Nemkutya

Belépés
Ötletes hírdetés

hirdetés

hozzászólás· 2,965 megtekintés · 20 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • Mondanám, hogy olyan hideg van... :P

  Mondanám, hogy olyan hideg van... :P

  4,622 megtekintés

 • WTF a javából! :D

  WTF a javából! :D

  15,659 megtekintés

 • Amikor elmegyek a haverokkal sörözni...és kajak!...

  Amikor elmegyek a haverokkal sörözni...és kajak!...

  6,596 megtekintés

 • Amikor elfelejtek posztot beidőzíteni... :D

  Amikor elfelejtek posztot beidőzíteni... :D

  9,162 megtekintés

 • Te meg mi a fenét csinálsz?! :)

  Te meg mi a fenét csinálsz?! :)

  29,956 megtekintés

 • Minden kocka álma

  Minden kocka álma

  13,177 megtekintés

 • 21 ütős munkahelyi szívatás, amin tutira kiakadnak...

  21 ütős munkahelyi szívatás, amin tutira kiakadnak...

  76,673 megtekintés

 • Kreatív apuka kiszínezte gyerekei rajzait

  Kreatív apuka kiszínezte gyerekei rajzait

  45,152 megtekintés

 • Keresd a hibát!

  Keresd a hibát!

  28,272 megtekintés

 • Mikor buliba megyünk a haverokkal... :P

  Mikor buliba megyünk a haverokkal... :P

  37,437 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Öregedő úriember

  A tinilány újságolja az anyjának, hogy nem jött meg neki a mensese. A szülők felmérgesedve, zokogva, kétségbe esve kérdik lányukat, hogy melyik disznó tette ezt vele. A lány felhívja telefonon a pasiját, beszél, majd leteszi. Fél óra múlva megáll a ház előtt egy vadiúj Porsche, kiszáll egy öregedő úriember, drága, elegáns öltönyben, és belép a házba. Határozottan a nappaliba megy, és leül a szülők és a lány közé. - Hallom a lányuktól, hogy mi történt. Családi okok miatt nem tudom őt feleségül venni, de ajánlatom a következő. Amennyiben lánya születne, kap tőlem három üzletet, két házat, tengerparti villát és 1 millió dollárt évente. Ha fiú lesz, nevére íratom két gyáramat, és ugyanúgy az 1 millió dollárt évente. Amennyiben ikrek lennének, egy-egy gyár és évi 500.000 dollár lenne az apanázsuk. Amennyiben a lányuk elvetélne, ... Itt az apa kihasználva a lélegzetvételnyi szünetet, közbeszól: - Akkor megbaszod mégegyszer!

 • Szamár

  Egy egyetemista az ebédlőben le szeretett volna ülni egy üres helyre az egyik tanára mellé, de az így válaszolt: - Egy hattyú nem lehet barátja egy disznónak. - Jó, akkor továbbrepülök! - válaszolt a diák. A tanár ezen vérig sértődött és elhatározta, hogy a vizsgán elbuktatja, így a legnehezebb kérdéseket adta fel neki. A diák azonban a dolgozatában parádés válaszokat adott, ezért a tanár - hátha mégis megbuktathatja az áldozatát - mindent eldöntő kérdést ad: - Mész az úton és találsz két zsákot, az egyikben arany, a másikban pedig ész van. Melyiket választod? - Az aranyat. - Én sajnos a másikat választanám, az értelemmel teli zsákot, mert az fontosabb, mint a pénz. - Mindenki azt választja, ami neki hiányzik - vágja ki magát a diák. A tanár majd megőrül és azt írja a dolgozatra: "Szamár". A diák anélkül, hogy belenézne, fogja a dolgozatát és kimegy a teremből. Rövid idő múlva azonban visszatér, visszateszi a dolgozatát és így szól: - Elnézést, a tanár úr aláírta, de nem írt rá jegyet!

 • Repülőtéri vámvizsgálat

  Egy házaspár 10 üvöltő gyerekkel áll a repülőtéri vámvizsgálat előtt. A vámtiszt megkérdi a családfőt: - Van önöknél lőfegyver, szúró-vágó eszköz vagy kábítószer? A családfő kicsit idegesen: - Higgye el uram, ha lenne, már rég használtam volna!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com