Nemkutya

Belépés

hirdetés

Ma egyest kaptam kémiából...

hirdetés

hozzászólás· 5,996 megtekintés · 25 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • Minden kocka álma

  Minden kocka álma

  13,176 megtekintés

 • Nagyi nélkül nem élném túl a telet :)

  Nagyi nélkül nem élném túl a telet :)

  9,557 megtekintés

 • Jó reggelt! :)

  Jó reggelt! :)

  8,367 megtekintés

 • A börtön - Cyanide & Happiness

  A börtön - Cyanide & Happiness

  77,323 megtekintés

 • Különböző dolgok elintézés gyerekkel és gyerek nél...

  Különböző dolgok elintézés gyerekkel és gyerek nél...

  19,368 megtekintés

 • Eközben valaki épp a Jumanjival játszik

  Eközben valaki épp a Jumanjival játszik

  13,905 megtekintés

 • Milyen legyen a profil képed?

  Milyen legyen a profil képed?

  8,060 megtekintés

 • Angry bird :)

  Angry bird :)

  21,286 megtekintés

 • Mikor reggel felébredek és rájövök, hogy k*rvára k...

  Mikor reggel felébredek és rájövök, hogy k*rvára k...

  29,374 megtekintés

 • Ezért NE mondd egy srácnak, hogy kicsi a micsodája...

  Ezért NE mondd egy srácnak, hogy kicsi a micsodája...

  76,368 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • A nagy pecás

  Egy férfi minden szombaton horgászni jár, az időjárástól függetlenül. Ha esik, ha fúj, ő minden szombaton hajnali 4-kor már a vízparton üldögél. Egyik nap azonban nagyon rosszul érzi magát, és mivel még jégeső is esik, meggondolja magát és visszamegy a házba. A felesége még alszik, így a sötét szobában levetkőzik és befekszik az asszny mellé. Odabújik hozzá, és a fülébe súgja: - Nagyon cudar idő van odakint! A felesége félálomban: - Most gondold el, és az idióta férjem még ilyenkor is pecázik!

 • Varnus Xavér és Döglégy Zolee a templomban

  Varnus Xavér és Döglégy Zolee bemennek egy templomba. Az ajtón beérve fogadást kötnek, hogy ki előtt fog a pap előbb keresztet vetni. Xavér leül az orgonához és elkezd rajta gyönyörűen játszani, míg Zolee leül a padok közé, felrakja a lábát, és elkezdi köpködni a szotyolát. Kis idő múlva Xavér ámulva látja, hogy a pap keresztet vet Zolee előtt. Mikor kimennek a templomból, megkérdi: - Ezt meg hogy csináltad? Én gyönyörűen játszottam az orgonán, te a lábadat lógattad és szotyiztál és mégis előtted vetett keresztet a pap. Mire Zolee: - Az úgy volt, hogy odajött hozzám a muksó és azt mondta: - Felállsz (felfelé mutat), összeszeded a szemeted (lefelé mutat), szólsz a haverodnak, hogy ne baszogassa az orgonát (balra mutat) és kitakarodtok a templomból (jobbra mutat).

 • Drága hotel

  Egy házaspár már 20 órája autózik. Mivel mindketten holtfáradtak, elhatározzák, alszanak pár órát, aztán folytatják az utazást. Bemennek az első hotelbe, kérnek egy szobát, majd négy óra letelte után mennek a recepcióhoz fizetni. A számla 350 dollárról szól, amit a férj kicsit soknak talál. Hívatja az igazgatót, és reklamál: - Miért ilyen drága a szoba, hiszen csak négy órát töltöttünk itt? - Tudja, ez a legolcsóbb szobánk. Szállodánk rendelkezik egy nagy úszómedencével, konferenciaközponttal, szaunával, így a szobák ára is ennek megfelelő. - De mi nem vettünk igénybe semmilyen szolgáltatást! - Az lehet, de a lehetőségük megvolt! A férfi még vitatkozik egy ideig, majd feladja, kiállít egy csekket. Az igazgató megnézi, majd felháborodva mondja: - De ez a csekk csak 100 dollárról szól! - Igen, 250 dollárt levontam azért, mert lefeküdhetett a feleségemmel . - De én nem feküdtem le a feleségével! - Az lehet, de a lehetősége megvolt rá...

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com