Nemkutya

Belépés

hozzászólás· 210 megtekintés · -1 pont

hirdetés

Ezeket se hagyd ki!

 • Napi borzalmas szóvicc

  Napi borzalmas szóvicc

  33,734 megtekintés

 • Pontosan ilyen egy igazi férfi, skacok! :P

  Pontosan ilyen egy igazi férfi, skacok! :P

  7,510 megtekintés

 • Mikor a doki csak annyit képes mondani, hogy az id...

  Mikor a doki csak annyit képes mondani, hogy az id...

  14,888 megtekintés

 • Ébredj rá!

  Ébredj rá!

  4,192 megtekintés

 • Majd én megmentelek, hercegnőm! :D

  Majd én megmentelek, hercegnőm! :D

  65,324 megtekintés

 • Móricka bulizni megy

  Móricka bulizni megy

  7,632 megtekintés

 • Ha sokat rázod, fehér és ragacsos levet lő ki... ;...

  Ha sokat rázod, fehér és ragacsos levet lő ki... ;...

  10,427 megtekintés

 • A macskák kib@szott furcsa teremtmények

  A macskák kib@szott furcsa teremtmények

  49,416 megtekintés

 • A radarnak igaza volt

  A radarnak igaza volt

  8,792 megtekintés

 • Amikor meg vagy fázva

  Amikor meg vagy fázva

  16,344 megtekintésSzólj hozzá a videóhoz!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Földrészek

  Egy férfi horgászik és kifogja az aranyhalat. Megszólal az aranyhal: - Ha visszadobsz, teljesítem a kívánságodat. Visszadobja. - Na mi a kívánságod? - Tudod, vannak ezek a földrészek. Afrikát át kéne rakni Ausztrália helyére, Európát oda, ahol most Amerika van, az Antarktiszt meg... - Állj, állj, ez nagyon bonyolult, ezt nem tudom megcsinálni! Nem kívánnál valami mást? - Rendben, akkor szeretném megérteni a nők gondolkodásmódját! Az aranyhal gondolkozik, gondolkozik, majd megszólal: - Na figyelj... hogy is volt ez azokkal a földrészekkel?

 • Egy pár kesztyű

  Egy férfi bemegy a boltba, és így szól az eladó hölgyhöz: - Egy pár kesztyűt szeretnék a feleségemnek venni, de sajnos nem tudom a méretét. - Semmi probléma - mondja az eladó. - Fogja meg a kezem, és mondja meg, kisebb, vagy nagyobb a felesége keze! A férfi megfogja, majd örömmel így szól: - Ó, éppen ekkora! Az eladó odaadja neki a kesztyűket, majd megkérdi: - Még valamit? - Nos, most hogy mondja, vennék neki egy melltartót és egy bugyit is!

 • Amerikai KRESZ

  Az alábbi válaszok mindegyike az amerikai KRESZ vizsgákon hangzott el: - Kérdés: Ha egy vak ember megy át az úton, elsőbbséget ad neki? - Válasz: Minek? Úgysem látja a rendszámomat. - Kérdés: Egy egyenrangú kereszteződésben, ha mind a négy irányból egy-egy autó érkezik, kinek van elsőbbsége? - Válasz: Annak a kisteherautónak, amelynek a műszerfalán egy puska van, és az autó hátuljára egy matrica látható ezzel a felirattal: "Nem az autóbalesetek ölik meg az embereket. Én." - Kérdés: Ha ködben autózik, mit használ? - Válasz: Kölcsönautót. - Kérdés: Milyen problémával kell szembenéznie, ha ittas vezetés miatt letartóztatják? - Válasz: Legközelebb gyorsabban kell hajtanom. - Kérdés: Milyen életmódváltozással jár, ha elveszik a jogosítványát? - Válasz: Jogosítvány nélkül kell vezetnem. - Kérdés: Hogyan tud leküzdeni egy kemény forgalmi dugót? - Válasz: Töltött fegyvert hordok magammal. - Kérdés: Milyen fontos dolgot kell végrehajtani ha Önt előzik, vagy ha Ön előz? - Válasz: Ha jól néz ki a másik vezető, akkor integetek neki. - Kérdés: Mi a különbség egy piros és egy sárga lámpajelzés között? - Válasz: A szín.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com