Nemkutya

Belépés

hozzászólás· 720 megtekintés · 0 pont

hirdetés

Ezeket se hagyd ki!

 • Gépezés közben gyakran előfordul... :/

  Gépezés közben gyakran előfordul... :/

  23,762 megtekintés

 • Johnny Depp tud valamit

  Johnny Depp tud valamit

  6,280 megtekintés

 • Chuck Norris egyszer egy anakondával birkózott nég...

  Chuck Norris egyszer egy anakondával birkózott nég...

  14,052 megtekintés

 • Amikor vissza próbálok emlékezni egy elfelejtett j...

  Amikor vissza próbálok emlékezni egy elfelejtett j...

  19,748 megtekintés

 • Ilyen az, ha Kultúrember fúr a lépcsőházban

  Ilyen az, ha Kultúrember fúr a lépcsőházban

  18,435 megtekintés

 • A művészet és én

  A művészet és én

  9,788 megtekintés

 • Okos vágódeszka! Ezen besírsz! :D

  Okos vágódeszka! Ezen besírsz! :D

  19,478 megtekintés

 • Ha egy nő azt mondja... [Jó tanács pasiknak]

  Ha egy nő azt mondja... [Jó tanács pasiknak]

  5,920 megtekintés

 • Mit penget az ügyvéd, Carl?

  Mit penget az ügyvéd, Carl?

  37,085 megtekintés

 • Mai programom

  Mai programom

  4,452 megtekintésSzólj hozzá a videóhoz!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • A rendőr és a kisfiú

  A rendőrhöz odamegy egy kisfiú és megkérdezi tőle, hogy hány óra. A rendőr azt mondja: - Fél tizenkettő. - Akkor 12-kor kinyalhatja a seggem. A gyerek elszalad, a rendőr utána. A következő utcasarkon találkozik a kollégájával. - Hová rohansz? – kérdezi. ... - Képzeld az a gyerek azt mondta, hogy 12-kor kinyalhatom a seggét. A másik ránéz az órájára és azt mondja: - Akkor hová sietsz annyira, még van huszonöt perced.

 • Szörnyű halál

  Két barát beszélget a kocsmában. Azt mondja az egyik: - Hallottad, hogy Mike meghalt tegnap? - Nem, mi történt vele? - Tegnap épp a házunk előtt autózott, amikor nem vett észre egy út szélén parkoló autót. Nekiment, kirepült a szélvédőn és a csukott ablakon keresztül pont a mi hálószobánkba repült be. Fejjel törte be az ablakot. - Úristen, micsoda halál... - Nem, ezt simán túlélte. Odakúszott a hálószoba-szekrényünkhöz, és megpróbált a kilincsbe kapaszkodva talpra állni. Azonban a szekrény felborult, éppen szegény Mike-ra. - Micsoda kegyetlen vég... - Nem, ezt is túlélte. Kimászott alóla, és kikúszott az ajtón. A lépcsőkorlát mellett megint megpróbált felállni, de a korlát nem bírta a súlyát, és Mike lezuhant a földszintre, a korlát darabjai meg a fejére. - Ezt már biztos nem élte túl... - Dehogynem! Kimászott a konyhába, ahol a tűzhely mellett próbált talpra állni, de lerántotta a fazekat, és a forró víz mind az arcába borult. - A szerencsétlen... - Dehogy, ezt is túlélte. Elkúszott a telefonig, hogy a mentőket hívja. Azonban ahogy felvette a telefont, hanyatt esett, kirántotta a készüléket a falból, a konnektor kiszakadt, és mivel Mike vizes volt, megrázta az áram. - Micsoda szörnyű halál! - Dehogy, ezt is túlélte. - Akkor hogyan halt meg? - Lelőttem. - Lelőtted? Miért? - Bakker, ha így folytatja, az egész házat tönkreteszi!

 • Szondáztatás

  A rendőr megállítja a cikkcakkban közlekedő autóst. - Legyen szíves, fújjon bele a szondába! - szólítja fel. - Jaj, drága biztos úr, az nem fog menni, ugyanis asztmás vagyok! - feleli az autós. - Akkor velem kell jönnie vérvételre! - erősködik a rendőr. - Sajnos az sem fog menni, mert vérzékeny vagyok! - szabadkozik ismét az autós. - Ez esetben szálljon ki, és menjen végig ezen a fehér vonalon! - Az nem fog menni, biztos úr, sajnos be vagyok rúgva, mint az állat!

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com