Nemkutya

Belépés
Na, ilyen egy bonyolult kapcsolat!

hirdetés

hozzászólás· 15,023 megtekintés · 24 pont

Ezeket se hagyd ki!

 • Vigyázat!! Fekete humor: Az új macskahordozó! :)...

  Vigyázat!! Fekete humor: Az új macskahordozó! :)...

  32,614 megtekintés

 • Mit mond a vízvezeték szerelő, amikor kilöki a fel...

  Mit mond a vízvezeték szerelő, amikor kilöki a fel...

  46,083 megtekintés

 • Néha mindenkinek szüksége van egy kis simire...

  Néha mindenkinek szüksége van egy kis simire...

  5,196 megtekintés

 • A kegyetlen igazság az erőszakos videojátékokról.....

  A kegyetlen igazság az erőszakos videojátékokról.....

  23,939 megtekintés

 • Ez csak azt mutatja, h minden anyának a saját gyer...

  Ez csak azt mutatja, h minden anyának a saját gyer...

  7,201 megtekintés

 • Kosár WIN! :)

  Kosár WIN! :)

  13,253 megtekintés

 • Ha Chuck Norris biciklire ül...

  Ha Chuck Norris biciklire ül...

  5,552 megtekintés

 • Hétvégi fűnyírás

  Hétvégi fűnyírás

  5,757 megtekintés

 • Nosztalgikus hangulatban

  Nosztalgikus hangulatban

  16,741 megtekintés

 • A fű nagyon egészséges! :)

  A fű nagyon egészséges! :)

  7,397 megtekintés

Szólj hozzá a képhez!

Ne maradj le a nap legjobb vicceiről se! ;)

 • Leszokások

  A menyasszony kérleli a vőlegényét: - Ha hozzád megyek, akkor ugye leszoksz a dohányzásról? - Le én! - És inni sem fogsz? - Nem fogok. - És lóversenyezni sem? - Azt sem. - És miről fogsz még lemondani? - A házasságról.

 • Fiatal házaspár

  Egy fiatal házaspár éppen visszatérve a nászútról meglátogatja az háziorvosukat. Panaszkodik a férj: - Doktor úr, már több mint 2 hete házasok vagyunk és még mindig nem tudom mit kell csinálni. - Na jó, figyeljen ide, megmutatom! A doktor mondja a feleségnek, hogy vetkőzzön le és feküdjön le a díványra - ő is levetkőzik és bemutatja a férjnek mit kell csinálni. - Szóval megfigyelt engem? Minden világos? - Igen doktor úr - csak azt nem tudom mit kell csinálni ha maga épp nem ér rá!

 • Okirat

  - Jó napot kívánok. Okirat ügyintézés miatt jöttem. - Hogyne. Foglaljon helyet. Tehát kérnék személyi igazolványt, jogosítványt, születési anyakönyvi kivonatot, útlevelet, egy 25 és egy 15.000 forintos illetékbélyeget, 3 óránál nem régebbi AIDS-tesztet, veszettség és szopornyica elleni oltási bizonyítványt, valamint a különleges okiratkérő űrlapot kitöltve két példányban. Ez utóbbit úgy szerezheti be, hogy elrepül Kuala Lumpurba, aztán a Svongana utca hét szám alatt... - Tessék. - Tessék? Mi az, hogy tessék? - Tessék, itt van. Fogja. Ki is van töltve. Malájul is és magyarul is. - És kínaiul? - Természetesen. - Nem felejtette el kézitechnikával rákopírozni az ujjlenyomatát? - Dehogyis. Ott van mind a húsz. A lábujjakat külön bejelöltem, hogy ne legyen gond megkülönböztetni. - Szükség volna továbbá 6x9-es és 9x6-os fényképekre, melyek nyomon követik az Ön egyedfejlődését csecsemőkorától napjainkig legalább félévenként. - Milyet parancsol? Színeset? Fekete-fehéret? - Vegyeset. És, persze, három dimenziósat. - Parancsoljon! - Most megfogtam. Ez hamisítvány. Mikor maga csecsemő volt, még nem is létezett háromdimenziós fotótechnika. Ez egy annyira új eljárás, hogy még most sincs. - De én számítottam rá, hogy kérni fogja, úgyhogy gyorsan kidolgoztam a módszert két szoptatás közt az újszülött osztályon egy lázlap hátára. Úgyhogy ezek a világ egyetlen eredeti 3D-s fotói. Parancsoljon. - Ez nem igaz. Létezik egyáltalán olyan papír, ami nincs magánál? - Hát... Az eredeti családi bárói oklevelünket elvitték a tatárok még 1242 végén. Rögtön be is adtuk a pótlási kérelmet, de még nem értesítettek. Nagy baj? - Jaj, nagyon sajnálom. Hát pont ez a papír nélkülözhetetlen lenne. - Csak vicceltem. Itt van. - A francba. A francba! Hogy lehet, hogy bármit kérek, mindent előad? Egy mobil irattárral közlekedik netán? - Negyvenkét éve készülök erre a pillanatra. Bejövök... Leülök... És nem lehet zavarba hozni, akármit kér. Győztem. Kérem azt az olvasójegy igénylő űrlapot. - Dehát... izé... elfogyott... - Na ne vicceljen. Ott van az a méteres stóc a bal kisujjától három centire, a tetején egy lap, sorszáma No. 00001. Mondja, miért nem akarja ideadni? - Tudja, fogadtam a kollégámmal egy fagyiba, hogy nyugdíjig senkinek ki nem adok egy okmányt sem, akárhogy ügyeskedik is az illető. Még három nap van hátra. Van magának szíve? - Hogyne. Még papírom is van róla. Adjam?

Copyright © 2010-2017 Nemkutya.com