Nemkutya

Belépés

hozzászólás· 162 megtekintés · 1 pont

hirdetés

Ezeket se hagyd ki!

 • És még ízlett is neki, azt mondta... :D

  És még ízlett is neki, azt mondta... :D

  5,215 megtekintés

 • Miééért?! Most végre kialszom magam...

  Miééért?! Most végre kialszom magam...

  17,692 megtekintés

 • "Ki fekszik az ágyacskámban?" - 19 kutya, akiket r...

  13,271 megtekintés

 • Ebből nincs kiút: Láttam egy olyan csajt, mint te....

  Ebből nincs kiút: Láttam egy olyan csajt, mint te....

  28,330 megtekintés

 • Nem az a baj, hogy mindenki így kezdi, hanem...

  Nem az a baj, hogy mindenki így kezdi, hanem...

  4,611 megtekintés

 • Amikor a haverjaid idióták

  Amikor a haverjaid idióták

  22,871 megtekintés

 • Ezen totál kikészültem!!!44!!!!!!!!4!!! :D :D

  Ezen totál kikészültem!!!44!!!!!!!!4!!! :D :D

  26,086 megtekintés

 • Az összes férfi azt képzeli...

  Az összes férfi azt képzeli...

  7,313 megtekintés

 • Áááh, erre tuti nem számítottál!!! :P

  Áááh, erre tuti nem számítottál!!! :P

  27,022 megtekintés

 • Biztos kezekben a számítógépem

  Biztos kezekben a számítógépem

  9,155 megtekintésSzólj hozzá a videóhoz!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Bugyiban fára mászni

  Katika egy nap hazajön az iskolából, és van nála egy ezres. - Hát ez honnan van, Kati? - kérdezi az anyukája. - A fiúk azt mondták, ha felmászom a fára, kapok egy ezrest. - Ugyan, Kati, csak a bugyidat akarják látni! Hát másnap ugyanez lejátszódik egy ötezressel is, majd mikor Kati egy tízezressel jön haza, és anyja megint megdorgálja, Katika így szól: - De mama, ma túljártam az eszükön: nem vettem bugyit!

 • Részeg székely

  Az öreg székely kegyetlenül be van nyomva, mint a rajzszög, s a kocsmából hazafelé baktat a szekéren bóbiskolva. Ezt meglátja a rendőr, s megállítja a fogatot. - Bátyám, maga olyan részeg, hogy majd lefordul a kocsiról, szerencsétlen ló meg csak megy a feje után, még baleset lesz belőle. Az öreg székely csak mordul rá egyet! A rendőr intézkedés gyanánt a következőket mondja: - Bátyám, látva a jelenleg állapotát, mit szólna ahhoz, ha most elvenném a lovát? A székely meghúzza a vállát, s közli: - Mit szólhatnék? Rendőr vejem még úgysem volt!

 • Fizika érettségi

  Fizika érettségi: - Tanár: Foglaljon helyet. Mondjuk, hogy maga utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz? - Diák: Lehúzom az ablakot. - Tanár: Nagyon jó. A vonat 130 km/h sebességgel halad É-ÉK irányban. Odakint 25 km/h DK-i szél fúj. A lehúzott ablakon egy 250 mm * 900 mm-es rés van, ezen áramlik be a levegő. A fülke térfogata 6,3 köbméter. Mennyi idő alatt cserélődik ki a fülkében teljesen a levegő? A diák hozzá sem tud szólni, úgyhogy kivágják. Odakint elmeséli a többieknek, hogy mi történt bent. Bemegy a következő delikvens: - Tanár: Foglaljon helyet. Utazik a vonaton, és nagyon melege van. Mit tesz? - Diák: Leveszem a pulóverem. - Tanár: De nagyon meleg van. Mit tesz? - Diák: Leveszem az ingem is. - Tanár: Ne őrjítsen meg, 38 fok van és 85%-os a páratartalom! - Diák: Akkor leveszem a gatyámat is. - Tanár: De hát nem látja, hogy a fülke teljesen tele van buzikkal? - Diák: Nem bánom, de ha egy vagonnyi buzi megerőszakol, AKKOR SEM NYITOM KI AZ ABLAKOT!!!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com

forex, biztosítás, utazás, kölcsön, bank, hitel, mobil, laptop, notebook, tárhely, lakás, ingatlan, gyorskölcsön, ügyvéd, vps, szerver, lakásbiztosítás, lakáshitel, cégalapítás