordítja a lapját és közli: - Royal pimpőke!

 • Cigány jelentkezési lap

  Jelentkezési lap cigányoknak: Neve: o Lakatos o Kolompár o Rostás o Orsós Anyja neve: o Lakatos o Kolompár o Rostás o Orsós Apja neve, ha ismert: o Lakatos o Kolompár o Rostás o Orsós Jelenlegi tartózkodási hely: o előzetes letartóztatás o jogerős szabadságvesztés o szökésben o jogcím nélküli lakáshasználó Születési hely: o putri o nyócker o Szabolcs Az életkorából a börtönben töltött évek aránya: o 25% o 50% o 75% o ott született Jelenlegi lakhelyén hányan laknak: o 15 alatt o 15-nél több o 25-nél több o nem tudok addig számolni Jelenlegi megélhetési forrás: o segély o bűnözés o mindkettő o nem tudok olvasni Iskolai végzettség (a kisegítőt nem számítva): o alapfokú (1 általános) o középfokú (2 általános) o felsőfokú (3 általános) Hányszor volt büntetve: o 14 éven aluli, nem büntethető o 10 alatt o 10 és 20 között o sokszor, nem tudja pontosan Gyermekeinek száma, amelyekről tud, illetve testvérektől születettek is: o háromnál több o ötnél több o kb. 6-10 o 10 felett Autóm: o nincs o piros 1500-ös Lada o sárga 123-as mercedes o aranyszínü 525-ös BMW Mobiltelefonom -természetesen- van, mégpedig: o egy lopott Motorola o arany előlapos Ericsson o mahagóni előlapos Nokia Házi állataim: o tetű o rüh o bolha o poloska A következő államokba szeretnék kivándorolni: o Franciaország o Hollandia o Kanada o Egyesült Államok A következő műszaki cikkeket tudom kezelni: o rugós bicska o feszítővas o öngyújtó o pókerautomata o mobiltelefon o baseballütő o hengerzártörő o pisztoly o sörnyitó o flipper Kedvenc kulturális időtöltésem: o szotyolázás o ragasztószívás o pókerautomata o karatefilmek o nemi szervem fogdosása Kb. 20 szóban írja le élete legnagyobb vágyát, amennyiben ez más, mint egy minimum fél kilós aranylánc.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com

forex, biztosítás, utazás, kölcsön, bank, hitel, mobil, laptop, notebook, tárhely, lakás, ingatlan, gyorskölcsön, ügyvéd, vps, szerver, lakásbiztosítás, lakáshitel, cégalapítás