Nemkutya

Belépés

hirdetés

hozzászólás· 7,571 megtekintés · 28 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • Darvin díj nyertesei vagyunk

  Darvin díj nyertesei vagyunk

  13,963 megtekintés

 • Ahhoz, hogy nőt találj magadnak... ;)

  Ahhoz, hogy nőt találj magadnak... ;)

  55,763 megtekintés

 • Ez már csak ilyen...

  Ez már csak ilyen...

  13,554 megtekintés

 • Kihívás elfogadva! :)

  Kihívás elfogadva! :)

  8,806 megtekintés

 • Batman Superman ellen - A kezdetek

  Batman Superman ellen - A kezdetek

  13,643 megtekintés

 • A játékos időnek vége! :D

  A játékos időnek vége! :D

  7,471 megtekintés

 • Ildi most tudta meg

  Ildi most tudta meg

  6,526 megtekintés

 • 3 féle ember mond igazat... :D

  3 féle ember mond igazat... :D

  7,615 megtekintés

 • Aranyosság: A róka és a kutya, akik a legjobb bará...

  Aranyosság: A róka és a kutya, akik a legjobb bará...

  17,727 megtekintés

 • Ráadásul halálos adag... :)

  Ráadásul halálos adag... :)

  7,212 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Felhívta magához

  Egy srác nagyon szerette volna kicsit közelebbről megismerni a kiszemelt lányt, és ez egy nyári bulizás alkalmával meg is esett. Odament hozzá, beszélgettek és annyira összemelegedtek, hogy az történt amire csak a legjobb esetben számított, a lány felhívta őt magához. Fel is mentek a lányhoz, tuti kis házikó volt a XII. kerületben, kétszintes családi ház emelet erkély, kilátás, stb. A lány, mivel discoból jöttek, le akarta magáról mosni az estét, elment zuhanyozni. Közben viszont a srácra rájött a nagydolog. Mivel a WC a fürdőszobában volt, ahol a lány zuhanyzott, nem tudta mit tegyen. De aztán, mivel elég sokat ittak a bulin, elszánta magát! Kiment az erkélyre ahol mellesleg tök sötét volt. Talált egy újságpapírt, így jobb híján arra végezte el a nagyon sürgető dolgot. Miután végzett, kidobta az erkélyen és szerencséjére talált egy WC illatosítót amivel gyorsan eltüntette az árulkodó szagokat. Berohant az erkélyről és az ágyon várta a bombázót aki egész eddig fürdött. Miután megfürdött ő is visszajött a szobába és egy reggelig elnyúló fergeteges éjszakát töltöttek egymással, majd elaludtak. Mikor reggel felébredtek az erkély felé néző ágyon, a következő kép fogadta őket: a szúnyoghálóra fel van dobva egy nagy adag szar, és le van fújva hőálló ezüsttel...

 • Fogkefe

  Az anyuka hazaér a munkából és a kisfia azzal fogadja, hogy megmosta a kutya fogát. Ezt meghallván kidobja a kisfia fogkeféjét és vesz neki egy másikat. Eltelik két hét és a gyerek megkérdezi: - Anya, miért dobtad ki a fogkefémet? - Mert megmostad vele a kutya fogát. - De anya, én a te fogkeféddel mostam meg!

 • Lövések

  Az öreg indián a fiával eltéved a sivatagban. - Fiam, adjál le egy lövést, hátha meghallja valaki! - A fia lead egy lövést, de semmi válasz. - Mennek tovább, majd néhány óra múlva az öreg újra mondja: - Fiam nagyon fáradt vagyok már, adj le még egy lövést, hátha meghallja valaki! - A fiú megint lő egyet, de most sincs válasz. Tovább mennek, az öreg alig vonszolja magát, és megint megszólal: - Fiam, nem bírom tovább, mindjárt meghalok, adj le egy utolsó lövést, hátha meghallja valaki! Mire a fiú: - Nem tudok többet lőni apám. Elfogyott a nyílvesszőm!

Copyright © 2010-2018 Nemkutya.com