Nemkutya

Belépés
Én is olvasni akarom!

hirdetés

hozzászólás· 2,327 megtekintés · 21 pont

cicás gif, macskás gif, olvasás, könyvmoly, cica

Ezeket se hagyd ki!

 • Dinoszaurusz támadás: Múlt és jelen

  Dinoszaurusz támadás: Múlt és jelen

  6,071 megtekintés

 • Trükkös hittérítők :)

  Trükkös hittérítők :)

  18,941 megtekintés

 • Mikor már régóta nincs párkapcsolatod...

  Mikor már régóta nincs párkapcsolatod...

  14,449 megtekintés

 • Superman újabb rémálma

  Superman újabb rémálma

  5,283 megtekintés

 • 7 bizonyíték, hogy az ember sosem elégedett azzal,...

  7 bizonyíték, hogy az ember sosem elégedett azzal,...

  4,588 megtekintés

 • Így látjuk a fürdőszobát - Fiúk vs. Lányok

  Így látjuk a fürdőszobát - Fiúk vs. Lányok

  15,922 megtekintés

 • Ez sokkolt így kora reggel :D

  Ez sokkolt így kora reggel :D

  8,540 megtekintés

 • Cosplay: Valaki jól csinálja, valaki…hát, kevésbé ...

  Cosplay: Valaki jól csinálja, valaki…hát, kevésbé ...

  73,481 megtekintés

 • És így született meg a számítógép!

  És így született meg a számítógép!

  8,030 megtekintés

 • Ennél rosszabb még sosem volt. :D

  Ennél rosszabb még sosem volt. :D

  4,777 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Kacsavadász

  Egy ügyvéd elmegy kacsára vadászni. Lő is egyet, de a kacsa beesik egy elkerített birtokra. A birtok tulajdonosa, egy öreg paraszt éppen ott kapálgat. - Uram, legyen szíves, adja már ide azt a kacsát! - kéri az ügyvéd. - Dehogy adom, az én földemre esett, tehát az enyém! - mondja az öreg. - Nana! Én egy ügyvéd vagyok, velem ne szórakozzon! Ha nem adja ide, akkor úgy beperelem, hogy mindenét elveszti! - fenyegetőzik az ügyvéd. - Várjon csak! Itt, vidéken a vitás ügyeket a "három rúgás törvénye" szerint rendezzük. Hajlandó alávetni magát? - Az mit jelent? - Én kezdem. Maga megfordul, én meg háromszor jó fenékbe rúgom. Ha bírja, akkor cserélünk, és maga jön. Annál az igazság, aki tovább bírja. Az ügyvéd végigméri az öreget, és azt gondolja: "Ezt a fazont kirúgom a világból is, ennél egyszerűbben úgysem tudnám elintézni a dolgot." Szóval, belemegy. Az öreg kezd. Nekiszalad, és egy akkorát rúg az ügyvédbe, hogy az beleremeg. A második rúgás akkorára sikerül, hogy az ügyvéd az orrával felszántja a földet. A harmadikra még a szeme is könnyes lesz. Leporolja magát, és odafordul az öreghez: - Na, forduljon meg, most én jövök! Az öreg megpödri a bajszát: - Jól van, feladom. Vigye a kacsáját!

 • Felvételi feladat

  Felvételizik három diák. Bemegy az első, akinek hatalmas protekciója van. Megkérdezi a bizottság: - Mikor fejeződött be a második világháború? - Hát talán a század közepe felé - mondja a felvételiző. - Zseniális, fel van véve! Bemegy a második jelentkező, akinek van egy kis protekciója. A kérdés ugyanaz: - Mikor fejeződött be a második világháború? - 1945. - Egy kicsit pontosabban esetleg? - Valamikor tavasz vége felé, tán májusban. - Rendben. Felvettük. Bemegy a harmadik jelentkező, akinek egyáltalán nincs protekciója. A kérdés ugyanaz: - Mikor fejeződött be a II. világháború? - Európában, 1945 május 6.-án lépett érvénybe a fegyverszünet, a japánok 1945 szeptemberében kapituláltak. - Hmmm. Hány embert vesztett a Szovjetúnió? - Huszonkétmillió-hétszázezer-százkettő. - Hmmm. Név szerint?

 • Fehér elefánt

  Az duci, idősödő írónő, elhatározza, hogy könyvet ír a dzsungel életéről. Afrikai útján megismerkedik egy idős úrral, aki évtizedek óta a dzsungelben él. Megkérdezi tőle, hogy ha ő most egy jóságos tündér lenne, mi lenne tőle a három leghőbb kívánsága. - Nincs nekem három, csak kettő van - feleli az öreg. - Mielőtt meghalnék, szeretnék látni egy szép meztelen nőt és egy fehér elefántot. - Hát az egyik kívánságát már teljesíteni is tudom - mondja az írónő. Bemegy az erdőbe, egy fa mögött levetkőzik, majd meztelenül előlép. - Nos, uram, mit szól hozzá? - Nahát, csodálatos... Köszönöm önnek. Most már csak egy szép meztelen nőt szeretnék látni.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com