Nemkutya

Belépés

hirdetés

hirdetés

hozzászólás· 5,623 megtekintés · 21 pont

cicás gif, macskás gif, olvasás, könyvmoly, cica

Ezeket se hagyd ki!

 • Ennyi!

  Ennyi!

  21,618 megtekintés

 • Az internetes ismerkedés veszélyei

  Az internetes ismerkedés veszélyei

  11,644 megtekintés

 • Imádkozzatok ezért a T-rexért... :)

  Imádkozzatok ezért a T-rexért... :)

  4,870 megtekintés

 • A magyar nyelv gyönyörei

  A magyar nyelv gyönyörei

  59,757 megtekintés

 • Tessék tanulni a kacsáktól! ;)

  Tessék tanulni a kacsáktól! ;)

  18,668 megtekintés

 • Édes a bosszú

  Édes a bosszú

  7,065 megtekintés

 • MINDIG, mikor a barátnőm meg akar nézni egy filmet...

  MINDIG, mikor a barátnőm meg akar nézni egy filmet...

  12,366 megtekintés

 • Mi a helyzet azzal a helyes útépítővel? :P

  Mi a helyzet azzal a helyes útépítővel? :P

  29,325 megtekintés

 • A '90-es évek lányai

  A '90-es évek lányai

  27,874 megtekintés

 • A terhesség veszélyei :O

  A terhesség veszélyei :O

  28,811 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Másodpilóta

  Egy viharos éjszakán zajlott a következő rádióbeszélgetés a repülőtér irányítótornyában: Első hang a rádióból: - Torony, 3000 láb magasan vagyok a Heli-pad 1 felett! Egy másik hang a rádióból: - Torony, az lehetetlen! Én is 3000 lábon vagyok a Heli-pad 1 felett! Pár másodperc döbbent csend, az irányítótorony személyzete döbbenten várja a robbanást. Ekkor az első hang ismét: - Te hülye! Te az én másodpilótám vagy!

 • Móricka kedvenc állata

  A tanárnéni bejelenti, hogy holnap tanfelügyelő bácsi fog jönni és kérdezgetni fogja a gyerekeket. Tesznek is egy próbát: - Ferike, neked mi a kedvenc állatod? - A kutya - És miért a kutya a kedvenced? - Mert szép fehérek a fogai. - És miért szépek a fogai? - Mert Darlingot eszik. - Ügyes! - És neked Marcsika mi a kedvenc állatod? - A cica. - És miért a cica a kedvenc állatod? - Mert szép fényes a szőre. - És miért szép fényes a szőre? - Mert mindig kikefélem. - Ügyes! - És neked mi a kedvenc állatod Móricka? - A lepényhal. - És miért a lepényhal a kedvenced? - Mert szép lapos. - És miért szép lapos? - Mert megkúrta a bálna. - Enyje, Móricka találj ki valami mást! Másnap jön a tanfelügyelő bácsi, Mórickához érkezik. A tanárnő tiszta ideg. - És neked mi a kedvenc állatod Móricka? - A varangyosbéka. A tanárnő szívéről hatalmas kő esik le. - És miért a varangosbéka a kedvenc állatod? - Mert szép nagy gülü szemei vannak. - És miért vannak szép nagy gülü szemei? - Mert látta, hogy a bálna megkúrta a lepényhalat.

 • Találós kérdések

  A professzor elmegy az elmegyógyintézetbe, hogy a fogyatékosokat "tanulmányozza". A folyosón találkozik az egyikkel és így szól hozzá: - Figyelj csak, mondjunk egymásnak találós kérdéseket. Ha te nem találod ki akkor adsz egy százast, de ha én nem találom ki akkor adok egy ezrest. - Jójóóóó. Mondjaaaaaad. - Mi az, négy kereke van, utazásra használják, és autónak hívják? - Neem tudooooom, itt eeeegy száááázaaaaaaaaas. - Mi az, sínen jár, sokan elférnek rajta és vonatnak hívják? - Neeeeem tudooom, itt egggy száááázasss. - Na akkor most mondj te. - Miiiaaaz, haaa feldoooobom piroooos, ha leesiiik kéééék és csipoooog? - Hű... mi a fene lehet ez? ... nem tudom ... itt egy ezres. De mégis mi volt ez? - Neeem tuuuddooom ittt eggy száááázaaaas!

Copyright © 2010-2018 Nemkutya.com