Nemkutya

Belépés

hozzászólás· 216 megtekintés · -2 pont

hirdetés

Ezeket se hagyd ki!

 • Felbecsűlhetetlen érzés

  Felbecsűlhetetlen érzés

  4,836 megtekintés

 • Mivan tesó? Csak nem beleestél?! :D

  Mivan tesó? Csak nem beleestél?! :D

  7,101 megtekintés

 • Tündéri fotók: Kutyusok kiskorukban és most :)

  Tündéri fotók: Kutyusok kiskorukban és most :)

  32,575 megtekintés

 • Két Rendőr beszélget

  Két Rendőr beszélget

  44,610 megtekintés

 • Kérjük, mindenki írja rá a nevét és a reakció...

  Kérjük, mindenki írja rá a nevét és a reakció...

  7,688 megtekintés

 • Napi elgondolkodtató: A büszkeség erőssé tesz, de ...

  Napi elgondolkodtató: A büszkeség erőssé tesz, de ...

  9,443 megtekintés

 • 13 éves

  13 éves "kislányok" akkor és most

  20,633 megtekintés

 • Amikor megkínálnak chipsből

  Amikor megkínálnak chipsből

  28,889 megtekintés

 • Vizsgaidősuck

  Vizsgaidősuck

  10,780 megtekintés

 • Így viseld gondját egy szomorú embernek: 10 egysze...

  Így viseld gondját egy szomorú embernek: 10 egysze...

  57,549 megtekintésSzólj hozzá a videóhoz!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Sir Arthur Conan Doyle

  Sherlock Holmes szülőatyja, Sir Arthur Conan Doyle egyszer Franciaországban töltötte nyári szabadságát. Amikor hazafelé utazott, Párizsban beszállt egy bérkocsiba. - Hová vihetem, Mr. Doyle? - kérdezte a kocsis. - Találkoztunk már valamikor, hogy tudja a nevem? - kérdezte a meghökkent író. - Nem, uram még sosem. Viszont olvastam az újságban, hogy Marseillesben töltötte a szabadságát, és hát ez az a hely, ahol a Marseillesből érkezők szoktak kocsit fogni. A napbarnított bőre azt sugallta, hogy éppen vakációról tér haza. A ruhája alapján egyből látni Önön, hogy angol és nem francia. Ezeket a részinformációkat összerakva végül arra a következtetésre jutottam, hogy Ön csakis Sir Arthur Conan Doyle lehet. - Ez fantasztikus. Ön olyan vaslogikával rendelkezik, mint az általam kitalált Sherlock Holmes! - lelkendezett az író. - Ugyan, ez azért túlzás - szerénykedett a taxis. - Az is sokat segített, hogy az egyik bőröndjén ott volt a neve.

 • Szemüveges tanárnő

  A rövidlátó, szemüveges tanárnő kezdi elveszíteni a türelmét. - Te, ott hátul. Mikor volt az Aranybulla? - Tudom is én... - Mikor volt a tatárjárás? - Tudja a fene. - De hiszen ezt a múlt órán tanultuk. Mit csináltál tegnap este? - A kocsmában voltam. Megittunk pár üveg sört a haverokkal. - És... és ezt csak így kijelented? Hogyan akarsz átmenni a vizsgán? - Sehogy. Én a vízvezetékszerelő vagyok, és a fűtőtestet jöttem megjavítani.

 • Házastársi beszélgetés

  Megtörtént házastársi beszélgetés: Férfi: "Rendelek magamnak egy pizzát. Kérsz te is valamit?" Nő: "Nem." Férfi: "OK." Nő: "... vagy mégis..." Férfi: "Na mi legyen akkor?" Nő: "Nem tudom." Férfi: "Nem tudod, hogy akarsz-e valamit enni?" Nő: "Nem." Férfi: "Éhes vagy?" Nő: "Nem tudom, talán igen." Férfi: "Mit értesz azalatt, hogy talán?" Nő: "Azt, hogy nem vagyok biztos benne." Férfi: "Ha én éhes vagyok, akkor észre szoktam venni." Nő: "Talán később éhes leszek." Férfi: "Ok, akkor rendelek neked is egy pizzát." Nő: "És ha késöbb mégse leszek éhes?" Férfi: "Akkor otthagyod." Nő: "Az pocsékolás." Férfi: "Akkor becsomagoltatod és megeszed holnap." Nő: "És ha holnap nincs kedvem pizzát enni?" Férfi: "Pizzát mindig lehet enni." Nő: "De nem nekem." Férfi: "Akkor keress valami mást." Nő: "De most nem akarok mást." Férfi: "OK, akkor mégis egy pizzát kérsz." Nő: "Nem." Férfi: "Akkor nem kérsz semmit." Nő: "De." Férfi: "Megőrjítessz!" Nő: "Miért nem rendelsz magadnak addig is valamit...?" Férfi: "Ahogy gondolod..." Nő: "Rendelj magadnak egy sonkás pizzát!" Férfi: "De én nem szeretem a sonkát." Nő: "Én viszont igen." Férfi: "Azt hittem, hogy MAGAMNAK rendelek..." Nő: "Persze, hogy magadnak rendelsz." Férfi: "Akkor minek rendeljek sonkát?" Nő: "Ha esetleg megéheznék akkor ehetnék belőle." Férfi: "És?" Nő: "Azt hiszed, hogy megeszek valamit amit nem szeretek?" Férfi: "Hogy-hogy TE megeszel valamit?" Nő: "Miért ne?" Férfi: "Egy pillanat... tehát én rendelek magamnak valamit, azért, hogy te ehess valamit ha esetleg később megéheznél?" Nő: "Pontosan." Férfi: "És akkor mit eszek én?" Nő: "Az is lehet, hogy nem leszek éhes..." Megjegyzés: A legfelsobb Bíróság felmentette a férfit a gyilkosság vádja alól és a vádat önvédelemre változtatta meg.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com