Nemkutya

Belépés

hirdetés

Alkohol vs. Marihuána - Melyik a jobb???

hirdetés

hozzászólás· 10,562 megtekintés · 29 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • Epikus harc két cica között

  Epikus harc két cica között

  4,514 megtekintés

 • MINDIG, mikor a barátnőm meg akar nézni egy filmet...

  MINDIG, mikor a barátnőm meg akar nézni egy filmet...

  8,107 megtekintés

 • A kis víziló kalandjai :D Nagyon nagy!!

  A kis víziló kalandjai :D Nagyon nagy!!

  34,939 megtekintés

 • A radarnak igaza volt

  A radarnak igaza volt

  8,791 megtekintés

 • Móricka bulizni megy

  Móricka bulizni megy

  7,631 megtekintés

 • Az oroszok viselkedésére nincs magyarázat! :D

  Az oroszok viselkedésére nincs magyarázat! :D

  10,478 megtekintés

 • Mikor a doki csak annyit képes mondani, hogy az id...

  Mikor a doki csak annyit képes mondani, hogy az id...

  14,887 megtekintés

 • Ezen szakadok egy napja :D

  Ezen szakadok egy napja :D

  8,306 megtekintés

 • Na ki a jó kutya? :)) <3

  Na ki a jó kutya? :)) <3

  4,433 megtekintés

 • Minden, amit tudunk a függőségről, az téves

  Minden, amit tudunk a függőségről, az téves

  20,472 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Tábornokok

  A Pentagon elhatározza, hogy három magasrangú és hőstettekben nem szűkölködő tábornokát kitünteti. Ezúttal nem egyszerűen egy újabb éremmel, hanem pénzzel kívánják elismerni érdemeiket. Össze is hívják a három, nagy tiszteletben álló tábornokot, majd közlik velük, hogy le fogják mérni a két szabadon választott testrészük közti távolságot. Minden egyes méterért 100 ezer dollár jutalmat kapnak. Az első tábornok széttárja karjait és a bal kezének ujjaitól a jobbig lemérik a távolságot. Végül az 170 ezer dollárral elégedetten távozik. A második tábornok a lábujjától a feje búbjáig méreti le magát és 180 ezer dollárral hagyja el boldogan a vizsgálótermet. A harmadik közli, hogy neki a péniszétől a talpáig végezzék el a mérést. Nagy kacaj kíséri a bejelentést és megpróbálják lebeszélni, mondván hogy kívánhat nagyobbat is, de ő hajthatatlan. Végül a mérést végző megkéri, hogy tolja le a nadrágját. Mikor nem találja azt a bizonyos testrészt meglepetten felkiált: - De hát ez meg hol a fenébe van? Mire a tábornok nyugodtan: - Vietnámban.

 • Fiatal házaspár

  Egy fiatal házaspár éppen visszatérve a nászútról meglátogatja az háziorvosukat. Panaszkodik a férj: - Doktor úr, már több mint 2 hete házasok vagyunk és még mindig nem tudom mit kell csinálni. - Na jó, figyeljen ide, megmutatom! A doktor mondja a feleségnek, hogy vetkőzzön le és feküdjön le a díványra - ő is levetkőzik és bemutatja a férjnek mit kell csinálni. - Szóval megfigyelt engem? Minden világos? - Igen doktor úr - csak azt nem tudom mit kell csinálni ha maga épp nem ér rá!

 • Vagánykodás

  Két székely fát vág az erdőben. Azt mondja az egyik: - Te, tudod-e, mi az a vagánykodás? - Nem tudom. A székely földobja a baltát, alááll, és az utolsó pillanatban ugrik el a leeső fejsze alól. - Na látod, ez a vagánykodás. A másik székelynek megtetszik a dolog, így másnap a fiával megy ki az erdőre, gondolja megmutatja, mit tanult. - Fiam, tudod-e mi az a vagánykodás? - Nem tudom. A fickó feldobja a baltát, alááll, majd amikor el kellene ugrani megbotlik, és agyonüti a balta. A fiú egyedül megy haza. Otthon az anyja: - Apád hol van? - Még kinn vagánykodik az erdőben.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com