Nemkutya

Belépés

hirdetés

Na, ilyen egy bonyolult kapcsolat!

hirdetés

hozzászólás· 14,507 megtekintés · 24 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • Amikor elmegyek a haverokkal sörözni...és kajak!...

  Amikor elmegyek a haverokkal sörözni...és kajak!...

  7,246 megtekintés

 • A Tetris-Túlvilág

  A Tetris-Túlvilág

  36,221 megtekintés

 • Inkább gondolkozzon a cserén :DD

  Inkább gondolkozzon a cserén :DD

  7,459 megtekintés

 • Így szívasd a barátnőd!

  Így szívasd a barátnőd!

  23,886 megtekintés

 • Mik derülnek itt ki... :DD

  Mik derülnek itt ki... :DD

  8,322 megtekintés

 • Jaj de kis vicces vagy! Hatalmas duma! :D

  Jaj de kis vicces vagy! Hatalmas duma! :D

  12,872 megtekintés

 • Trükkös hittérítők :)

  Trükkös hittérítők :)

  18,951 megtekintés

 • Felbecsűlhetetlen érzés

  Felbecsűlhetetlen érzés

  5,508 megtekintés

 • Az elefánt tényleg soha nem felejt! Sírok... :D :D...

  Az elefánt tényleg soha nem felejt! Sírok... :D :D...

  31,562 megtekintés

 • Angry bird :)

  Angry bird :)

  21,965 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Látogatás

  Az anyós látogatóba megy a vejéhez. - Meddig marad anyuka? - kérdezi a veje. - Hát fiam, ameddig szívesen láttok. - Jaj, anyuka már a kávét se tetszik megvárni?

 • Takarítónő

  Kannibál törzset alkalmaz egy cég biztonsági embereknek. Tartanak tőle, hogy el-eltűnnek majd alkalmazottak, de a törzsfőnök megesküszik, hogy nem fognak megenni senkit a cégtől. Fél évig minden rendben is megy, de aztán eltűnik az egyik takarítónő. Miután a körzete koszos marad, keresni kezdik, de nem találják, így mivel úgy gondolják, hogy a kannibálok voltak, kirúgják őket. A törzsfőnök bosszúsan hordja le a többieket: - Nem megmondtam hogy a takarítónőket ne bántsátok? Itt olyan jó helyünk volt! Hat hónap alatt megettük a menedzsmentet, a kontrolling osztályt, és a marketingeseket is, senki észre sem vette a hiányukat! Erre ti megzabáltok valakit, aki tényleg dolgozik is itt valamit!

 • Börtön és munkahely

  Mi a különbség a börtön és a munkahely között? Ha jobban belegondolsz: A börtönben az időd nagy részét egy 2.5 x 3 méteres cellában töltöd. A munkahelyen időd nagy részét egy 2 x 2.5 méteres irodában töltöd. A börtönben naponta háromszor kapsz ételt. A munkahelyen egyszer ehetsz délben, akkor is neked kell fizetned érte. A börtönben enyhítik a büntetésedet, ha jól viselkedsz. A munkahelyen ha jól viselkedsz, még több munkát kapsz. A börtönben az őr nyitja, zárja az ajtót neked. A munkahelyen mindenféle kulcsokat meg kódkártyákat kell magaddal vinned, az ajtókat is nyithatod egyedül. A börtönben nézheted a tévét és játszhatsz másokkal. A munkahelyen megszidnak, ha tévét nézel vagy másokkal játszol. A börtönben saját WC-d van. A munkahelyen meg kell osztanod másokkal. A börtönben meglátogathat a családod és az ismerőseid. A munkahelyen rosszallva néznek rád, ha a családdal vagy ismerőseiddel beszélsz. A börtönben az ellátásodat az adófizetők fizetik, míg neked dolgoznod sem kell. A munkahelyen mindenért fizetned kell, míg az általad befizetett adóból tartják el a börtöntöltelékeket. A börtönben a börtönigazgató egy szadista idióta. A munkahelyen az a különbség, hogy ott az ilyet főnöknek hívják.

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com