Nemkutya

Belépés

hirdetés

What is...?

hozzászólás· 218 megtekintés · 4 pont

hirdetés

magyar, nyelv, számítógép, computer

Ezeket se hagyd ki!

 • Akkor is szeretni fogsz, ha leborotválom? :)

  Akkor is szeretni fogsz, ha leborotválom? :)

  31,063 megtekintés

 • Küklopsz és a randizás

  Küklopsz és a randizás

  36,175 megtekintés

 • Így néz ki a kutyám, miközben a barátnőm... :P...

  Így néz ki a kutyám, miközben a barátnőm... :P...

  11,860 megtekintés

 • Mikor mondok egy viccet és senkinek sem esik le

  Mikor mondok egy viccet és senkinek sem esik le

  13,330 megtekintés

 • Mikor két Ahri találkozik... :P

  Mikor két Ahri találkozik... :P

  46,981 megtekintés

 • A tényekkel nem lehet vitatkozni! :D

  A tényekkel nem lehet vitatkozni! :D

  13,807 megtekintés

 • Mindenki hülye errefele?! :)

  Mindenki hülye errefele?! :)

  17,572 megtekintés

 • Íme az exem, míg egy nálam jobbra vár...

  Íme az exem, míg egy nálam jobbra vár...

  5,204 megtekintés

 • Lábnap után egy nappal

  Lábnap után egy nappal

  14,371 megtekintés

 • Én nem hiszek a fizikában... :O :D

  Én nem hiszek a fizikában... :O :D

  36,999 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Kalapárus

  Megy a kalapárus az erdőben, elfárad, leül egy fa alá pihenni. Elalszik, és mikor felébred, látja az összes kalap eltűnt. Nézi, hova tűnhettek, felnéz a fára, tele van majommal. Minden majom fején egy kalap. Gondolkodik hogy szerezze vissza a kalapokat. Leveszi a kalapját, erre minden majom leveszi a kalapot a fejéről. Megvakarja a fejét, minden majom megvakarja a fejét, ledobja a kalapját a földre, erre minden majom ledobja a kalapját a földre. 30 évvel később, a kalapárus unokája szintén kalapárus lett. Egyszer ment egy erdőn át, amikor nagyon elfáradt, leült egy fa tövébe, elaludt. Mikor felébredt, látja minden kalap eltűnt. Felnéz a fára, tele majommal, mindegyik majom fején egy kalap, eszébe jutott mit mesélt a nagyapja. Leveszi a kalapját, erre minden majom leveszi a kalapját, megvakarja a fejét, erre minden majom megvakarja a fejét. Ledobja a kalapot a földre, egyik majom sem dobja le. Lemászik a majom aki a legalacsonyabb ágon volt, odamegy a kalapárushoz, és jól kiröhögi:. - Mit gondolsz, csak neked van nagyapád?

 • Postás

  Egy hétfő reggel a postás éppen szokásos körútját rója, amikor látja, hogy Kovács jön ki a kukához egy láda üres üveggel a kezében. - Csak nem házibuli volt nálatok a hétvégén? - kérdezi a postás. - De, még szombat este volt a buli, de csak most kezdek magamhoz térni. Vagy 15 pár volt nálunk, és egy kicsit bevadultunk. Elég sok pia fogyott, aztán "Ki vagyok én?"-t játszottunk. - mondja Kovács. - Azt meg hogy kell? - Minden pasi bevonul egy szobába, és egyenként jönnek ki, felül álcázva, alul semmiben. A lányok pedig kitaláják, ki kicsoda. - Hű, de kár, hogy nem voltam itt! - kiált fel a postás. - Talán jobb is, mert legalább ötször hangzott el a neved!

 • Tanárok

  Az oktatási miniszter elmegy a borbélyhoz. Mikor belép, a borbély felkiált: - Jó napot kívánok, drága miniszter úr!!! Milyen frizurát parancsol? - Hát maga ismer engem? - Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem fodrásznak. Kész a frizura, a miniszter megy haza taxival, ahogy beszáll, a taxis így szól hozzá: - Jó napot kívánok, drága miniszter úr! Hová lesz a fuvar? - Hát maga is ismer engem? - Persze miniszter úr, tudja, én azelőtt tanár voltam, de kevés volt a fizetés, nem tudtam eltartani a családot, így hát elszegődtem taxisnak. Hazaérnek, kiszáll a taxiból, odamegy hozzá egy rongyos koldus: - Jajj, aranyos drága miniszter úr! Adjon egy pár forintot, otthon éhen hal az asszony, meg a gyerekek. - Ember, csak azt ne mondja, hogy maga is tanár volt! - Jajj, dehogy, drága miniszter úr! Én még mindig az vagyok, csak lyukasórám van.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com

forex, biztosítás, utazás, kölcsön, bank, hitel, mobil, laptop, notebook, tárhely, lakás, ingatlan, gyorskölcsön, ügyvéd, vps, szerver, lakásbiztosítás, lakáshitel, cégalapítás