Nemkutya

Belépés

hirdetés

Amikor egy magas ember ül előttem a moziban

hirdetés

hozzászólás· 3,826 megtekintés · 26 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • Felsírtam xDDDDDD

  Felsírtam xDDDDDD

  5,861 megtekintés

 • Itt az utolsó vacsorája, ahogy kérte! :D

  Itt az utolsó vacsorája, ahogy kérte! :D

  41,265 megtekintés

 • Most derült ki, hogy Pista bácsi...

  Most derült ki, hogy Pista bácsi...

  11,178 megtekintés

 • Gyere le onnan és játssz velem

  Gyere le onnan és játssz velem

  6,965 megtekintés

 • Awh, nyomd bele mindet, haver!! :P

  Awh, nyomd bele mindet, haver!! :P

  70,690 megtekintés

 • Mikor végre sikerül befejezni az egyetemet... HÁT ...

  Mikor végre sikerül befejezni az egyetemet... HÁT ...

  9,235 megtekintés

 • Egy vegyész fürdőszobája

  Egy vegyész fürdőszobája

  4,901 megtekintés

 • Óriásra nőtt kutyusok, akik még mindig azt hiszik ...

  Óriásra nőtt kutyusok, akik még mindig azt hiszik ...

  13,813 megtekintés

 • "Na, lássuk csak ki van még hátra..." - Kaszás

  8,569 megtekintés

 • Melanie, a mosómaci biciklizik :)

  Melanie, a mosómaci biciklizik :)

  12,587 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Disznó!

  Egy férfit becsületsértés miatt beperelt egy nő. A vád az volt, hogy a férfi disznónak nevezte a nőt. A bíró bűnösnek találta a férfit, és pénzbüntetésre ítélte. A férfi utána odament a bíróhoz és megkérdezte: - Bíró úr, ezek szerint akkor nem nevezhetem disznónak Mrs. Johnsont? - Nem, mert egyébként újra megbüntetem. - És egy disznót nevezhetek Mrs. Johnsonnak? - Igen, természetesen, ezért nem jár büntetés. A férfi ekkor szélesen mosolyogva odafordult a felpereshez és nyájasan azt mondta neki: - Viszontlátásra, Mrs. Johnson!

 • Szondáztatás

  A rendőr megállítja a cikkcakkban közlekedő autóst. - Legyen szíves, fújjon bele a szondába! - szólítja fel. - Jaj, drága biztos úr, az nem fog menni, ugyanis asztmás vagyok! - feleli az autós. - Akkor velem kell jönnie vérvételre! - erősködik a rendőr. - Sajnos az sem fog menni, mert vérzékeny vagyok! - szabadkozik ismét az autós. - Ez esetben szálljon ki, és menjen végig ezen a fehér vonalon! - Az nem fog menni, biztos úr, sajnos be vagyok rúgva, mint az állat!

 • Amerikai KRESZ

  Az alábbi válaszok mindegyike az amerikai KRESZ vizsgákon hangzott el: - Kérdés: Ha egy vak ember megy át az úton, elsőbbséget ad neki? - Válasz: Minek? Úgysem látja a rendszámomat. - Kérdés: Egy egyenrangú kereszteződésben, ha mind a négy irányból egy-egy autó érkezik, kinek van elsőbbsége? - Válasz: Annak a kisteherautónak, amelynek a műszerfalán egy puska van, és az autó hátuljára egy matrica látható ezzel a felirattal: "Nem az autóbalesetek ölik meg az embereket. Én." - Kérdés: Ha ködben autózik, mit használ? - Válasz: Kölcsönautót. - Kérdés: Milyen problémával kell szembenéznie, ha ittas vezetés miatt letartóztatják? - Válasz: Legközelebb gyorsabban kell hajtanom. - Kérdés: Milyen életmódváltozással jár, ha elveszik a jogosítványát? - Válasz: Jogosítvány nélkül kell vezetnem. - Kérdés: Hogyan tud leküzdeni egy kemény forgalmi dugót? - Válasz: Töltött fegyvert hordok magammal. - Kérdés: Milyen fontos dolgot kell végrehajtani ha Önt előzik, vagy ha Ön előz? - Válasz: Ha jól néz ki a másik vezető, akkor integetek neki. - Kérdés: Mi a különbség egy piros és egy sárga lámpajelzés között? - Válasz: A szín.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com