Nemkutya

Belépés

hirdetés

Alkohol vs. Marihuána - Melyik a jobb???

hozzászólás· 9,665 megtekintés · 29 pont

hirdetés

Ezeket se hagyd ki!

 • Pff, méghogy a kínaiak ostobák... :/

  Pff, méghogy a kínaiak ostobák... :/

  59,354 megtekintés

 • Meglepő eredmény jött ki! :D

  Meglepő eredmény jött ki! :D

  4,970 megtekintés

 • Mennyi idő alatt veszed észre, mi a hiba a képen?...

  Mennyi idő alatt veszed észre, mi a hiba a képen?...

  45,556 megtekintés

 • Küklopsz és a randizás

  Küklopsz és a randizás

  35,133 megtekintés

 • Mi lett volna, ha Luke elfogadja Darth Vader ajánl...

  Mi lett volna, ha Luke elfogadja Darth Vader ajánl...

  55,491 megtekintés

 • A keserű igazság... :/

  A keserű igazság... :/

  10,745 megtekintés

 • Ezen totál kikészültem!!!44!!!!!!!!4!!! :D :D

  Ezen totál kikészültem!!!44!!!!!!!!4!!! :D :D

  26,086 megtekintés

 • A drogok hatása Darth Vaderre

  A drogok hatása Darth Vaderre

  27,599 megtekintés

 • Jófej párok üzenetei egymás számára :)

  Jófej párok üzenetei egymás számára :)

  39,210 megtekintés

 • Gyere le onnan és játssz velem

  Gyere le onnan és játssz velem

  5,615 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Okirat

  - Jó napot kívánok. Okirat ügyintézés miatt jöttem. - Hogyne. Foglaljon helyet. Tehát kérnék személyi igazolványt, jogosítványt, születési anyakönyvi kivonatot, útlevelet, egy 25 és egy 15.000 forintos illetékbélyeget, 3 óránál nem régebbi AIDS-tesztet, veszettség és szopornyica elleni oltási bizonyítványt, valamint a különleges okiratkérő űrlapot kitöltve két példányban. Ez utóbbit úgy szerezheti be, hogy elrepül Kuala Lumpurba, aztán a Svongana utca hét szám alatt... - Tessék. - Tessék? Mi az, hogy tessék? - Tessék, itt van. Fogja. Ki is van töltve. Malájul is és magyarul is. - És kínaiul? - Természetesen. - Nem felejtette el kézitechnikával rákopírozni az ujjlenyomatát? - Dehogyis. Ott van mind a húsz. A lábujjakat külön bejelöltem, hogy ne legyen gond megkülönböztetni. - Szükség volna továbbá 6x9-es és 9x6-os fényképekre, melyek nyomon követik az Ön egyedfejlődését csecsemőkorától napjainkig legalább félévenként. - Milyet parancsol? Színeset? Fekete-fehéret? - Vegyeset. És, persze, három dimenziósat. - Parancsoljon! - Most megfogtam. Ez hamisítvány. Mikor maga csecsemő volt, még nem is létezett háromdimenziós fotótechnika. Ez egy annyira új eljárás, hogy még most sincs. - De én számítottam rá, hogy kérni fogja, úgyhogy gyorsan kidolgoztam a módszert két szoptatás közt az újszülött osztályon egy lázlap hátára. Úgyhogy ezek a világ egyetlen eredeti 3D-s fotói. Parancsoljon. - Ez nem igaz. Létezik egyáltalán olyan papír, ami nincs magánál? - Hát... Az eredeti családi bárói oklevelünket elvitték a tatárok még 1242 végén. Rögtön be is adtuk a pótlási kérelmet, de még nem értesítettek. Nagy baj? - Jaj, nagyon sajnálom. Hát pont ez a papír nélkülözhetetlen lenne. - Csak vicceltem. Itt van. - A francba. A francba! Hogy lehet, hogy bármit kérek, mindent előad? Egy mobil irattárral közlekedik netán? - Negyvenkét éve készülök erre a pillanatra. Bejövök... Leülök... És nem lehet zavarba hozni, akármit kér. Győztem. Kérem azt az olvasójegy igénylő űrlapot. - Dehát... izé... elfogyott... - Na ne vicceljen. Ott van az a méteres stóc a bal kisujjától három centire, a tetején egy lap, sorszáma No. 00001. Mondja, miért nem akarja ideadni? - Tudja, fogadtam a kollégámmal egy fagyiba, hogy nyugdíjig senkinek ki nem adok egy okmányt sem, akárhogy ügyeskedik is az illető. Még három nap van hátra. Van magának szíve? - Hogyne. Még papírom is van róla. Adjam?

 • Jegesmedve

  Egy idősödő nő felszáll a buszra. Egy úriember egyből felpattan, hogy átadja a helyét. Erre a hölgy: - De kérem, én előmelegített helyre nem ülök! - Akkor üljön a jegesmedve faszára! A hölgy megdöbbenve odamegy a sofőrhöz: - Maga hallotta ezt? - Hogyne. - És nem tesz semmit? - Mégis mit csináljak? Forduljak észak felé?

 • Női mellek

  - Apu, elfogadható az, hogy mikor mi fiúk összejövünk mindig megvitatjuk a különböző méretű és alakú női melleket? - Persze fiam, ez teljesen normális. A női mellek nagyon is különbözőek, a nők korának megfelelően. A húszéveseké olyan mint egy dinnye, kerek és kemény. A harminc és negyvenéveseké olyan mint egy körte, még mindig szép, de már lóg egy kicsit. Ötven év után már olyan mint egy hagyma. - Hagyma? - Igen, ha csak ránézel, sírnod kell! A fiú nővére erre megkérdezi az anyját: - Anyu, hányféle pénisz van? A mama boldog, hogy végre lehetősége van kifejteni az álláspontját a témáról: - A férfiak ugyancsak három fázison mennek keresztül. A húszéveseké olyan mint egy tölgy, kemény és hatalmas. A harminc és negyveneseké olyan mint a nyírfa, hajlékony de még mindig megbízható. Ötvenen felül olyan mint a karácsonyfa. - Karácsonyfa? - Igen, ki van száradva és a diók rajta már csak dísznek vannak.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com

forex, biztosítás, utazás, kölcsön, bank, hitel, mobil, laptop, notebook, tárhely, lakás, ingatlan, gyorskölcsön, ügyvéd, vps, szerver, lakásbiztosítás, lakáshitel, cégalapítás