Nemkutya

Belépés

hirdetés

hirdetés

hozzászólás· 505 megtekintés · 4 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • Nagyon találó képregény: Az életem néhány képkocká...

  Nagyon találó képregény: Az életem néhány képkocká...

  6,870 megtekintés

 • A magyar nyelv gyönyörei

  A magyar nyelv gyönyörei

  59,757 megtekintés

 • Steampunk Disney hercegnők

  Steampunk Disney hercegnők

  21,951 megtekintés

 • Cosplay: Valaki jól csinálja, valaki…hát, kevésbé ...

  Cosplay: Valaki jól csinálja, valaki…hát, kevésbé ...

  79,371 megtekintés

 • Az oroszok viselkedésére nincs magyarázat! :D

  Az oroszok viselkedésére nincs magyarázat! :D

  11,895 megtekintés

 • Ha egy nő megkíván valamit...

  Ha egy nő megkíván valamit...

  24,661 megtekintés

 • Tudatnunk kell az emberekkel, hogy létezünk!

  Tudatnunk kell az emberekkel, hogy létezünk!

  50,720 megtekintés

 • Cowboy Henk furulyázik

  Cowboy Henk furulyázik

  11,269 megtekintés

 • Ilyen fejet vágsz, amikor beoltanak a neten

  Ilyen fejet vágsz, amikor beoltanak a neten

  18,349 megtekintés

 • Hétfők...

  Hétfők...

  5,431 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Tanfelügyelők

  Mórickáékhoz tanfelügyelők érkeznek oroszórára, és beülnek a leghátsó padba, Móricka mögé. Zajlik az óra. A tanár néni felír egy mondatot oroszul a táblára: - Na, gyerekek, ki tudja lefordítani? Néma csend, az osztály meg van illetődve, egyedül Móricka jelentkezik. A tanár néni gondolkozik: Móricka világéletében csont hülye volt az oroszhoz, de talán most, most megmenti az órát! Felszólítja: - Na, mit jelent a mondat? - Azt, hogy "Figyeld milyen jó segge van a tanárnőnek!" A tanárnő elvörösödik, dühösen rákiabál: - Nem elég, hogy buta vagy, még szemtelen is! Azonnal ülj le! Móricka leül, de közben hátraszól a tanfelügyelőknek: - Minek súgnak nekem, ha maguk sem tudnak oroszul?

 • Volánbusz és a Trabant

  A Mátra lábánál lerobban egy Volánbusz. Megáll mellette egy Trabant, a sofőr kiszól. - Nem megy? - Nem a fene enné meg, pedig a Kékesre kéne feljutnom. - Oda se neki! Kösse utánam, én is oda megyek! - Na ne szórakozzon velem! - Sose aggódjon, veszteni nem veszt semmit. Rá is akasztják a volánbuszt a Trabantra, az meg hatvannal feltép a Kékes parkolójába. A sofőr ámul, de nem bírja megállni. - Hát, szó se róla, felhúzott, de azért igencsak füstölt menet közben. A trabantos rémülten néz be a kocsijába: - Az istenit, már megint behúzott kézifékkel jöttem fel!

 • Mentőszolgálati történet

  Egy fickó tavasszal úgy gondolta, itt az ideje, hogy megkezdje a motoros idényt. Betolta a motorját a teraszról a nappaliba, ahol néhány ronggyal és benzinnel elkezdte tisztítani. Amikor befejezte ráült és úgy döntött, hogy egy kicsit megtúráztatja. Szerencsétlenségére a motor sebességben volt és elindult vele a teraszra az üvegajtón keresztül. A felesége kirohant a konyhából a csörömpölésre és megtalálta őt összevágva a teraszon. Azonnal hívta a mentőket. Még ezen a délutánon hazaengedték az összevarrt férfit. Asszonya puha ágyba fektette, majd nekiállt a takarításnak. Szépen rendbe rakta a nappalit, majd a maradék benzint lezúdította a vécén. Nem sokkal ezután a férj felkelt, rágyújtott és kiment, hogy könnyítsen magán. Leült és bedobta a cigarettát a vécébe, amely azonnal felrobbant, mert a gondos feleség nem öblítette le a benzint. A robbanás kirepítette a férfit az ajtón. A feleség meghallotta a robbanást és férje rémült sikolyát. Berohant a fürdőbe és ismét megtalálta férjét, most letolt nadrággal és szétégett hátsóval. A gyakorlott asszony ismét hívta a mentőket. Ugyanaz a két mentős jött megint, s miután felfektették a férjet a hordágyra, az egyikük megkérte a feleséget, mesélje el, hogy most mi történt. Mikor meghallotta a történetet, olyan röhögőgörcs fogta el, hogy leejtette a hordágyat így a fickó két csontját is eltörte.

Copyright © 2010-2018 Nemkutya.com