Nemkutya

Belépés

hirdetés

Napraforgomag...

hozzászólás· 98 megtekintés · 0 pont

hirdetés

napraforgo, mogyi, csajok, mag,

Ezeket se hagyd ki!

 • Tippek a boldog párkapcsolathoz! ;)

  Tippek a boldog párkapcsolathoz! ;)

  4,920 megtekintés

 • Ezért áll mindenkinek olyan furán a szeme! :P

  Ezért áll mindenkinek olyan furán a szeme! :P

  72,922 megtekintés

 • Minden munkahelyen van egy ilyen ember...

  Minden munkahelyen van egy ilyen ember...

  61,750 megtekintés

 • Napi fárasztó szóvicc: Dobj egy sárgát!

  Napi fárasztó szóvicc: Dobj egy sárgát!

  10,236 megtekintés

 • A dínók kihalásának lehetséges oka

  A dínók kihalásának lehetséges oka

  6,982 megtekintés

 • Leülök egy fél órára és egyből ezt kapom... :/...

  Leülök egy fél órára és egyből ezt kapom... :/...

  18,351 megtekintés

 • A keserű igazság... :/

  A keserű igazság... :/

  10,745 megtekintés

 • Dicsák Gázsi, színásfím :D

  Dicsák Gázsi, színásfím :D

  9,347 megtekintés

 • 5 perce nézem, de még most sem érdekel, milyen idő...

  5 perce nézem, de még most sem érdekel, milyen idő...

  54,516 megtekintés

 • Így néz ki egy törölköző kicsavarása az űrben! :O...

  Így néz ki egy törölköző kicsavarása az űrben! :O...

  9,434 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Székrekedés

  A kórházban egy beteg székrekedéssel küszködik. Az orvos végül hashajtó alkalmazása mellett dönt, szegény beteg kap is egy hatalmas adagot. Hamarosan rá is jön a hasmenés, de már nem jut el a WC-ig. Zavarában végül úgy dönt, megszabadul a "bizonyítéktól". Becsomagolja egy lepedőbe, és kidobja a nyitott ablakon, egyenesen egy részeg fejére. A kórház portása nagy kiabálásra figyel fel, kirohan, és azt látja, hogy a részeg harciasan dülöngél a járda közepén, nyakában a kétes tisztaságú lepedővel. - Hát magával meg mi történt? - kérdi tőle. - Megtámadott egy szellem, de én a szart is kivertem belőle!

 • Fizikai baleset

  Móricka sir a lépcsőnél, odamegy egy tanár és megkérdezi tőle. - Miért sírsz, Móricka? - Mert a fizika tanárunk leesett a lépcsőn. - És ez téged ennyire meghatott? - teszi fel az újabb kérdést a tanár. - Nem. Azért sírok, mert mindenki látta, amikor leesett, csak én nem.

 • Iskolai dolgozatok gyöngyszemei, avagy aranyköpése...

  - Mit tartalmazott a jobbágyrendelet? A jobbágyokat robotokra kell cserélni. - Ki volt Hammurapi? Egy 2 méteres kőszobor. - A mórok fedezték fel a mór stílust…. Leginkább a spanyoloknál terjedt el, akik kiirtották a mórokat. A stílus maradhatott. - IV. Béla idején járásokra oszlott az ország , a legismertebb járás a tatárjárás volt. - Spanyolország legnagyobb hegyei a Piramisok. - Ádám evett a tiltott fa gyümölcséből, ezért büntetésül feleségül kellett vennie Évát. - Egyiptom őslakói a múmiák. - A farkas felfalta Piroskát, de belebetegedett, mert Piroska romlott volt. - István királyt a pápa felkente a trónra. - A harangvirág a bimbambuszok családjába tartozik. - Többféle kerek számot ismerünk, de a legkerekebb szám a nulla. - Az emberiség nem győz hálát adni Edisonnak, akinek lángelméjéből kipattant a villamos, amely szikrájával hajtja a kocsit és benne az utast. - A modern lakásokban távfűtésű gladiátorokkal fűtenek. - A görög regék szerint minden hajóst elbűvölt a szirének szirénázása. - Az volt a szép, amikor az éhenhalt sereg kitakarodott az országból. - II. József, a vaskalapos király, Mária és Terézia fia volt. - A görög ábécé kezdete, alfa, béta, céda. - Zrínyit a bécsi kamara által felbérelt vadkan ölte meg. - Az őserdő olyan terület, ahová emberi kéz még nem tette be a lábát. - A hajó jéghegynek ütközött és elsüllyedt a Duna közepén. Innen gyalog folytatták útjukat. - IV. Béla a tatárjárás után a kihalt nép pótlásáról személyesen gondoskodott. - Mikor II. Endre a Szentföldről hazatért, országát és feleségét fenekestül feldúlva találta. - A Hunyadi László olyan ballada, amelyben a főhőst feldolgozzák. - Rákóczi Ferenc úgy halt meg, hogy belefulladt a Rodostóba. - Arany János velszi bárdokkal sújtott le a Habsburg-házra. - Pongrácz István magyar vezér női ideálja Britney Spears. - A lovag a földesúr edzett változata. - Lilla férjes asszony volt, és fogalma sem volt róla, hogy Csokonai valamilyen érzelmet táplál iránta. Egyébként is, őt Vajda Juliannának hívták, honnan tudta volna, hogy neki írta a Lilla-verseket? - Petőfi egy szegény cselédlány és a magyar nép fia. - Petőfi úgy rohant a csatába, hogy jobb kezében a vers, bal kezében pedig a kard volt. - Kölcsey 1815 januárjától 1816 tavaszáig nem írt verset. Ebből az időszakból 3 verse maradt ránk. - A hős holtan esett össze. Ezt később nagyon sajnálta, de akkor már nem volt mit tenni. - A víz oxigénből és folyadékból áll. - A szomorú elhanyagolt sírok mellett élettel teli sírhalmokat is találhatunk. - A mocsári vész 1526-ban volt - A Szent Jobb István király bal keze. - Janus Pannonius 15 éves korában elterjedt Európában. - Szemünk közepén van egy nyílás, amely mindenkinek fekete, mivel fejünk belül üres sötét.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com

forex, biztosítás, utazás, kölcsön, bank, hitel, mobil, laptop, notebook, tárhely, lakás, ingatlan, gyorskölcsön, ügyvéd, vps, szerver, lakásbiztosítás, lakáshitel, cégalapítás